Струмица

Немој сега и за него ќе се бунат:pos:

Лелеееее смешно колку си вицкаст, евааааааааа не можеме да се собереме од смеење.... цццц
Шегобиец голем, шегата ја биеш на две хахахахахах не умре од смеење

Фин ГРАД башка денес бев таму со екипата ФК Скопје..... Очекувам Струмица да биде еден од најголемите и најубавите градови во МКД...:smir:

Фин ГРАД башка денес бев таму со екипата ФК Скопје..... Очекувам Струмица да биде еден од најголемите и најубавите градови во МКД...:smir:

И ке биде :))

Колко го мразах Платинум, така им треба.

Убаво, да. Ако ако, нека го затворат. :)

Не остануват у Струмица таквите човеци, така да ќе нема профит. :)

Абе don't bother. Струмица си е катастрофа веќе ного долго време, и така ќе си остане уште нооооооооого време. :) Пијаници трчат низ градо, рипат, ѕипат... Арно не удрија сношти момичката, ќе имаше чаши чинии на сите страни... Еwaти идиотскио народ шо е тука... Ај уште месец дена, после одаме на подобро. :)

Ништо ново нема.. Средношколците масовно излезани,да си го излижат газо од мермеро оти последните денове им се тии од распусто и гледам максимално да ги искористам. :)

некој ного брзо пораснал овај завршил средно.
:kesa:

не седам там :)
ного измутиран пост

Епа не реплицири безвеза :) :) :)

Јас си кажува мое мислење,ти как сакаш сфати.

Утре со тимчето лагаме да одаме на риби на тркајна? ? има ли кандидате? ак има нек пишат кај мене на профило :) Трски,тапи жита такви работи ке нааме,лагаме со точаци да одаме. :)

и вода чат пат нема .
Aма ка има мостове паѓат.

У таркајна се има само риби нема. :pos2::pos2:

Не вади безвеза мабете. Бех пред 2-3 недели со точако у седам сабаале и фатииме некоо белвичка. Ситни се ама арни се. накај 11 се вратих надома.. арно беше не беше лошо имах друштво. :)

Љубе ка има вода има и риби,моментално пуно е езерцето и има рибички. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom