Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Хери Вилсон,Ориги и Јапонецот ќе клаваат голови.

@Peja989

Од друга страна, Челзи го има Абрахам кој имаше одлична сезона и мислам дека има уште потенцијал за прогрес. Вернер и тука ќе има сериозна конкуренција ако бидеме објективни, можеби смета дека има повеќе шанси да избие пред Абрахам отколку Фирмино. Не знам какви планови би имал Лампард со Абрахам при ваков трансфер.
----------Зијеш--------
Абрахам-Вернер

Од тоа што го имам видено Вернер ми е Овен/Гризман тип на шпиц, најдобро функционира во пар со тешкаш. Комбинацијата од погоре би била идеална за него.

Barcelona have reportedly slapped a €41m price tag on Junior Firpo, hoping to trigger the €111m release clause of Inter forward Lautaro Martinez.

Од една страна велат дека короната ја спушта цената на играчите, од друга на Фирпо му лепат цена од 41м евра, пред една недела беше 30. :)
За месец дена ќе вреди повеќе од лаутаро, глава за глава или 20м плус фирпо.

И ти ќе бидеш кога нема да има кој да даде гол
Не сум знаел дека ќе ги продадеме Мане и Салах а на нивно место ќе ги вратиме Борини и Рики Ламберт. Да не имаш некое иМфо?

Не сум знаел дека ќе ги продадеме Мане и Салах а на нивно место ќе ги вратиме Борини и Рики Ламберт. Да не имаш некое иМфо?

Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да иде напред, они одбраа да тапкаат у место, За една сезона овој фудбал што го тера Клоп ќе биде прочитан и нема да има ефект.

----------Зијеш--------
Абрахам-Вернер

Од тоа што го имам видено Вернер ми е Овен/Гризман тип на шпиц, најдобро функционира во пар со тешкаш. Комбинацијата од погоре би била идеална за него.
Зијеч е крило не е 10ка, бар од тоа што го имам гледано.

Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да иде напред, они одбраа да тапкаат у место, За една сезона овој фудбал што го тера Клоп ќе биде прочитан и нема да има ефект.

Дека Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да оди напред, се слагам.

Муабетов со читањето наниграта на Клоп нр го имаш направено и пред една година? Толку ми се нереални муабетиве што ги праиш за Ливерпул а навиваш за клубот, кога ќе ти прочитам пост си мислам, абе ликов седнал пред тастатура и си помислил "дај ќе напишам нешто за Ливерпул што ни навивач на Евертон не би го кажал".

Природна позиција му е 10ка, па и 8мица има играно порано. Последните 2-3 сезони почна да игра крило, каде најдобро се снаоѓа и според мене. :)

Може и таму и таму. Сега гледам дека уствари многу повеќе играл како 10ка. Ме изненадија бројкиве, очекував и јас многу повеќе на крило да му се :D

1591344049965.png

Како и да е, мислам дека во Челзи примарно ќе си игра на крило затоа што средината е пренатрупана, ама опција плус е.

Дека Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да оди напред, се слагам.

Муабетов со читањето наниграта на Клоп нр го имаш направено и пред една година? Толку ми се нереални муабетиве што ги праиш за Ливерпул а навиваш за клубот, кога ќе ти прочитам пост си мислам, абе ликов седнал пред тастатура и си помислил "дај ќе напишам нешто за Ливерпул што ни навивач на Евертон не би го кажал".

Ја сум реален Пеџа, не значи дека ако навивам за Ливерпул дека нема да пишам како што е работата. Тимот треба да се менува и да има многу опции, поготово сега кога тоа може да си го дозволи.

Ја сум реален Пеџа, не значи дека ако навивам за Ливерпул дека нема да пишам како што е работата. Тимот треба да се менува и да има многу опции, поготово сега кога тоа може да си го дозволи.
Ако "Боби не го бива" е реалност...
За подмладување се слагам ама мн повеќе во средина него напред.

Вака ако играат Пулишич и Хадсон ке бидат вишок.

Па сигурно дека нема да играат само така, 433/4231 преферира Лампард. Ова е само една од опциите каде можат да играат Абрахам и Вернер заедно.

Вака ако играат Пулишич и Хадсон ке бидат вишок.
Posle site problemi shto Hudson gi prai u zadnje, nema da me zacudi da go frlat ko partal nekade ili pak go iskoristat vo transfer za Sancho.

Iznenaduvachki ama super transfer za Celzi, posle toa so Ziyech pokazuva Lampard deka ima ambicija i deka ne se zadovoluva samo so top4 bitka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom