Ок е.А се важи ли кога го снемува кога не се дешава ништо сензационално во "државава" или не?
Ајдее сега и параноичен испаднав, браво. А само дадов пример за кога го снема форумот за време на големи настани како менување на име и 27ми. Тогаш лавина слични коментари имаше како мојот сега. Што сакаш кажи ама тие два настани за мене оставија лоша слика за форумот, а верувам и за многу други форумџии.Нормално дека ќе има досетки кога сум администратор на форумов и гледам што се случува. Форумов го снемуваше на два пати и ракомет кога играше Македонија во најдобрите времиња, и тогаш ли беше нешто намерно или? А во 2007 што се случи кога прегоре бекапот и се изгубија теми и мислења од 6 месеци, нападот на американската амбасада во Атина?
Кога има апдејти на форумов сите сте известени недела дена однапред, кога ќе откаже сервер или HDD кој да апдејтира кога ни ние не знаеме?
Да можеше да се предвиди кога ќе рокне сервер (не само на форумов, општо) јас пари за леб ќе немав, ќе морав во невладина да одам
Никој не прави дека сте од вчера, впрочем во што сакате верувајте ама не мора паранојата за се да работи. Форумов е релативно неважна работа во креирање на лажното мислење на јавноста, не зезајте, поголем проблем е Твитер да го снема, фул пропаганда од двата клана имаш таму.
Организацијата за ширење на вистината за Смилковско 2012 заврши по телевизии, а и ти самата пиша дека кловнови ко Ордановски ве контактирале за да се затиши акцијата. Не е твитер, ама си има каква таква моќ форумот.
За овие неколку дена ни тронка не верувам дека било за нешто друго освен технички проблем. Само ми се укажа прилика да подбуцнам малку за претходни случувања па ја искористив.
Може требаше да ставам едно /s или за да сфатите дека овој пост (доле) е заебанција за претходни дешавки. Ќе си знам за друг пат, во ред е.
Иначе океј е, не планирам да ја трујам темава со оф-топик. Слободни цитирај ме ако имаш нешто да додадеш во друго ќоше од форумот.Реално нема да е првпат форумов да го снема кога има дешавки во "државава".