Струмица

Платинум нели е затворен од инспекција? Јас така разберах

Ццц на кој се пале народо, на некој си Салемаем Исламовиќсртѕгс...

Селект тонат ли тонат. Уште Коста Бургов не се го викнале да пее.

Струмичане дек вее акло?!...
Мислиш за Ален Исламович што го викнаа не беше добро ?

цц :tapp:

го нејќе човеко тај стил на музика шо не е јасно ?
Еми нема да говоре за тај стил шо другите го сакат нека ги остаа да се веселат:haha::vozbud: начукааме офтопик па упм следното посетуване на Струмикс на темата ке јадам бан:tapp:

Ке напрааме ли фудбалче утре бе:vozbud:

го нејќе човеко тај стил на музика шо не е јасно ?
Ако не го аресе не мора да значи дека Селект е запеза.
Јас го разберах на друг начин,али Селект тај и е најдобар избор со Ален за пеене до саа другото е тапа.

Аман, ко ќе запнате за некој мабет..
Не ојдек, мислах глупо ќее.. не му знам песните, не сум фан на таков жанр и слично.
Ама.. било ного гужва, атмосфера направил. Јебига, за кој как.

Ама преценува се, Селект обично немат карти! :D

Сааа и Платинум изгледа го затвории,осекам ке почне пак селектиране на народо. Тај пушти тај не пушти. :toe:

Ако не го аресе не мора да значи дека Селект е запеза.
Јас го разберах на друг начин,али Селект тај и е најдобар избор со Ален за пеене до саа другото е тапа.
Селект е катастрофа со се Платинум со се народ. Те Баракуда, те Тропик од Муртино едно исто се со Селект. Ама до народо е, Струмица и околината се расадник на простотилак и малограѓанштина.

Сааа и Платинум изгледа го затвории,осекам ке почне пак селектиране на народо. Тај пушти тај не пушти. :toe:
Не сум ојдел у селект 1 месец, вечер планирам, ак не ме пуштат е тугај ќе си го питам дали пак ќе ми текна да одам.

Селект е катастрофа со се Платинум со се народ. Те Баракуда, те Тропик од Муртино едно исто се со Селект. Ама до народо е, Струмица и околината се расадник на простотилак и малограѓанштина.

Извини. :)

Ак си толко паметен напрај кафич/бар/кафана дек шо ке излеват пАМЕТНИ ЧОВЕЦИ,ГОЛЕМИГРАГАНИШТА И ТАКВИ УБАВИ РАБОТИ. :)

Не сум ојдел у селект 1 месец, вечер планирам, ак не ме пуштат е тугај ќе си го питам дали пак ќе ми текна да одам.

Абе не викам нели оти нема да пуштат ама викам осекам така ке биде... чим го затвории платинум

Eдино да не ве пуштат у Селект е ак си на три-четвртни или 15 годинки.
Не ме зајбавајте.

Колко го мразах Платинум, така им треба.

Извини. :)

Ак си толко паметен напрај кафич/бар/кафана дек шо ке излеват пАМЕТНИ ЧОВЕЦИ,ГОЛЕМИГРАГАНИШТА И ТАКВИ УБАВИ РАБОТИ. :)
Не остануват у Струмица таквите човеци, така да ќе нема профит. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom