not posh...И на сите овие случки, топ вест по порталиве а и воедно најкликано нешто е дека српската мајка е позитивна на корона <3 па ова ако не ги разубеди луѓево дека вирусот постои, ништо нема.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
not posh...И на сите овие случки, топ вест по порталиве а и воедно најкликано нешто е дека српската мајка е позитивна на корона <3 па ова ако не ги разубеди луѓево дека вирусот постои, ништо нема.
Кога се менуваше името двапати го снема форумот на неколку дена до една недела кога беше најжустро. Слично беше и за 27ми април ако не се лажам или може некоја друга случка. Не сме од вчера тука.И на сите овие случки, топ вест по порталиве а и воедно најкликано нешто е дека српската мајка е позитивна на корона <3 па ова ако не ги разубеди луѓево дека вирусот постои, ништо нема.
Автоматски споено мислење:
@Acid колку му платија на Бидик да го пише серверот дека фатил корона?![]()
Кога се менуваше името двапати го снема форумот на неколку дена до една недела кога беше најжустро. Слично беше и за 27ми април ако не се лажам или може некоја друга случка. Не сме од вчера тука.
Јас не викам дека и сега е тоа случајот, само кажувам дека форумот си има таква историја со пали гаси во одредени мометни.
Нема потреба од вакви досетки, барем не од тебе.
Знаев, знаев дека форумот е хунташки.
Туку дај кажете што мислете ќе има ли нова вонредна или избори.
Според мене знаете не требаше никогаш да има и не требаше никакви мерки, но сега по вториот бран кој е појак од првиот (тоа го погодија) би требало да стават карантин цел ден, а они ќе укинуват се живо дури мислам дека без вонредна нема да важат мерките што ги донесоа или ќе ги донесат.
Колку што знам во изборниот закон нема носење маска, што значи ако јас отидам без маска нема да смеат да ме спречат да гласам ниту пак смеат да ми пишат казна за неносење маска бидејќи нема да има таков закон преку кој можат да те казнат,
исто е и со оваа последната уредба за давање картички кој не би смееле да ги дадат по вонредната, но и тука треба уставниот суд да го бутне законот оти се прави дискриминација по финансиска основа, па дури и со иста финансиска основа се прави поделби на активни, неактивни и сл.
Како и да е ќе биде интересен период во кој ако се иде на избори ќе се тестират само оние пред умирање, како што слушам сега иако има позитивни никој од фамилијата не е тестиран, а да не зборувам за пошироките контакти.
И тогаш се дешава нешто, само шо кријат.А се важи ли кога го снемува кога не се дешава ништо сензационално во "државава" или не?
Тоа се дешава коа идеме у кафана да ги трошиме парите од Сорос, а тоа е еден вид сензација.А се важи ли кога го снемува кога не се дешава ништо сензационално во "државава" или не?
Нормално дека ќе има досетки кога сум администратор на форумов и гледам што се случува. Форумов го снемуваше на два пати и ракомет кога играше Македонија во најдобрите времиња, и тогаш ли беше нешто намерно или? А во 2007 што се случи кога прегоре бекапот и се изгубија теми и мислења од 6 месеци, нападот на американската амбасада во Атина?Кога се менуваше името двапати го снема форумот на неколку дена до една недела кога беше најжустро. Слично беше и за 27ми април ако не се лажам или може некоја друга случка. Не сме од вчера тука.
Јас не викам дека и сега е тоа случајот, само кажувам дека форумот си има таква историја со пали гаси во одредени мометни.
Нема потреба од вакви досетки, барем не од тебе.
Можеби и грешно се изразив, јас не сакав ни тогаш ни сега мерки или било што оти знам дека ништо не се постигнува,Не требаше никогаш никакви мерки[за да се заразиме, претпоставувам], ама сеа коа ги тргнаа треба појаки мерки[за да не се заразиме?]
Контраш или шизофренија?![]()