Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова си даде многу валидно објаснување со реални примери што вистински се случуваа. Гужви пред маркети, кењање дека нема време за ништо, леле затворени дома итн итн.па предлага полициски час од 22 демек навечер највеќе се фаќа вирусот
Важно маски носат, а како ги носат не е важно..
Ako imas podmireno zdrastveno i penzisko osiguruvanje koga ke pocinis vo zaviznost od iznosot i kategorijata na osiguruvanjeto tie ti isplakaet odreden iznos za pogrebalni trosoci koj kaj nas e najcesto 500 evra, dodeka za pocinatite od korana so ogled deka pogrebot e poskap mislam deka so pomos od vladava iznosot e pogolem i e okolu 2000 evra mesto 500.Ако некој му објасни добра, разумна, присвесна логика зошто некој би ти давал 2000 ЕВРА за да се пишеш дека имаш корона еве јас ќе верувам, само нека ми објасни. Ајде не мора да е вистинската причина, нека ми наведе причина која е believable..
Реално нема да е првпат форумов да го снема кога има дешавки во "државава".Да не го затворија Хелсиншки и Зеко форумов на 2-3 дена за да се оладат главите и да не се 'креваат' меѓуетнички тензии ради Бајрам...
Додека на друга страна Аљи пецка за бели знамиња и Албански премиер и никому ништо.
Абе види.Во државава е прифатливо ако плукаш по тие шо отишле на литии или во црква.Арно ама да кажиш дека поради ифтар или Бајрам вирусот се раширил е строго забрането.И предходно е пишано за двојните стандарди шо се наметнати во државава.Ама ако е за утеха исти такви двојни стандарди се наметнати по целиов свет.На некого многу му пречат белите стрејт христијани.Ова не е теорија на заговор него е реалност,за жал.Да не го затворија Хелсиншки и Зеко форумов на 2-3 дена за да се оладат главите и да не се 'креваат' меѓуетнички тензии ради Бајрам...
Додека на друга страна Аљи пецка за бели знамиња и Албански премиер и никому ништо.
Не дека новинарите ни се ниво во државава, но овој со самото тоа што ме тера да носам маска на улица јасно ти е колку е делотворен заклучно со целата комисија, па предлага полициски час од 22 демек навечер највеќе се фаќа вирусот и ред други небулози што ги предложи комисијата, па уште и накурчен на прес конференција, за што мислам дека и новинарите благи беа према претседателот на комисијата ,
Во моментов министерот е крив затоа шо не ги спроведува мерките шо ги предлага комисијата. Политиката е побитна од здравјето на народот.Во моментот кога се спомна можноста за избори се отиде во п.м.Тоа и Караџоски го потенцира.Значи во народот има секакви,затоа постои влада која треба да спроведе мерки кои ќе важат за сите.Преглупи ми се овие хехенца вирусот бил пуштен на најјако навечер. Дали ти очекуваш од народ кој што со првото олабавување на мерките играше чочеци по кафани да има свест и да не се рашетава без забрана? Па мислам 90% се ко џанкери, едвај чекаат да се отворат ноќни клубови и кафани после 10 за да истераат некоја журка. После пак ќе е крив министерот.
@Acid колку му платија на Бидик да го пише серверот дека фатил корона?Реално нема да е првпат форумов да го снема кога има дешавки во "државава".