Napraj te lista so site predlozi i stajte na glasanje koi mapi imaat najvise glasovi tie ke se igraat i gotovo, inaku za actek bese nekoj pisal za vremeto, ides u konzola i pises cl_weather 0 i nema dozd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога има луѓеАјде една убава, целосна листа на мапи со која ќе се согласат повеќето и да нема бунење кога ќе се пуштаат. И мене многупати не ми се свиѓала некоја мапа, па сум ќутела и сум играла. Патем, ќе гледам вечер да ве дружам пак, зависи во каква состојба ќе се вратам од работа.
Нови мапи oilrig и survivor.
Јас се извинувам, оправдано ме немаше неколку дена. Иначе еден од по редовните сум, дали 4 дена вкупно ме немало у последниов месец...@xxixka ти првен почни да идеш на сервер после давај предлози за нови мапи, овој рики почна да ти го копира стилот на игра на астец
Јас се извинувам, оправдано ме немаше неколку дена. Иначе еден од по редовните сум, дали 4 дена вкупно ме немало у последниов месец...
бтњ, ти фалам ?![]()
Така така..Секако дека ни фалиш, нема кој на крај да ја заврши работата и сите исцедени на 20-30 сила да ги дотепа![]()
Сто пати им пишувам за мапава да ја пуштат и никако, едно време ја игравме и скоро никој не се бунеше лесна е и интересна
Овие 8 големи мапи се повеќе од доволно кога има народ
dust2
nuke
inferno
dust 2002
aztec
dust обична
train
cbble