Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Нека му каже некој на шабанов водител да се тестира, за секој случај. Сепак завчера било ова, не е многу одамна.

Ама ги почитувал строго мерките чоекот, со маската под уста :D
Ах бее со сила будали не прават овие

Death /1M pop sme na 17 mesto vo EVROPA so 112 slučai
Švedska e #7 so 500
Погледни ги те молам дстумоте на пациентите кога е примеми о ога е починати.

СИТЕ СЕ 3-5 ДЕНА ОД ПРИМАЊЕ.

Значи ги носат у краен стадиум кога се, што да им прават?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Абе каква војска пуштање во Чаир,Тетово и останати диви средини. Остави ги да се испозаразат меѓусебе никаков контакт со нив и нека ги истреби коронава. Едно гајле помалку.

Ама ги почитувал строго мерките чоекот, со маската под уста :D
Ах бее со сила будали не прават овие
Мене казна додека ми пишуваа 3јца полицајци , двајца од нив вака ги носеа маските ... Најбитно ме советуваа дека маската не е за во џеб, а тие ја носат како наочари за сонце тргни стави цело време ...

Мене казна додека ми пишуваа 3јца полицајци , двајца од нив вака ги носеа маските ... Најбитно ме советуваа дека маската не е за во џеб, а тие ја носат како наочари за сонце тргни стави цело време ...
Па требаше да им речиш, јас да бев на твое место пуфка ќе ги напраев и ќе ги сликав
Автоматски споено мислење:

Абе каква војска пуштање во Чаир,Тетово и останати диви средини. Остави ги да се испозаразат меѓусебе никаков контакт со нив и нека ги истреби коронава. Едно гајле помалку.
Ама проблемот е шо тие од Чаир го сеат вирусот низ цело Скопје, плус има и Македонци кои живеат таму претпоставувам.

Погледни ги те молам дстумоте на пациентите кога е примеми о ога е починати.

СИТЕ СЕ 3-5 ДЕНА ОД ПРИМАЊЕ.

Значи ги носат у краен стадиум кога се, што да им прават?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Vo kovid simptomite doagjaat naednas, 5 dena si omalaksan so labava temperatura i si vikas nisto ke pomine i posle toa pocinja agonijata.

Ова е чиста дискриминација сепак и тие се луѓе алоооо. Море не нов туку ти и вие христијаните да ве пустат да се испозаразите

Vo kovid simptomite doagjaat naednas, 5 dena si omalaksan so labava temperatura i si vikas nisto ke pomine i posle toa pocinja agonijata.
Како не, тоа се само одредени случаи, има мал милион манифестации на болеста, неколку од нив ги имаат пишано и членови на форумов преку нивните лични искуства со болеста. Нема никакво правило со вирусов, затоа и има толку голем опсег на возрасни групи и мал милион фактори од кои зависело опоравувањето или смртта на пациентот.
Да беше волку просто како што кажуваш, до сега и пандемија и се ќе беше ставено под контрола, ама ова е медицина и не е толку просто, за жал. Единственото утешително нешто е тоа што 80 и кусур проценти (и тоа од официјално потврдените случаи) од заразените спасуваат жива глава и поминуваат плус-минус лесно.

Ова е чиста дискриминација сепак и тие се луѓе алоооо. Море не нов туку ти и вие христијаните да ве пустат да се испозаразите
Абе меѓусебе се испозаразија само да одат контра на државата.

на ифтар?

Колку била мала нагорнинава во април, сега го качуваме Монт Еверест...
Оф леле, мала била... стај график да ти покажува од 15.03 до 20.04 и ќе видиш дали е мала.
Тој график ќе покажува нагорнина поголема отколку график од 20.05 до 20.06.
Ама ти смислувај си Еверести и пали се на визуелностиве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom