овоа не го бев видел до сеа. Мисла на векот. Заки дали може да го патентирам овоа? бар да се исплати трескањето глупости некогаш. за copyright ќе земеш некој денар. вакви мисли ретко се слушат.сите комерцијални бендови се најдобри бендови,тие што не се комерцијала се срање.
паметно !!!!Добро бе што сите против СлипКнот. Леле. Што бидејки имат маски и се прават се и сешто за тоа? Зошто ги плукате, затоа што нема гитарско соло? Затоа?
Па СлипКнот се друм соло повеке со тапани и баш вадат добра музика а и Кори е добар вокал за такви песни така да им лежи на дечкиве. Ми се допаѓат песниве и нека продолжат да си свират така. А тие што не ги нејкат не мора да пишат на темава по 100 постови дека ги нејкат.
1.за маските имаат правено анкета дали било подобро на сцена да испаѓат со маски или без и 85% од луѓето биле за да излагат со маски така да....Инаку Xfire , лично мене ми пречат повеќе работи :
1. Маските , дежа ву , не се нити први нити последни со маски .
2. Лупачите на контињери , тотален промашај .
3. Џои Џордисон , не ми било никад јасно што бара таков тапанар во ваков бенд.
4. Гитарски солоа , секој бенд (дури и Ну Метал) треба да ги има , тоа ја прави музиката разнолика . Дури и Некст Тајм го знаат тоа.
5. Кори , го комерцијализира бендот , ја разнежнува музиката , се цели кон собирање пари. Тотален промашај му е Слипкнот. Stone Sour боље бенд му е .
^3. Џои Џордисон , не ми било никад јасно што бара таков тапанар во ваков бенд.
5. Кори , го комерцијализира бендот , ја разнежнува музиката , се цели кон собирање пари. Тотален промашај му е Слипкнот. Stone Sour боље бенд му е .
1. Што им фали? Еве:Поради твоето пцуење и лични навреди доби бан , не поради дебатирање во кое ти имаш заземено спротивен став.
Инаку Xfire , лично мене ми пречат повеќе работи :
1. Маските , дежа ву , не се нити први нити последни со маски .
2. Лупачите на контињери , тотален промашај .
3. Џои Џордисон , не ми било никад јасно што бара таков тапанар во ваков бенд.
4. Гитарски солоа , секој бенд (дури и Ну Метал) треба да ги има , тоа ја прави музиката разнолика . Дури и Некст Тајм го знаат тоа.
епа... значи тоа докажува дека се комерцијала, тие треба сами да си фураат со својот стил, а не да ги слушаат своите глупи фанови(како вас) што да носат, што да прават,уште малце ке стават анкета околу тоа што да свират...1.за маските имаат правено анкета дали било подобро на сцена да испаѓат со маски или без и 85% од луѓето биле за да излагат со маски така да....
2.лупачите на контињери според твое дават посебен звук...ако малце бар ги слушаш слип тоа ќе го заклучиш
3.на џои местото му е во слипкнот!!!!!
4.имаат Гитарски солоа али малце зна4и тоа во иднина ќе го реализират значи они почна али има време бе млади се
5.кори човекот си ѕвер тука нема што... и малце комерцијала не е на одмет значи ова е само одреден период а и како комерцијала звучат најбољи!!!
тоа докажува дека во овој период се комерцијала ...а направиле една анкета луѓето и ти сеа се фаќаш ко слеп за стап и наведуваш мн глупи примери ...па млади се... а гитаристите си се окепа... значи тоа докажува дека се комерцијала, тие треба сами да си фураат со својот стил, а не да ги слушаат своите глупи фанови(како вас) што да носат, што да прават,уште малце ке стават анкета околу тоа што да свират...
сите имаат над 30 години(да бидам попрецизен во средината на 30те години се)... тоа за тебе младо е???
какви гитарски сола бе? ако 3 тона представуваат соло ја милиов кур ке си го исечам...
Џими Хендрикс да беше жив, кога ке се нафураше џоинтче - после на тие гитаристите ке им скинеше прстите и ке ги пријавеше како инвалиди!