"Заборавени" играчи

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Незнам дали е спомнат тука Nicklas Bendtner,физички силен и талентиран Венгер му веруваше иако имаше 20 години,имаше две/три солидни сезони во Арсенал но не испадна играчиште од него.Играше за Арсенал,Јуве и Волфсбург и не го следеа сериозни повреди но поради слабото залагање отиде во заборавените.
Никој не го заборава „лорд“ Бентнер. Ама не поради играта (се што си пишал е на место) туку поради мемињата. Не знам дали знаеш ама човекот е најисмејуван фудбалер на интернет последните 10 години. :)

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.992
Поени од реакции
6.477
Џо Ален што играше неколку сезони за Ливерпул, ниско човече со брада, креатор на игра требаше да биде, доживеа звездани моменти коа беше во идеален тим на ЕП-2016 коа Велс стигна до сензационално трето место, даде гол во 93 мин. за 3-3 вс. Арсенал...и потоа го снема :anco:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Стариџ, се изгуби овој човек, гледам бил во Трабзон, а од зимово му го раскинале дог.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Стариџ, се изгуби овој човек, гледам бил во Трабзон, а од зимово му го раскинале дог.
Toj sakal da se raskine dogovorot bidejki momentalno e suspendiran od fifa i ne smee da igra fudbal, mislam deka zatoa sto se kladel.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Џо Ален што играше неколку сезони за Ливерпул, ниско човече со брада, креатор на игра требаше да биде, доживеа звездани моменти коа беше во идеален тим на ЕП-2016 коа Велс стигна до сензационално трето место, даде гол во 93 мин. за 3-3 вс. Арсенал...и потоа го снема :anco:
Еј сериозно овај новиот Чави го викаа...не беше лош фудбалер,имаше знаење и креативност...чудно што вака се изгуби во Стоук

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.810
Поени од реакции
17.377
Еј сериозно овај новиот Чави го викаа...не беше лош фудбалер,имаше знаење и креативност...чудно што вака се изгуби во Стоук
Како Батланд, Мартинс Инди и Шоукрос си остана таму...Инаку не се изгуби тој во Стоук, туку Стоук се изгуби во Чемпионшип...

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Како Батланд, Мартинс Инди и Шоукрос си остана таму...Инаку не се изгуби тој во Стоук, туку Стоук се изгуби во Чемпионшип...
Баш за овие почнав да пишувам, ама си ме претркал.

Стоук бајги играчи пропадна, сите овие можеа подобри кариери да направат, ама скиснаа таму, дури и во втора лига.

Не ми е јасно како никој не тргна по овие кога испаднаа.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.810
Поени од реакции
17.377
Баш за овие почнав да пишувам, ама си ме претркал.

Стоук бајги играчи пропадна, сите овие можеа подобри кариери да направат, ама скиснаа таму, дури и во втора лига.

Не ми е јасно како никој не тргна по овие кога испаднаа.
За Батланд на времето се збореше како новата англиска единица, арно ама пропадна како овие што ги споменавме.

П. С. И оној сенегалецон Диуф скапал таму. :confused:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Сеа прочитав на некоја страница глеав трансфери нешто Велез Сарсфилд му понудиле нов договор на Фернандо Гаго. Типов мислев ќе биде играчиште, глеам сеа задњо у европа пред 7 године играл

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Сеа прочитав на некоја страница глеав трансфери нешто Велез Сарсфилд му понудиле нов договор на Фернандо Гаго. Типов мислев ќе биде играчиште, глеам сеа задњо у европа пред 7 године играл
Go ubija povredi, vo Boka 1 igra 10 utakmici povreden, staklen e epten, da duvne ovoj kje se povredi. Koa igraa Boka vs River u Madrid finaleto, vleze i se povredi.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.285
Кога сме кај Стоук: Марк Муниеса (талентот на Барса за во одбрана), Кркиќ (шпанскиот Меси), Арнаутовиќ на тој пат беше додека не отиде у Вест Хем под Славен Билиќ...

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Гаго кога и да сум го „фател“ да го глеам бил на место играч. Во Бока на 2-3 пати го иам глеано и одлично ги играше тие партии...

Кркиќ (шпанскиот Меси), Арнаутовиќ на тој пат беше додека не отиде у Вест Хем под Славен Билиќ...
Кркич кој хајп го доби човече... Ама кое разочарување искочи тоа е чудо... Талент може има ама се е џабе... Тотален просек играч... Арнаутович од друга страна е машина, само му требаше тим што верува у него и ќе го форсира малце. Во Хем беше најдобар играч дефинитивно. Стоук ти е пропала инвестиција, јас не памтам добар играл у последниве 3-4 години кај нив. За Батланд ми е највише криво, одличен „Шотстопер“. Ама Стоук ефект...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.462
Поени од реакции
58.879
Не ми е криво ни за Стоук ни за ниеден нивен играч. Копачи прави.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom