Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
А другите смеат да бидат опседнати, ама овие од 30 не смеат. :D
немој со кликхолс линкој
ClickHole is a satirical website formerly owned by The Onion that parodies clickbait websites such as BuzzFeed and Upworthy.

А другите смеат да бидат опседнати, ама овие од 30 не смеат. :D
немој со кликхолс линкој
ClickHole is a satirical website formerly owned by The Onion that parodies clickbait websites such as BuzzFeed and Upworthy.
abe ne pisav statija na portal
Go pastirav za da se pozaebavam :D

105455687_4232630193475806_3304464418868210984_n.jpg

Batali go mislenje vo na covekov, klimata e unikalna. Ama mislam deka nema veke od toj model.
Ako ima, zemi si G-Tech
Non stop se zali, neznae zosto, mu ponudija da mu Ja kupat, ne Ja prodava.... hahahah.... Zatoa sto necini

Moj sovet ovaa inverter klima da ja zemes odlicna e i so namalena Cena

Ke vidam dali ja imaat. Fala ti.

Dali nekoja od ovie e podobra vo 30 40k cenite vo sporedba so prethodnite?

Screenshot_20200627_133432_com.facebook.katana.jpg

Аууу Force Majeure каков филм.
10/10 ez.
Очекував типична европска драма што добива второстепена награда на Кан, добив нешто што би снимил Бергман кога би живеел во денешно време. Предобар филм, скроз позитивно ме изненади, може да се репризира деновиве.

Стигна G tech

Isto. Duzam pivo na strelec. Ili on ke duzi pivo, ke vidime kako ke se pokaze. :p

Dali znaes za montiranje dali se dobiva nekoj dokument oti e od ovlasten prodavac namestena? Dali gubi nesto garancija ako mi ja monitra prijatel (koj ionaka montira gree klimi koga e na rabota)? :D

IMG_20200701_143441.jpg

Аууу Force Majeure каков филм.
10/10 ez.

Некаде длабоко закопано во моето срце се крие искра/мисла која вели дека можеби и имаш вкус за филмови.

FUCK YOU Драган Таневски.

OMG, OMG, OMG... Тамара Котевска, Љубомир Стефанов и Атанас Георгиев (Honeyland) добиле покани за членство во AMPAS (Американската академија за филмска уметност и наука). :vozbud::vozbud::vozbud:

Главна актерка во Honeyland
Кога го фалеше Волкот од Волстрит, си викав ај може човеков има лош вкус, ама ако сериозно го мислеше ова за Атиџе, тогаш...

Атиџе - главна актерка, членка на Академијата. Крај! :ROFLMAO:

Back
На врв Bottom