- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.493
- Поени од реакции
- 119.349
Аха секако, кога ќе си го видам тилот.Па пола албанци ќе ти речат удри по нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха секако, кога ќе си го видам тилот.Па пола албанци ќе ти речат удри по нив.
За ова не се согласувам.И самиот знаеш каде живееме и само страв му е мајката за овие мајкојебачи.Само ако ги наплашат малоумните може по заштитени да бидат сите.Одлично, ајде се надевам ќе најде некој време за губење да ги побие застрашувачките глупости од @Vanlok
Има многу работа тука.
Јас нема, не сум стручен, затоа еве веќе ќе молчам и ќе ги оставиме да си сеат страв вестите само затоа што некој не ги побил по барање на Берик.
Јас три месеци пробвам да му докажам ама џабе, со инка не се турва.Ќе те наречев бот ама имам високо мислење за тебе.
Муабетот не беше кој повеќе е заразен и кој повеќе ја шири заразата.
Муабетот е ради полицијата која очигледно не си ја врши работата ни во Охрид ни во Сарај.
Литијата во Струга е непромислен настан, во овие услови, кој не е ништо друго освен - шетање надвор. Еден ден, еднаш.Ете јас нека испаѓа дека ги бранам Албанците, ама тебе секој ебан пост ти е против нив а те немаше да зуцниш за литијата во Струга.
Ич не ми е гајле како ти или било кој ќе ме нарече. Ме нарекувале секако овде. Ваљда си приметил до сега.Ќе те наречев бот ама имам високо мислење за тебе.
Пак тој, добро не се заразиле, појма немам зошто а и никој не можи со сигурност да знае дали има заразени од литијата кога дневно се тестираат само 200 лица и тоа по епидемиолошка анкета,а што ако се заразеа, тоа беше масовен собир и тоа со попој со владики со сите марифети.Литијата во Струга е непромислен настан, во овие услови, кој не е ништо друго освен - шетање надвор. Еден ден, еднаш.
Ифтарските собиранки не се ништо друго освен седење еден до друг на една маса многу луѓе (десетици според сликите), секоја вечер у полициски час.
Од литијата во Струга колку кластери и заболени испаднаа?
Ќе зборам ако има резултати, а двоаршинското однесување на власта и на такви ко тебе, напраи да има резултати, таму кај што ги има.
Извини младичу, нешто да те прашам, ама без навреда.Сериозно не гледаш никаков проблем во тоа да исти членови цело време ставаат само застрашувачки глупости?
Океј, бро.
Ама жив пример бил братот.![]()
Се знае точно што се случи со бебето ?Бебето почина
Се знае точно што се случи со бебето ?
Како бе деца оставаат вака на сред пандемија бе, немам коментар.
Ене ја една ми вика планираме децата да ги пуштиме Македонија, за да можиме да сработиме повеќе, не можи со децата не се стига ...
Замисли затвараат граници и Господ знае кога ќе ги пуштат, тие децата да ги оставеле долу да сработеле повеќе.![]()
јас мислам дека во Дебар и АРМ беше на блокада ??..Мое мислење е дека ако се оди пак у карантин, милијарда посто ќе ја пратат војската тука...
Ако сакаш да правиш муабет за поентата на постот слободно, вака само губам време.Литијата во Струга е непромислен настан, во овие услови, кој не е ништо друго освен - шетање надвор. Еден ден, еднаш.
Ифтарските собиранки не се ништо друго освен седење еден до друг на една маса многу луѓе (десетици според сликите), секоја вечер у полициски час.
Од литијата во Струга колку кластери и заболени испаднаа?
Ќе зборам ако има резултати, а двоаршинското однесување на власта и на такви ко тебе, напраи да има резултати, таму кај што ги има.
Автоматски споено мислење:
Ич не ми е гајле како ти или било кој ќе ме нарече. Ме нарекувале секако овде. Ваљда си приметил до сега.
Слободно наречи ме како сакаш.
ја не сум тука за да ме нарекува некој некако или да не ме нарекува.