Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Прв пат сме во нешто исти со Шведска. Историски успех. :D

29942C02-8AB0-4E40-AE7C-CD2CDD23207B.jpeg

Еве јас од Шведска, што нема да си дојдам ова лето, заради здрав разум, не пишувам на темата периодов за да не ве нервирам како од странство некој кажува мислење.
Нека ви ги сите што ќе дојдат да гласат и да се соберат по 50 души на чај, за да се видат во тесните улички.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.714
Прв пат сме во нешто исти со Шведска. Историски успех. :D

Прегледај го приврзокот 256685

Еве јас од Шведска, што нема да си дојдам ова лето, заради здрав разум, не пишувам на темата периодов за да не ве нервирам како од странство некој кажува мислење.
Нека ви ги сите што ќе дојдат да гласат и да се соберат по 50 души на чај, за да се видат во тесните улички.
Они и да се заразат и да умрат ќе бидат херои зашто придонеле за да се има албанец премиер, а ти немој да идеш заш не дај Боже може да бидеш терет на здравството.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.464
Дирекција на ЖТП,каде што прошли четврток,се одржал состанок на цел директорски состав на железница.Биле присутни директори и раководители од сите подружници.
Состанокот бил без маски,нормлно за да му подлижат на генералниот Африм Гаши,сите освен записничарот.
Од четвртокот до вчера он одел на работа со температура.Вчера го зела брза помош од работа,затоа што ептен му се влошила состојбата.
Е сега пази, се портудив да ја најдам наредба од тој горе споменатиот:
500.png

И според ова шефе ти шириш дезинформации затоа што за тоа е задолжена комисијата за дрн дрн.
Или во превод никој вработен во тоа АД-ето не смее да зуцне. Овој наметнал диктаторски однос, затоа што:
500.png

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.297
Поени од реакции
13.183
Е сега пази, се портудив да ја најдам наредба од тој горе споменатиот:
Прегледај го приврзокот 256684

И според ова шефе ти шириш дезинформации затоа што за тоа е задолжена комисијата за дрн дрн.
Или во превод никој вработен во тоа АД-ето не смее да зуцне. Овој наметнал диктаторски однос, затоа што:
Прегледај го приврзокот 256687
Шта речи а не заплакати?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.478
Поени од реакции
9.202
Што стори @kano јадење гомна за полициски час и карантини во Македонија, и Австралија била пример за справување со коронава :pos:

Не е баш како што е пренесено и како што сакате да го гледате, ова не е карантин како во Северна.
Да споредуваш ова што е сега во Аус со ГЛУПИОТ карантин во Северна , нема смисла, во Мелбурн пред се мерките се земени во жешките подрачја каде се шири вирусов, 5-7 населби со голема миграциска популација ( највероватно со забулено население ) додека во Северна беше обратно, немаше никакви мерки кај што вирусот се ширеше а трпеа тие каде што немаше ниту еден заболен.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.545
Поени од реакции
22.217
Нека отворат ДУИ партија таму да им ги пуштат границите. :D

Иначе комуњарата пуштена на најјако, масивно го споделува овој статус на министерот, каде што се пере од вистината која што Зибери ја кажа дека од ДУИ успеале да ги отворат границите без тестови и самоизолација за да можат да гласаат нивните брача.
ДНООООООООООО
Ziberi samo potvrduva sto site go znaeme i go ocekuvavme. So ogled na toa sto bez problem mozea nivnite praznici da si gi slavat ova e samo prodolzuvanje na dosegasnata praksa. Filipce neka ne se blamira i onaka izgubi kontrola.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.507
Поени од реакции
2.872

По коментари што читам а еве и под веста и по Твитеров, бетер од нас се овие, само доста се криело ради избориве. Машала покрај оној напливот што отиде Грција, ќе биде интересно периодов и таму. Можда само ние бевме први со бранов.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
40.259
Ziberi samo potvrduva sto site go znaeme i go ocekuvavme. So ogled na toa sto bez problem mozea nivnite praznici da si gi slavat ova e samo prodolzuvanje na dosegasnata praksa. Filipce neka ne se blamira i onaka izgubi kontrola.
Тоа го кажувам и јас, а и сите го знаат, се дозволува свесно ширење на вирусот само за да ги исполнат желбите и барањата на терористите од ДУИ.
Второ, тие што ќе дојдат тука за да гласаат и ќе се мешаат со нивните роднини, има шанса да го однесат вируот во државите од кои што доаѓаат, со што само ќе се дозакопаме себеси да бидеме најзолирана држава во Европа. Сите ќе ги затворат границите за нас, џабе што нашите се отворени, па после Господ не не спасува.
Само оди ова објасни им го на лудата комуњара што шерува статуси на Филипче како се пере демек, а он е умешан во сето ова.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.457
Поени од реакции
9.906
znaci, nakratko, bergamo/lombardija od mart e diznilend za skopje?

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.514
Поени од реакции
87.502
Иначе комуњарата пуштена на најјако, масивно го споделува овој статус на министерот, каде што се пере од вистината која што Зибери ја кажа дека од ДУИ успеале да ги отворат границите без тестови и самоизолација за да можат да гласаат нивните брача.
ДНООООООООООО
Толку им чука на тие, Зимбери им ја плесна вистината у лице, сега џабе е и нивниот СВ. Заев да го цитираат... голем кур ако го цитираат филипче кога и понатаму ќе останат отворени геаниците, и понатаму ќе се влага без 14 дневен карантин.
Овци едни потплатени, само Вучиќ и нашиве прават избори во тек на најголемата пандемија во последните 100 години.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Толку им чука на тие, Зимбери им ја плесна вистината у лице, сега џабе е и нивниот СВ. Заев да го цитираат... голем кур ако го цитираат филипче кога и понатаму ќе останат отворени геаниците, и понатаму ќе се влага без 14 дневен карантин.
Овци едни потплатени, само Вучиќ и нашиве прават избори во тек на најголемата пандемија во последните 100 години.
Не се единствени... Има и други... за жал сите ја користат пандемијата за разноразни математики.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Братучед на мој другар, има тезга на зелен пазар....некоја си шипурка од Шишево, болен со температура со денови си продавал на две-три тезги до неговата. Сите му викале бегај дома, оди во болница болен си, партал ќе не направиш.....овој им викал ќе ми пројде, не можеш да ме бркаш. Не знам зошто не го пријавиле? Завчера паднал, колабрирал..дошла брза помош...го однеле. Пазарџиите барале информација дали е позитивен и утре дента им потврдиле на тие неколку тезгаџии околу него....којзнае колку муштерии/пазарџии средил до тогаш.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom