Ѓаволот со Сотоната!Razlikata pomegu DPMNE i SDSM ke bide tuka nekade, glavnoto prasanje e koj so kogo ke koalicira?
За разлика од досегашната влада каде коалицираа некои албански партии, сега ќе коалицираат сите албански партии.Razlikata pomegu DPMNE i SDSM ke bide tuka nekade, glavnoto prasanje e koj so kogo ke koalicira?
Колку сме глупи толку не сме тешки како нација ако го дозволиме ова....За разлика од досегашната влада каде коалицираа некои албански партии, сега ќе коалицираат сите албански партии.
Тачи: Заев постигна компромис тежок и речиси неприфатлив, нему му припаѓаат заслугите за ова
„Заев е најзаслуѓен за деблокирање на интегративниот процес. Тој постигна компромис исклучително тежок и речиси неприфатлив за неговото население во однос на договорот за името“, рече лидерот на ДПА, Мендух Тачи на вечерашното гостување на ТВ21. Тој напомена дека Заев донел храбра одлука и...tv21.tv
https://twitter.com/EuropeElects/status/1280570473940684801. Гледам коментирате Левица ако влезе во парламент.... Ако влезе во парламент со сигурност ќе иде со ВМРО, Апасиев и самиот рече би преговарале со ВМРО, со СДС никогаш.
За разлика од досегашната влада каде коалицираа некои албански партии, сега ќе коалицираат сите албански партии.
Тачи: Заев постигна компромис тежок и речиси неприфатлив, нему му припаѓаат заслугите за ова
„Заев е најзаслуѓен за деблокирање на интегративниот процес. Тој постигна компромис исклучително тежок и речиси неприфатлив за неговото население во однос на договорот за името“, рече лидерот на ДПА, Мендух Тачи на вечерашното гостување на ТВ21. Тој напомена дека Заев донел храбра одлука и...tv21.tv
Владе, мене ми е многу јасно дека не се купува лојалност со пари..не ми е тоа муабетот. Не сме моќни, не сме средени и не сме функционални. Јас не знам некој да не се растевожува кога ги слуша бугарите со нивните гнасни уцени и куп други небулози... Ама немање програми и планови на двете големи партии и идиотизми кои ни се сервираат сериозно навредуваат здрав разум.Tuku onaka da ti kazam deka so pari ne se kupuva lojalnost. Sekogas ima nekoj koj moze da te natkaci vo cena, posebno ako se zemi vo predvid deka i ne sme nekoja bogata drzava.
А
Wow... Зошто порано не ми го кажале ова?Левица со своите активисти го урна претходниот а сега на ред е и овој систем...
Многу се релативизира со тоа помало зло....што значи тоа, дали има некој одговор?Владе, мене ми е многу јасно дека не се купува лојалност со пари..не ми е тоа муабетот. Не сме моќни, не сме средени и не сме функционални. Јас не знам некој да не се растевожува кога ги слуша бугарите со нивните гнасни уцени и куп други небулози... Ама немање програми и планови на двете големи партии и идиотизми кои ни се сервираат сериозно навредуваат здрав разум.
Никој од нас не сака да е ставен во ситуација да бира помало зло и да биде во неизвесност што ќе побараат следно албанците. Многу сме во незавидна ситуација.
Тешко да се дефинира... Голем број гласаа за ЗЗ со иста мисла „помало зло“... И? можевме да го измериме?Многу се релативизира со тоа помало зло....што значи тоа, дали има некој одговор?
Еве математички процентуално нека биде...колку е тоа помало?
Држи вода, ама и 4 години доволно се да украдат милиони, да сјебат и да си постават свои пулениПрво што треба да се направи кај нас е да се забрани политичка активност после еден мандат, само тоа е практично решение.
Ја го измерив, пишував тука за какво "помало" зло стнува збор. Не дека и јас делумно не паднав на форите ама јасно се виде која му е намерата и со какви методи ќе барата за да го направи ова што го направи.Тешко да се дефинира... Голем број гласаа за ЗЗ со иста мисла „помало зло“... И? можевме да го измериме?
Сегашниот примерок треба се смени со друг примерок без идеја. ДУИ со проѕирни коментари за „подобра“ коалиција со СДС а више имаат амин за коалиција со ВМРО (неофицијално). Искрено, се нервирам штом ги видам на тв сите актуелните идиоти.
Прво што треба да се направи кај нас е да се забрани политичка активност после еден мандат, само тоа е практично решение.
Ова е една од најепските изјави на форумот, ever.Не се луѓето свесни кое богатство е оваа партија за нацијата во ова време на деградација на човечките вредности. Имало многу грешки во минатото, како на друг начин би се научиле?