----------Зијеш--------@Peja989
Од друга страна, Челзи го има Абрахам кој имаше одлична сезона и мислам дека има уште потенцијал за прогрес. Вернер и тука ќе има сериозна конкуренција ако бидеме објективни, можеби смета дека има повеќе шанси да избие пред Абрахам отколку Фирмино. Не знам какви планови би имал Лампард со Абрахам при ваков трансфер.
Не сум знаел дека ќе ги продадеме Мане и Салах а на нивно место ќе ги вратиме Борини и Рики Ламберт. Да не имаш некое иМфо?И ти ќе бидеш кога нема да има кој да даде гол
Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да иде напред, они одбраа да тапкаат у место, За една сезона овој фудбал што го тера Клоп ќе биде прочитан и нема да има ефект.Не сум знаел дека ќе ги продадеме Мане и Салах а на нивно место ќе ги вратиме Борини и Рики Ламберт. Да не имаш некое иМфо?
Зијеч е крило не е 10ка, бар од тоа што го имам гледано.----------Зијеш--------
Абрахам-Вернер
Од тоа што го имам видено Вернер ми е Овен/Гризман тип на шпиц, најдобро функционира во пар со тешкаш. Комбинацијата од погоре би била идеална за него.
Дека Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да оди напред, се слагам.Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да иде напред, они одбраа да тапкаат у место, За една сезона овој фудбал што го тера Клоп ќе биде прочитан и нема да има ефект.
Природна позиција му е 10ка, па и 8мица има играно порано. Последните 2-3 сезони почна да игра крило, каде најдобро се снаоѓа и според мене.Зијеч е крило не е 10ка, бар од тоа што го имам гледано.
Може и таму и таму. Сега гледам дека уствари многу повеќе играл како 10ка. Ме изненадија бројкиве, очекував и јас многу повеќе на крило да му сеЗијеч е крило не е 10ка, бар од тоа што го имам гледано.
Ја сум реален Пеџа, не значи дека ако навивам за Ливерпул дека нема да пишам како што е работата. Тимот треба да се менува и да има многу опции, поготово сега кога тоа може да си го дозволи.Дека Тимо Вернер беше прилика тимот да се подмлади и да оди напред, се слагам.
Муабетов со читањето наниграта на Клоп нр го имаш направено и пред една година? Толку ми се нереални муабетиве што ги праиш за Ливерпул а навиваш за клубот, кога ќе ти прочитам пост си мислам, абе ликов седнал пред тастатура и си помислил "дај ќе напишам нешто за Ливерпул што ни навивач на Евертон не би го кажал".
Ако "Боби не го бива" е реалност...Ја сум реален Пеџа, не значи дека ако навивам за Ливерпул дека нема да пишам како што е работата. Тимот треба да се менува и да има многу опции, поготово сега кога тоа може да си го дозволи.
Вака ако играат Пулишич и Хадсон ке бидат вишок.----------Зијеш--------
Абрахам-Вернер
Па сигурно дека нема да играат само така, 433/4231 преферира Лампард. Ова е само една од опциите каде можат да играат Абрахам и Вернер заедно.Вака ако играат Пулишич и Хадсон ке бидат вишок.
Posle site problemi shto Hudson gi prai u zadnje, nema da me zacudi da go frlat ko partal nekade ili pak go iskoristat vo transfer za Sancho.Вака ако играат Пулишич и Хадсон ке бидат вишок.