Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас со години не сум појден Куба. Од ко почна све кремаџии и цени високи, а богами и вратари сељандураија од Дебрца да седат, не сум стапнат чак ни на денско кафе. Цел персонал се деца од 18 години, секој месец нови келнери, а кафето е одвратно во најблага смисла на зборот.Ајдеее, да напрајме едно истражување, животот во Охрид пред и после Куба
Куба иначе почнаа спроти Св. Софија, таму беше првиот локал. Така да не е ексклузивно местото, ќе се снајдет некако.
Не се секирај, и сама гледаш дека Македонската буржуазија од цела држава се крена на нозе и се загрижи шо ке сме праеле ние Охриѓани ако ги урнеле платформите зш не ке можеле тие кафе да дојдет да пиет па ние за леб ке умриме.Абе едно место остана во градов за охриѓани да се релаксирет, ќутите не го ширите. Ќе се караме за место после![]()
Vratari selanduri od DebrcaЈас со години не сум појден Куба. Од ко почна све кремаџии и цени високи, а богами и вратари сељандураија од Дебрца да седат, не сум стапнат чак ни на денско кафе. Цел персонал се деца од 18 години, секој месец нови келнери, а кафето е одвратно во најблага смисла на зборот.
Право да ти кажам ни мајка ми ни татко ми не се од Охрид, нити околината така да никогаш не ме интересирале препуквењата Дебрчани-ВарошаниVratari selanduri od Debrca
Molim te fino lepo, ke si kazis od tamu i tamu. Konkretno i precizirano.
Ne ja stavaj cela Debrca vo eden kos.
Demek ako bea varosani, poarni da ne bea![]()
Дебарца гравитират околу ЛешаниVratari selanduri od Debrca
Molim te fino lepo, ke si kazis od tamu i tamu. Konkretno i precizirano.
Ne ja stavaj cela Debrca vo eden kos.
Demek ako bea varosani, poarni da ne bea![]()
Nesto ko glaven grad a?Дебарца гравитират околу Лешани![]()
Паткана ќе е полн, незнам во овај новиов Октава дали ќе прат журки, СУ веќе имаја редовно веќе секоја сабота мисљам, Ликвид пак ќе заживејт и така..
Џоа Мајами БичПрегледај го приврзокот 256052
Брегот во Поградец, по уривањето на дивите градби.