jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
блазе си му....
блазе си му....
Американската трагедија е во тоа што мнозинството жители сепак ќе ги гласаат и двајцата идиоти. На крајот еден ќе победи, но трагедијата е во математиката - мнозинството гласачи ќе ги дадат своите гласачи за овие идиоти.Трамп, за тоа дали има корона
"I tested very positively in another sense. I tested positively toward negative. I tested perfectly this morning, meaning I tested negative."
Одвај чекам да почни претседателската кампања со старциве во време на пандемија
Американската трагедија е во тоа што мнозинството жители сепак ќе ги гласаат и двајцата идиоти. На крајот еден ќе победи, но трагедијата е во математиката - мнозинството гласачи ќе ги дадат своите гласачи за овие идиоти.
Вакви ствари се единствената работа што нѐ спаја нас со САД.Овој сака изглеа да ја проба стратегијата на Трамп - со тропање глупости да победи.
Бајден: Црните гласачи кои размислуваат да гласаат за Трамп не се црни (ВИДЕО)
Американскиот демократски кандидат во трката за Белата куќа Џо Бајден се обидува да ја поправи штетата што ја предизвика со изјавата дека Афроамериканците „не се црни" ако размислуваат за можноста да гласаат за претседателот Доналд Трамп наместо за него.www.mkd.mk
не само тоа, сега и у ЊуЈорк си има јаја-пашаВакви ствари се единствената работа што нѐ спаја нас со САД.
„Michaelangelo’s restaurant flies the Italian flag, but its owners are Albanian. Tony and Tina’s Pizzeria not only serves slices and garlic knots but also offers traditional Albanian burek — flaky pastry filled with meat. The local cigar shop and the wine store with one of the best selections of Italian wines in the city are both owned by Latinos.“не само тоа, сега и у ЊуЈорк си има јаја-паша
How Little Italy Became Little Albanian-Mexican Italy (Published 2020)
The old Italian neighborhoods of New York are shadows of their former selves. There’s a reason the one in the Bronx still thrives.www.nytimes.com
Во исламот нема нации, само муслимани, све што е турско и арапско, е и нивно.Лажат нивни дека е!