Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Хери Вилсон,Ориги и Јапонецот ќе клаваат голови.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
@Peja989

Од друга страна, Челзи го има Абрахам кој имаше одлична сезона и мислам дека има уште потенцијал за прогрес. Вернер и тука ќе има сериозна конкуренција ако бидеме објективни, можеби смета дека има повеќе шанси да избие пред Абрахам отколку Фирмино. Не знам какви планови би имал Лампард со Абрахам при ваков трансфер.
----------Зијеш--------
Абрахам-Вернер

Од тоа што го имам видено Вернер ми е Овен/Гризман тип на шпиц, најдобро функционира во пар со тешкаш. Комбинацијата од погоре би била идеална за него.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.460
Barcelona have reportedly slapped a €41m price tag on Junior Firpo, hoping to trigger the €111m release clause of Inter forward Lautaro Martinez.

Од една страна велат дека короната ја спушта цената на играчите, од друга на Фирпо му лепат цена од 41м евра, пред една недела беше 30. :)
За месец дена ќе вреди повеќе од лаутаро, глава за глава или 20м плус фирпо.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И ти ќе бидеш кога нема да има кој да даде гол
Не сум знаел дека ќе ги продадеме Мане и Салах а на нивно место ќе ги вратиме Борини и Рики Ламберт. Да не имаш некое иМфо?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.183
Поени од реакции
42.911
Не сум знаел дека ќе ги продадеме Мане и Салах а на нивно место ќе ги вратиме Борини и Рики Ламберт. Да не имаш некое иМфо?
Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да иде напред, они одбраа да тапкаат у место, За една сезона овој фудбал што го тера Клоп ќе биде прочитан и нема да има ефект.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.810
Поени од реакции
115.821
----------Зијеш--------
Абрахам-Вернер

Од тоа што го имам видено Вернер ми е Овен/Гризман тип на шпиц, најдобро функционира во пар со тешкаш. Комбинацијата од погоре би била идеална за него.
Зијеч е крило не е 10ка, бар од тоа што го имам гледано.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да иде напред, они одбраа да тапкаат у место, За една сезона овој фудбал што го тера Клоп ќе биде прочитан и нема да има ефект.
Дека Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да оди напред, се слагам.

Муабетов со читањето наниграта на Клоп нр го имаш направено и пред една година? Толку ми се нереални муабетиве што ги праиш за Ливерпул а навиваш за клубот, кога ќе ти прочитам пост си мислам, абе ликов седнал пред тастатура и си помислил "дај ќе напишам нешто за Ливерпул што ни навивач на Евертон не би го кажал".

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
Природна позиција му е 10ка, па и 8мица има играно порано. Последните 2-3 сезони почна да игра крило, каде најдобро се снаоѓа и според мене. :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Може и таму и таму. Сега гледам дека уствари многу повеќе играл како 10ка. Ме изненадија бројкиве, очекував и јас многу повеќе на крило да му се :D

1591344049965.png

Како и да е, мислам дека во Челзи примарно ќе си игра на крило затоа што средината е пренатрупана, ама опција плус е.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.183
Поени од реакции
42.911
Дека Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да оди напред, се слагам.

Муабетов со читањето наниграта на Клоп нр го имаш направено и пред една година? Толку ми се нереални муабетиве што ги праиш за Ливерпул а навиваш за клубот, кога ќе ти прочитам пост си мислам, абе ликов седнал пред тастатура и си помислил "дај ќе напишам нешто за Ливерпул што ни навивач на Евертон не би го кажал".
Ја сум реален Пеџа, не значи дека ако навивам за Ливерпул дека нема да пишам како што е работата. Тимот треба да се менува и да има многу опции, поготово сега кога тоа може да си го дозволи.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ја сум реален Пеџа, не значи дека ако навивам за Ливерпул дека нема да пишам како што е работата. Тимот треба да се менува и да има многу опции, поготово сега кога тоа може да си го дозволи.
Ако "Боби не го бива" е реалност...
За подмладување се слагам ама мн повеќе во средина него напред.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.613
Поени од реакции
6.415
Вака ако играат Пулишич и Хадсон ке бидат вишок.
Па сигурно дека нема да играат само така, 433/4231 преферира Лампард. Ова е само една од опциите каде можат да играат Абрахам и Вернер заедно.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Вака ако играат Пулишич и Хадсон ке бидат вишок.
Posle site problemi shto Hudson gi prai u zadnje, nema da me zacudi da go frlat ko partal nekade ili pak go iskoristat vo transfer za Sancho.

Iznenaduvachki ama super transfer za Celzi, posle toa so Ziyech pokazuva Lampard deka ima ambicija i deka ne se zadovoluva samo so top4 bitka.

Kajgana Shop

На врв Bottom