Crash Team Racing Nitro-Fueled

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Oxide edition е на 50% попуст на PS4 store (од 60 на 30 долари).

Се е исто како и на обичната само со плус отклучени 5 карактери, 2 коли и 1 тркала.
Не знам по која основа за ова бараат +20 долари во однос на стандардната и кога веќе oxide е на попуст зашто и другата не е, но тие си знаат... :D

Oxide edition е на 50% попуст на PS4 store (од 60 на 30 долари).

Се е исто како и на обичната само со плус отклучени 5 карактери, 2 коли и 1 тркала.
Не знам по која основа за ова бараат +20 долари во однос на стандардната и кога веќе oxide е на попуст зашто и другата не е, но тие си знаат... :D

Bese skoro i obicnata na popust zatoa, jas togas ja zemav.

20200530_181648.jpg

Паднаа времињата на Nitros Oxide, на ред е Emperor Velo, но песимист сум за него. Времињата се страшни, на некои стази мислам дека никогаш нема да го победам.
Како му конкурирате него? Кој driving style го користите? Јас на acceleration сум цело време.

Ни PC верзија, ни нова содржина на PS :(

Најавена е целосно нова игра

Ја шпекулираа последниве десетина дена оваа новата. За ЦТР НФ ја уште не би ја отпишал опцијата да се појави на ПЦ, се бива во ова време.

Паднаа времињата на Nitros Oxide, на ред е Emperor Velo, но песимист сум за него. Времињата се страшни, на некои стази мислам дека никогаш нема да го победам.
Како му конкурирате него? Кој driving style го користите? Јас на acceleration сум цело време.

Епа паднаа и сите времиња на Вело.
После него има и девелопер тајм, но нема ни да се обидувам да го надминам тоа барем за сега.
Пример Blizzard bluff (третата стаза од првиот куп, во снегот).
Dr. N. Tropy - 1:37:23
Nitros Oxide - 1:28:19
Emperor Velo - 1:24:71
Developer - 1:14:07

Моето е 1:22:95. Скоро 9 секунди треба побрзо да извозам :(

Имаат интересно багче во игрва. Во Oxide Station по втор пат ми се дешава наместо 3 да треба 4 круга да возам :D

Ја играм чат пат кога треба да потполнам малку време и можам да кажам дека е супер направена со доста различни типови на картинг и опрема, лошо е што има микротрансакции. За разлика од старата онаа на ПС1 тука можат бааги да ти бегаат и да имаш проблем да ги стигнеш цела трка :D

Ја играм чат пат кога треба да потполнам малку време и можам да кажам дека е супер направена со доста различни типови на картинг и опрема, лошо е што има микротрансакции. За разлика од старата онаа на ПС1 тука можат бааги да ти бегаат и да имаш проблем да ги стигнеш цела трка :D

Hard тука се далеку појаки од Hard на ПС1.
Плус сега и на нив им дава саат и струја :D

Само да го испраксираш дрифтот, цела стаза под дрифт да ја возиш без да ти згасне огнот и ќе немаш гајле.

На хард мислам не ни пробав :) а ми е една од нај драгите игри што ги играв на ПС1 пред 17-18г. Ова со продолжување на дрифтот не го знаев порано, но го пробав тука и ќе ми треба да го поднаучам.

Не делува лошо, ама јас уште работа имам на NitroFueled :D

Вчера гледам 6.5ГБ апдејт пуштиле. Си велам конечно нов контент за играва.
Ја стартувам, ништо... буквално ништо ново :(

Инаку ми останаа уште 10тина скинови да купам (за недела дена ќе бидат ваљда)
И ќе ги имам сите коли, сите карактери, сите скинови за сите карактери. Кога ќе пресметам колку парички е тоа и колку трки треба да извозиш за се тоа да купиш сфаќам дека сум претерал со играва

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Вчера гледам 6.5ГБ апдејт пуштиле. Си велам конечно нов контент за играва.
Ја стартувам, ништо... буквално ништо ново :(

Инаку ми останаа уште 10тина скинови да купам (за недела дена ќе бидат ваљда)
И ќе ги имам сите коли, сите карактери, сите скинови за сите карактери. Кога ќе пресметам колку парички е тоа и колку трки треба да извозиш за се тоа да купиш сфаќам дека сум претерал со играва

Ako e sve toa on company time - sepak si pobednik. :D

Ги истркав сите, го добив Interstellar Challenge трофејот.

Сега знам дека ги има тие CTR и оние на време што се трките, ама незнам дали да ги возам и на каде да продолжам со играта. До тука ја изиграв и пред нешто повеќе од 15г ама не се сеќавам дека вака тешка ми била, од босовите само последниот двапати и претпоследниот скоро десетина оние другите се од прва ги поминав, но дур стасав до нив и ги возев трките со останатите на поедини трки баш ме намачија.

Одлична игра во секој случај.

Back
На врв Bottom