Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама ги почитувал строго мерките чоекот, со маската под устаНека му каже некој на шабанов водител да се тестира, за секој случај. Сепак завчера било ова, не е многу одамна.
Погледни ги те молам дстумоте на пациентите кога е примеми о ога е починати.Death /1M pop sme na 17 mesto vo EVROPA so 112 slučai
Švedska e #7 so 500
Мене казна додека ми пишуваа 3јца полицајци , двајца од нив вака ги носеа маските ... Најбитно ме советуваа дека маската не е за во џеб, а тие ја носат како наочари за сонце тргни стави цело време ...Ама ги почитувал строго мерките чоекот, со маската под уста
Ах бее со сила будали не прават овие
Па требаше да им речиш, јас да бев на твое место пуфка ќе ги напраев и ќе ги сликавМене казна додека ми пишуваа 3јца полицајци , двајца од нив вака ги носеа маските ... Најбитно ме советуваа дека маската не е за во џеб, а тие ја носат како наочари за сонце тргни стави цело време ...
Ама проблемот е шо тие од Чаир го сеат вирусот низ цело Скопје, плус има и Македонци кои живеат таму претпоставувам.Абе каква војска пуштање во Чаир,Тетово и останати диви средини. Остави ги да се испозаразат меѓусебе никаков контакт со нив и нека ги истреби коронава. Едно гајле помалку.
Погледни ги те молам дстумоте на пациентите кога е примеми о ога е починати.
СИТЕ СЕ 3-5 ДЕНА ОД ПРИМАЊЕ.
Значи ги носат у краен стадиум кога се, што да им прават?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ова е чиста дискриминација сепак и тие се луѓе алоооо. Море не нов туку ти и вие христијаните да ве пустат да се испозаразитеАбе каква војска пуштање во Чаир,Тетово и останати диви средини. Остави ги да се испозаразат меѓусебе никаков контакт со нив и нека ги истреби коронава. Едно гајле помалку.
Ни снема гз папир.Mn se zasekeriavte be site vie sho do pred eden mesec trubevte i gi pcuevte merkite, sho se krstevte na Velo i sho sekoja merka ja karakteriziravte kako fasisticka.
So se zamarate sea tolku?
Како не, тоа се само одредени случаи, има мал милион манифестации на болеста, неколку од нив ги имаат пишано и членови на форумов преку нивните лични искуства со болеста. Нема никакво правило со вирусов, затоа и има толку голем опсег на возрасни групи и мал милион фактори од кои зависело опоравувањето или смртта на пациентот.Vo kovid simptomite doagjaat naednas, 5 dena si omalaksan so labava temperatura i si vikas nisto ke pomine i posle toa pocinja agonijata.
Ako stvarno mislis vaka,samo ke kazam neka ti e so srekjaЈас не планирам да се правдам никому, ти како сакаш.
Абе меѓусебе се испозаразија само да одат контра на државата.Ова е чиста дискриминација сепак и тие се луѓе алоооо. Море не нов туку ти и вие христијаните да ве пустат да се испозаразите
на ифтар?Ова е чиста дискриминација сепак и тие се луѓе алоооо. Море не нов туку ти и вие христијаните да ве пустат да се испозаразите
Оф леле, мала била... стај график да ти покажува од 15.03 до 20.04 и ќе видиш дали е мала.Колку била мала нагорнинава во април, сега го качуваме Монт Еверест...