Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Нејкев да дискриминирам и рацистички да профилирам атер Џорџ Флојд, и зато генерализирав :)
Ама џабе, во право си... се знајт кога каде и како се појавија новиве кластери.
Не сум знаел дека новозаразениве од Чаир, Сарај и Бутел, се црнци, па треба да се самопонижуваме и солидаризираме со нив атер Џорџ Флојд.

Само ти и cholismo се солидаризирате, ние другиве затуцани. :(

Глејте ја будалава Османи сега со нови рамковни вработувања... 80 посто од овие Ковид Координатори ќе бидат ифтари што не веруваат во корона, односно ќе бидат Корона Предаватели...

Скопје, Штип, Тетово, Куманово од утре 21ч до понеделник 5ч.
Останати градови секој ден од 16ч до 5ч.

Предлог на комисијата. Бруки, пак ние ќе си седиме дома. Слободно после ова може да ги искинат дипломите.

Предлог на комисијата. Бруки, пак ние ќе си седиме дома. Слободно после ова може да ги искинат дипломите.
Линк?

Како бе отвараш кафичи/ресторанти а планираат полициски час и тоа се разбира кој ќе важи само за македонци. Не гледам никаква потреба овде во Гевгелија да има полициски кога немаме ниту 1 заразен.

Циркус Медрано :oleee:
Автоматски споено мислење:

Немаат мадиња да ги затворат само нив и ајде цела држава.
Има општини кај шо нема ни еден нов случај веќе со недели, срамота е ова

За малце ме влеговме во топ 5 во Европа, ама затоа сме први во регионот.
de0ba7ebcd4cab7d89075fccf73a4d8d.jpg

Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Тоа во апсолутни бројки, во ново заразени на милион жители сме ТОП 3 во Европа.
Пред нас само Шведска (со минимални мерки), и Белорусија со никакви мерки.
Битно Филипусис има се под контрола :)

Aj ne mu napnuvajte na cupeto @cholismo posto prvo do pred nekoja godina povekjeto od vas se guskavte so istite, tuka madinjata ni gi potekovte kolku naprednale, evolutivno se izdignale itn itn, a drugo ke moram da ja branam radi lokal patriotizam.

Ма семката да им ја изнаебам. Кој кур тогаш Скопје го делеа на 10 општини? И на крај пак само во македонските ќе се почитува карантинов,а морониве што не веруваат во корона ќе си шетаат од инат на каурот. После кога ќе им умираат од „вирус што не постои“ нека им бидат каурите пак криви.

Абе си кажаа Ганиу и оној од Студеничани дека нема шанси за локален карантин уште некни на Топ Тема, што има сега ние да кажуваме овде...

Нема да ги усвојат предложениве рестрикции, патка е ова, секогаш вака прават. Прво провладиниве медиуми, "од извори на Телма", дознаваат информации, па после тоа прилагодуваат спрема фидбекот од народот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom