Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.759
Поени од реакции
52.728
Класично лижење. Роналдо што е еден тимски играч,не се родил таков. Да сонуваш за соиграчи како Пирло, Зидан, Чави, Иниеста, Роналдињо... разбирам. Да сонуваш да бидеш поттрчко, е тоа не разбирам.
Роналдо дури и како што викаш ете да нема што многу да те научи на терен, и тоа како има што да те научи надвор од него за посветеност, тренирање и слично. Работите што го направија тоа што е.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Роналдо дури и како што викаш ете да нема што многу да те научи на терен, и тоа како има што да те научи надвор од него за посветеност, тренирање и слично. Работите што го направија тоа што е.
За тоа Роналдо е звер,нема збор. Но тоа не се учи од соиграч,или си посветен или не си, или имаш таков дух или немаш. А гарант ни на типчево не му е во таа насока муабетот тоа сакав да кажам. Муабетот му е сонувал да игра со него. Да не ја ширам, ќе скокне некој дека го омаловажувам Роналдо а уствари негов фан сум :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.636
Ja se sumjam u ovie izvadeni citati sto gi stavaat na net no dobro.
Dajte go celo intervju, kaj go ima ova kazano, na google ne mi dava nisto, na footbal italia isto, ovie bar odma ke se uletea ke go citiraa.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.597
Поени од реакции
22.324
Mislam na Manchester kolku tolku im e jasno deka mora da lupnat nad 100m za Sancho pokraj mozni bonusi. Inace nema da go zemat. Kratko i jasno. Dortmund poradi Koronava ne mozese da go zadrzi Hakimi pa sega ke go poklonat Sancho mislam nema smisla. I vgodina moze da kesiraat i so ogled na finansiite i ne e najlosa varianta da se zacuva uste edna godina.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Лажна е изјавата, шо е ова пр фудбал со логото од Блечер Репорт украдено, фејк страна :)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
За едно нешто што добра Борусија е да извадат пари од своите играчи, освен кога станува збор за Баерн. Затоа не верувам дека овој трансфер би идел под 100мил знаејќи ја финансиската состојба на Јунајтед како и фактот дека немаат десно крило, бонус тоа што е англичанец.

Јунајтед мора да ја плати таа цифра оти знаат дека ако не бидат они тогаш ќе биде одрана друга англиска екипа. Подобро они да дадат 100 отколу да се ојача конкурентот.

Како и да е Дортмунд ќе биде во вин-вин ситуација секако.

Kajgana Shop

На врв Bottom