Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар фудбал...Наполи денес изиграа многу подобро отколку против Интер....од другата страна Дибала некако опаднат и привиден...тотално бескорисно солираше,Квадрадо најдобар и најстабилен како и обично...Бентакур не беше лош..друите просечни онака.

Иначе добро делуваше кога застанаа Ањели и ДеЛаурентис заедно да ги делат медалите...спортски и џентлемнтски потег кој и да го смисли.
Чоекот до претходната недела корона имаше и сам призна дека не е во најдобро издание (Дибала).

Чоекот до претходната недела корона имаше и сам призна дека не е во најдобро издание (Дибала).
44456 пати беше позитивен на корона, рекорд држи во светски рамки.

Минута молк за Роналдо шо се местеше да го шутира "победничкиот" пенал и остана со курето в раце :X3:

Останува триплетата да ја сонуваат.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
demek ke osvoevme LS sezonava pa ova morase da go dobieme za tripleteto.. So vakva igra treba da sme zadovolni da ja odbranime Seria A, ali kako sto trgnalo... zero tituli sezonava, nesto nalik inter zadnji 10 god..

Останува триплетата да ја сонуваат.

Еден Реал кој е поим за фудбалот во Европа па и светот нема триплета па тоа не ги прави Интер подобар тим од нив. Триплетата е нешто небитно кога се одмеруваат силите помеѓу клубовите. Единствено што се брои се титулите а тука Интер е далеку зад Јувентус.

Иначе Наполи за да стигни до трофеот го помина најтешкиот пат.....ги елиминираше екипите кои се наоѓаат на првите три позиции воедно можеби и најквалитетните во Италија....потешко неможеше :)

Најдобра идеја да се наштети Јуве беше Сари и Роналдо. И двајцата не се добродојдени од другите играчи на Јуве

This is the first time in Cristiano Ronaldo’s career that he has lost two consecutive Cup Finals at club level, as Juventus failed at both the Supercoppa and the Coppa Italia.

Juan Cuadrado insists Juventus ‘played good football, but Napoli defended with 11 men and it was difficult to find spaces’ in the Coppa Italia Final defeat.

2222221.png

Освен на маркетиншки план не гледам како Роналдо го засили Јуве, можеби грешам не ме напаѓајте одма :)
Ама уште си стојам на првиот муабет дека онаа пара која ја фрли Јуве за Роналдо беше непотребна, за плата да не прам муабет, колку зема репчето ако не е тајна ? :)
Едит Сега проверив :несвест:

This is the first time in Cristiano Ronaldo’s career that he has lost two consecutive Cup Finals at club level, as Juventus failed at both the Supercoppa and the Coppa Italia.

Juan Cuadrado insists Juventus ‘played good football, but Napoli defended with 11 men and it was difficult to find spaces’ in the Coppa Italia Final defeat.

Прегледај го приврзокот 255694
Juve подобри беа само во прекршоци :D

Еден Реал кој е поим за фудбалот во Европа па и светот нема триплета па тоа не ги прави Интер подобар тим од нив. Триплетата е нешто небитно кога се одмеруваат силите помеѓу клубовите. Единствено што се брои се титулите а тука Интер е далеку зад Јувентус.
Каква реплика ми даде,секоја чест [emoji4].
Место да кажеш штета,срање игравме,сари педер и тн.,ти ми кажуваш колку била невредна триплетата и колку Јуве бил подобар тим ради поише титули.
Сигурно тука и од сериа Б си ја броиш и 100 посто го занемаруваш фактот дека Јуве има помалку титули од Интер во лш.

Гарант и титулите од ЛШ тебе ти се небитни зш така ти одговара [emoji846].

Ме фати носталгија малку за ова време, која телепатија, незнам друго дуо вака да се проигрувале, соработувале и да срушувале одбрани. Тоти со пета го пронаоѓаше и му правеше шанси, овој пак имаше прав тајминг да втрча и одлична завршница

Ајде чекам од Стекот и Марли да ме заклопат со nobody cares :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom