A
Avenger99
Гостин
Ми кажа човек вработен во општина.Avenger99 Виде од порталите што пишет или ти кажаа некои граџани :p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми кажа човек вработен во општина.Avenger99 Виде од порталите што пишет или ти кажаа некои граџани :p
за платформата од куба зборвиш или целосно куба дан се рушвит?Ми кажа човек вработен во општина.
Целосно колку шо ми кажаја..за платформата од куба зборвиш или целосно куба дан се рушвит?
Лабино беше маалска плажа, Кошиштани одеа на машка плаша а Варошани на женска, повозрасните одеа во пештерана и маваја ракии.Многу убо се одржаваше плажата, секоја сезона пред лето одеа постарите и ги косеа жбунојне и патче праеја во вода да ги тргнет камењана со школки за да стигниш до на карпи.Ај кога сте веќе кај Лабино, ми кажаа дека на тоа место дозволено било да се кампува со шатор, не ми иди вака на ум каде можи тој шатор да се постави и дали би било проблем, ако сте информирани пишете.
Или ете не мора да е таму, каде можи да се кампува во Охрид, знам дека Љубаништа едно време кампуваа туристи.
Ахам,фала на инфото.Лабино беше маалска плажа, Кошиштани одеа на машка плаша а Варошани на женска, повозрасните одеа во пештерана и маваја ракии.Многу убо се одржаваше плажата, секоја сезона пред лето одеа постарите и ги косеа жбунојне и патче праеја во вода да ги тргнет камењана со школки за да стигниш до на карпи.
Ко шо се исели градов скоро никој не ојт појке, само неколку постари кај пештерана ама помалку и помалку од ко се бетонира и почнаја многу луге да шетет на таму.
Памтам секое лето без исклучок идаја хипици од Бугарија со шатори од април, мај и седеа горе на потпорнион зид над лабино, смрдеше на трева кога и да поминиш а памтам цело време од сабајле ко ке станеа свиреа на кавали,веке 3-4 години и нив ги немам видено, барем не во толкав број ко порано и не истите луге.
За шатор технични несмејш да постелиш, ама тогаш не му праеше никој проблеми, и сега би можел гледам јас некогаш шатори по 1-2 на истото место или некогаш скрос долу на плажа, ама незнам искрено ти колку би сакал пошо сега е бетонирано и многу луѓе шетет и се сликет на секој 2 метра, поентата на шатор би било да се одмориш и изолираш шо сега на то место не би било возможно пошто појке гужва имат него намзија и цела трева покрај бетониранион пат е полна со чоечки лајна и тоалетна хартија.
Ако сакаш да спиеш во шатор колку да не плаќаш смештај и не ти сметат да ти врвет луге и да се сликет околу тебе на секој 30 секунди би можел да се постелиш Лабино или Горна Порта на паркинг појке мир ке имаш.
Јас би ти препорачал шатор ако сакаш за одмор или за кулирање Љубаништа на дивине плажи, и таму можит да се заприметит дека со ова узурпација и заградвенње на плаживе во Охрид, појкето шо се со шатори во Љубаништа се Охригани него туристи, пошто е единствениот дек од Охридско Езеро од Македонскава страна шо не е бетонирано и асвалтирано.
Ем е најмирно, ем е све природа ама и плажата и водата ми е најуба таму.
ма топ е како лик за тебеНефи е мафија кој смее да го допри него
Инаку се познавам лично со чоекот преку еден пријател, знам во какви ствари е смешан ама како лик е ок.
На другар мој многу му има помогнато во животот.
Јас би отворил фирма за рушење и нека платат дебело од ВЛАДА ИЛИ ОПШТИНА па ќе почнам да рушам од кај него, ВОШКАР.Кај Нефи пицеријана.Него не смеат да го чепнат.
Проблемот е шо таквите како него не се недопирливи оти се поврзани како црева со власта инаку не дека е некој мангуп.Јас би отворил фирма за рушење и нека платат дебело од ВЛАДА ИЛИ ОПШТИНА па ќе почнам да рушам од кај него, ВОШКАР.
Па ќе видите дали е некој Intouchable.
Прашање на време беше ти да се јавиш, а се спомни нешто поврзано со Албанци и одма излегваш од дупка, како сензор да имаш.ма топ е како лик за тебе
шо не си го земеш за по дома?
За све имат лек,за незаконско градење општината ќе рушит и и ќе си му пуштит фактура во рок од 10 дена да ја платит како во Токио или Лондон да рушеле ако не платит конфискација на куќата шо е позади и на оглас.Проблемот е шо таквите како него не се недопирливи оти се поврзани како црева со власта инаку не дека е некој мангуп.
Синкир Мијалков јакиот маж, ама има моќ, има власт и е недопирлив.
Абе да ама тука поинаку функционираат работите, како бели мечки се заштитени таквите.За све имат лек,за незаконско градење општината ќе рушит и и ќе си му пуштит фактура во рок од 10 дена да ја платит како во Токио или Лондон да рушеле ако не платит конфискација на куќата шо е позади и на оглас.
Абе едно место остана во градов за охриѓани да се релаксирет, ќутите не го ширите. Ќе се караме за место послеJас би ти препорачал шатор ако сакаш за одмор или за кулирање Љубаништа на дивине плажи, и таму можит да се заприметит дека со ова узурпација и заградвенње на плаживе во Охрид, појкето шо се со шатори во Љубаништа се Охригани него туристи, пошто е единствениот дек од Охридско Езеро од Македонскава страна шо не е бетонирано и асвалтирано.
Ем е најмирно, ем е све природа ама и плажата и водата ми е најуба таму.
IzdajcaАбе едно место остана во градов за охриѓани да се релаксирет, ќутите не го ширите. Ќе се караме за место после![]()