- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.928
- Поени од реакции
- 42.643
требаше да знам, и ја ќе им фркнев некоја пријава на троловивеsekogash sum bil realen i borec za realnoto ,od laga samo kratki noze od realnost dobrina moze bavi ama sepak doaga
требаше да знам, и ја ќе им фркнев некоја пријава на троловивеsekogash sum bil realen i borec za realnoto ,od laga samo kratki noze od realnost dobrina moze bavi ama sepak doaga
За кои тролови станува збор?требаше да знам, и ја ќе им фркнев некоја пријава на троловиве
зоки нормалноЗа кои тролови станува збор?
Сте слушнале трол и како навиени....што сакаш на тема у чек дис аут?зоки нормално
Зашто бре ронче си толку љубоморен? Зашто пак ножеви вадиш?требаше да знам, и ја ќе им фркнев некоја пријава на троловиве
Брате...кај им е духот на луѓево се чудам. Да се нема осет за лојалност, чест, другарство. Па со змија ќе се видиш два три пати и другарка ќе ти стане, ова е несфатливо....Зашто бре ронче си толку љубоморен? Зашто пак ножеви вадиш?
Зар уште не сфффати дека се беше за тебе... да научиш подобро да тролаш... ко праааво мушко?
Те сакаме
Во случајот на Рон е покомплексен проблемот.... он седи на компјутер и програмора цел ден... газдата го шиба... и он себе не се сака баш многу.... он за природа животни појма нема... и полека почнал да живее у еден виртуелен замислен свет каде шо мисли дека е јак... бар тука.... и он стварно не сффаќа дека самиот е трол.... а кога некој него го трола - он плаче.... ти текнува порано ни ги пријавуваше он мислењата у темава..... тате татеее овој ми кажа дека имам големи ушииии... душичка...Брате...кај им е духот на луѓево се чудам. Да се нема осет за лојалност, чест, другарство. Па со змија ќе се видиш два три пати и другарка ќе ти стане, ова е несфатливо....
Ja мислев се подоправил малку....он со тие детски муабети пак.Во случајот на Рон е покомплексен проблемот.... он седи на компјутер и програмора цел ден... газдата го шиба... и он себе не се сака баш многу.... он за природа животни појма нема... и полека почнал да живее у еден виртуелен замислен свет каде шо мисли дека е јак... бар тука.... и он стварно не сффаќа дека самиот е трол.... а кога некој него го трола - он плаче.... ти текнува порано ни ги пријавуваше он мислењата у темава..... тате татеее овој ми кажа дека имам големи ушииии... душичка...
И ова сега ќе го пријави... ајде ронче...
многу ниски удари зоки, поготово тоа за природата и животните ме погодиВо случајот на Рон е покомплексен проблемот.... он седи на компјутер и програмора цел ден... газдата го шиба... и он себе не се сака баш многу.... он за природа животни појма нема... и полека почнал да живее у еден виртуелен замислен свет каде шо мисли дека е јак... бар тука.... и он стварно не сффаќа дека самиот е трол.... а кога некој него го трола - он плаче.... ти текнува порано ни ги пријавуваше он мислењата у темава..... тате татеее овој ми кажа дека имам големи ушииии... душичка...
И ова сега ќе го пријави... ајде ронче...
Ма јок.... години се потребни... рано е....Ja мислев се подоправил малку....он со тие детски муабети пак.
Така ќе ојачаш.... ќе ти помогне многу у животу....многу ниски удари зоки, поготово тоа за природата и животните ме погоди
ти Зоки еволуираше, како гасеница во пеперутка кога се мени, од веган, па спиритуалец па сега у фаза на фотограф, наредно филмски гуруМа јок.... години се потребни... рано е....
Така ќе ојачаш.... ќе ти помогне многу у животу....
Уште ли не научи бре ронче шо е веган а шо вегетаријанец....ти Зоки еволуираше, како гасеница во пеперутка кога се мени, од веган, па спиритуалец па сега у фаза на фотограф, наредно филмски гуру
тешко мене ти татко да си ми, некои хипик би бил сигурно, би пушел трава у парк на боб марли дејУште ли не научи бре ронче шо е веган а шо вегетаријанец....
Заборави и татко да наведеш.... се трудам да те воспитам... оти те сакам.... те осечам како свое дете
За филм поарно да не почнувам...
неее... да си ми син... те оставам на пуст остров сам да преживееш од 4 до 6 месеца... за да пораснеш...тешко мене ти татко да си ми, некои хипик би бил сигурно, би пушел трава у парк на боб марли деј