- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.926
- Поени од реакции
- 42.640
Легендарната тема. На новите шо не се запознаени со неа им препорачувам да почнат од првото мислење до овде.
Aaa finta e toa, sofisticirana... planirala da go izbrishe ushte pred da go napishe ... pa cim se uverila deka si procital.. puffff nema dokazi.Vazi ,ama ne mu kazvaj na @Хоуп , ete neka bidi nasa mala tajna.
Pomegju mene i tebe, mislam deka cupeto skroz ima prolupano. Ama ona skroz.Zatoa i ja ignorirav, ic ne mi deluva stabilno, ke i recis nesto, kojznaj so ke i zbrci i ke napravi nekoja glupost, na dusa ke treba da ja nosam. Ete kazi mi dosega kolku pati imas zabelezano moderator sam da si gi brise soopstvenite postovi od ko ke sfati kolku se izglupirala vo niv i nalet to i kazneni ke ti sibni, ko ti da si kriv oti ta se izglupirala vo obid da se napravi interesna. Jas tolku vreme sum tuka i ova prv pat go gledam. Ti imas zabelezano takvo nesto dosega ?
So barav od 74ta za tebe?Ме игнорирал а барал тема од 74та да пише за мене. Ах бе Владе... Џабе, не сум заинтересирана сепак.
Искрено не си ми веќе интересен. Додека беше забавно беше. Сега не е веќе забавно, почна со навреди, се напна ептен и тоа е, ете ја Дена некоја барај има жени други, мада тешко дека ќе ме преболиш.So barav od 74ta za tebe?
Houp pak ti padna sklopkata?Искрено не си ми веќе интересен. Додека беше забавно беше. Сега не е веќе забавно, почна со навреди, се напна ептен и тоа е, ете ја Дена некоја барај има жени други, мада тешко дека ќе ме преболиш.
Не заборавај да кажеш дека ти и уште неколку топчести верници се отепавте од плачење по модератори да се банираат членови и да се затвори темата. Ко вистински комунисти и снегулкиЛегендарната тема. На новите шо не се запознаени со неа им препорачувам да почнат од првото мислење до овде.
Ama bafrich mora da priznaeme deka ovaj ron i taj za koj pravish muabet ne se istite licnosti vekje.... ja sum mnogu gord sho postignavme. E sega malku nakaj islam zabega ama visokot kje se vrati, jak zalet mu dadovme izgleda.Не заборавај да кажеш дека ти и уште неколку топчести верници се отепавте од плачење по модератори да се банираат членови и да се затвори темата. Ко вистински комунисти и снегулки
па моравме да го банираме Зоки пошто он сакаше култ да формира на форумот. Хоуп добро го опиша тогаш, Чарлс Менсон од Алиекспрес.Не заборавај да кажеш дека ти и уште неколку топчести верници се отепавте од плачење по модератори да се банираат членови и да се затвори темата. Ко вистински комунисти и снегулки
Согласен дека не е истиот и дека е многу подобрена верзија од претходната, само по што заклучи дека е повеќе накај ислам, а не накај комунизам?Ama bafrich mora da priznaeme deka ovaj ron i taj za koj pravish muabet ne se istite licnosti vekje.... ja sum mnogu gord sho postignavme. E sega malku nakaj islam zabega ama visokot kje se vrati, jak zalet mu dadovme izgleda.
За само вашиот ковид култ да си постои....па моравме да го банираме Зоки пошто он сакаше култ да формира на форумот.
Ma veze nema od komunizam ovaj sega, go chuka na Endru Tejt i ceka nekoj nevesta doma da mu donese so tradicionalni vrednosti i pomalo aj kju od negovoto. I bez fakultet. Ali faza e sega toa.. ide u ekstremot na drugata strana... pa poleka kje se izbalansira.Согласен дека не е истиот и дека е многу подобрена верзија од претходната, само по што заклучи дека е повеќе накај ислам, а не накај комунизам?
Автоматски споено мислење:
За само вашиот ковид култ да си постои....
Комуниста си во душа, џабе се криеш.
По ова може и Јапанац сака да е, оти кај нив има доста што до 30г не допреле голо женско тело.ceka nekoj nevesta doma da mu donese so tradicionalni vrednosti i pomalo aj kju od negovoto.
Po malku e ljubomoren, se osekja toa. Sakav da gi spojam so Darling, ron ja odbi. Epten kje mi bide kjef zenicka da mu najdam. Ne znam... go osecam kako svoe dete.По ова може и Јапанац сака да е, оти кај нив има доста што до 30г не допреле голо женско тело.
Туку, колку што успеав да прочитам, сеуште постои хемија меѓу тебе и Владе, може затоа Рон е љубоморен.
Каде па ти на црвено... Дарлинг е по религијата, Рон ти е комуниста. Дарлинг е против јадење месо, Рон си крка сланинче. Љубовта не познава граници, ама треба јака хемија да се погоди.Po malku e ljubomoren, se osekja toa. Sakav da gi spojam so Darling, ron ja odbi. Epten kje mi bide kjef zenicka da mu najdam. Ne znam... go osecam kako svoe dete.