Најекономично греење и ладење

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.529
Поени од реакции
2.822
Па јас сакам да дознаете. Цело време ве поттикнуваме да дознаете.
Само мислам дека не сакате да дознаете намерно.

Само пазете на начинот затоа што многу лесно можете да го повлечете цел форум во провалија.

Ти кажав еднаш и еве уште еднаш ти кажувам: Мали деца ќе плашиш кај тебе пред зграда.
Mukla monterce....

Член од
24 август 2008
Мислења
305
Поени од реакции
252
Тошиба имаат големи попусти во моментов.
Клими кои навистина работат на - 15.
Сега им ги измеша математиките, ти од Митсубиши си или Тошиба? Или Митсубиши внатрешна со Тошиба надворешна?

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.529
Поени од реакции
2.822
Сега им ги измеша математиките, ти од Митсубиши си или Тошиба? Или Митсубиши внатрешна со Тошиба надворешна?
Sam se izmesal veke, ama kaj Japankive se e mozno. Sega ke gi mesaat, belkim nekoj melez saglam ke izleze.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.649
Поени од реакции
7.490
Он е од тие што до вчера мрчеа зашто Грее нема Еуровент а самиот има купено два Вивакси и ги рекламирал у секоја можна ситуација како подобри од Грее.
Инаку е од Прилеп каде клима се купува на пишанка и за 100ден ја носиш дома, фискална после кога ке ги исплатиш ратите (што ако читаш меѓу редови е реклама за ефтино, ама и слабо за греење)
Дива лига е таму и продажбата и советите од "монтерчиња" кои за да земат пари за монтажа ке ти увалат штогоде.
Сега кога Грее има Еуровент им се потроши муницијата па сега се труби дека биле до -10 и требало до -15. и на тоа се додава дека се кинези, да кинези ама со Еуровент ;)
И сега им паѓа продажба на Виваксите...и мора да се критикува макар биле измислени постовите, без знаење и аргументација
Автоматски споено мислење:

Хаха @lazo_dlgio ги помешал Акаунтите....до пред малце имаше пост во кој ми мене одговара за пост во кој ја него не сум го спомнал туку му реплицирав на @El profesor и кога свати го избриша.
Администрација да им ги провери дуплите узери на овие двајца , двајцата зачленети 2020та....Ботови на Тошиба, Хаиер итд итд
Ако не се лажам и двајцата треба да имаат понекоја Тошиба дома или Хаиер и сосе нив и цел комшилук го топлат.....мизерија маркетинг со намножени задоволни...

Последно уредено:
Член од
24 август 2008
Мислења
305
Поени од реакции
252
Он е од тие што до вчера мрчеа зашто Грее нема Еуровент а самиот има купено два Вивакси и ги рекламирал у секоја можна ситуација како подобри од Грее.
Инаку е од Прилеп каде клима се купува на пишанка и за 100ден ја носиш дома, фискална после кога ке ги исплатиш ратите (што ако читаш меѓу редови е реклама за ефтино, ама и слабо за греење)
Дива лига е таму и продажбата и советите од "монтерчиња" кои за да земат пари за монтажа ке ти увалат штогоде.
Сега кога Грее има Еуровент им се потроши муницијата па сега се труби дека биле до -10 и требало до -15. и на тоа се додава дека се кинези, да кинези ама со Еуровент ;)
И сега им паѓа продажба на Виваксите...и мора да се критикува макар биле измислени постовите, без знаење и аргументација
Автоматски споено мислење:

Хаха @lazo_dlgio ги помешал Акаунтите....до пред малце имаше пост во кој ми мене одговара за пост во кој ја него не сум го спомнал туку му реплицирав на @El profesor и кога свати го избриша.
Администрација да им ги провери дуплите узери на овие двајца , двајцата зачленети 2020та....Ботови на Тошиба, Хаиер итд итд
Ако не се лажам и двајцата треба да имаат понекоја Тошиба дома или Хаиер и сосе нив и цел комшилук го топлат.....мизерија маркетинг со намножени задоволни...
Апсолутно е точно ова.

Член од
13 август 2013
Мислења
1.052
Поени од реакции
2.060
Апсолутно е точно ова
Нешто многу си скржав на зборови, не знам дали си и за други работи, дај малце објасни поопширно што е толку апсолутно точно.

Zik

Член од
9 декември 2019
Мислења
58
Поени од реакции
57
Ова Gree soyal шо треба да преставува хотдог дизајн оли сарара за сиромашни? Ја видов во портокалово кафенкаста боичка, со окце на средина Wow..секако и неизбежните светки :ROFLMAO: колку и да е ефикасна незнам кој би се осмелил такво чудо да закачи дома

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.649
Поени од реакции
7.490
Ова Gree soyal шо треба да преставува хотдог дизајн оли сарара за сиромашни? Ја видов во портокалово кафенкаста боичка, со окце на средина Wow..секако и неизбежните светки :ROFLMAO: колку и да е ефикасна незнам кој би се осмелил такво чудо да закачи дома
А nadvoresnata so 2,5 reda izmenuvac ja vide li?
ke ima Eurovent i za ovaa i ke si se pokaze kolku vredi, ti od gjuture nemora da ni solis pamet
Soyal e kontra odgovor na Daikin Stajlish i red drugi Dizajnerski modeli od drugi marki i sekako nema da kosta 90.000den zaradi bojata-farbata na vnatresnata
ZA 90k so bela boja treba da se platat 90k za 2,5kw PdesignH t.e ova
Od koi 2.5 na Tbiv -7 и за 90.000ден se dobiva samo 2.21kw

Последно уредено:

GT1

Член од
14 февруари 2016
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.207
ke ima Eurovent i za ovaa i ke si se pokaze kolku vredi, ti od gjuture nemora da ni solis pamet
Soyal e kontra odgovor na Daikin Stajlish i red drugi Dizajnerski modeli od drugi marki i sekako nema da kosta 90.000den zaradi bojata-farbata na vnatresnata
Kako sto trgnala.rabotata kolku e poskapa klimata tolku pomalce dava na -7 stepeni ama ima poveke plusovi za energetska efikasnost ama davaat besplatno kebe elektricno da se najdi ako pristudi :)

Zik

Член од
9 декември 2019
Мислења
58
Поени од реакции
57
Као демек Daikin го предизвикува Gree :ROFLMAO: нека си се пробат погоден и е стајлишот на прва ама не за европски стил..во Киргистан ќе биде атракција.
Ајде па и едно еуровентче отскочна даска големи бројки за малку пари..кој престиж, па здравје боже и победа на reddot:ROFLMAO:..ако не судбина контраша јукрауна;)

Kajgana Shop

На врв Bottom