- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.928
- Поени од реакции
- 42.643
зоки, ова ми се дешава отприлика со васнеее... да си ми син... те оставам на пуст остров сам да преживееш од 4 до 6 месеца... за да пораснеш...
зоки, ова ми се дешава отприлика со васнеее... да си ми син... те оставам на пуст остров сам да преживееш од 4 до 6 месеца... за да пораснеш...
зоки, ова ми се дешава отприлика со вас
Ajde... sho predlagash?мислам дека треба да се екипираме, па после да му го зададеме последниот удар на зоки и бијонс или како и да се вика веќе
ќе видиме тоа со калимеро, плус кој ќе прејде од наша, пошто само двајца сме послаби сепакAjde... sho predlagash?
Sho mislish da naprajme tema The Roast Of.... edna nedela eden da e roustuvan, nema pravo da vrati, posledniot den on gi roustuva site... po urnekot na comedy central?ќе видиме тоа со калимеро, плус кој ќе прејде од наша, пошто само двајца сме послаби сепак
не знам, ме загрижува твоето ментално здравје, пошто кога те роустна хоуп тебе и буда ви требаше 2-3 дена да дојдете при себе.Sho mislish da naprajme tema The Roast Of.... edna nedela eden da e roustuvan, nema pravo da vrati, posledniot den on gi roustuva site... po urnekot na comedy central?
?
kje ja viknesh nea so tebe, kalimero... mozda i Anon, Berik.... aj be sho... ako se otepam nema vekje na forum da me ima...не знам, ме загрижува твоето ментално здравје, пошто кога те роустна хоуп тебе и буда ви требаше 2-3 дена да дојдете при себе.
и тоа што викаш, али не сакам да роустувам луѓе, превише е тоа и за менеkje ja viknesh nea so tebe, kalimero... mozda i Anon, Berik.... aj be sho... ako se otepam nema vekje na forum da me ima...
ondak ne znam kako kje se otarasish od mene... a na skarata kje dojdesh li?и тоа што викаш, али не сакам да роустувам луѓе, превише е тоа и за мене