Lugje Vo Crno

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.703
@placeb те поздравија илуминатите и момците во плаво/црно

во Сирија 33 војници, а и ние си имаме 33 :свиркам:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.378
Поени од реакции
3.178
@placeb те поздравија илуминатите и момците во плаво/црно

во Сирија 33 војници, а и ние си имаме 33 :свиркам:

(Кул е ова кога имаш поздрави проследени со видео...)
Нејсе...
....анд д енс'р ис :
Месечко ме следи
низ облаци бледи.
Месечко ме демни
зад облаци темни.
Ме мачи гатанка
на левата дланка,
наштоседолжикуроваманаман
.

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.703
Или само оваа реченица:
You do it through soft killing methods like chemtrail spraying, vaccines, poisoning the food supply and unleashing deadly flu onto an unsuspecting population.
:ROFLMAO:
Убав и паметен тој на мајка ... смешно ти е бидејќи си заљубен во системот и слепо му веруваш, како што е МИКИ во религијата ... или па од не знаење....
Еве луѓето во црно со мене споделија некои работи :backa:, па она на ти и остала интелектуална каста што се потсмевате и го нарекувавте теории, излегоа дека не се баш теории.
- chemtrail spraying

- vaccines : си има посебна тема, има доста напишано да не се повторувам, ама народов некако се понездрав излегува, наместо обратно да е. :toe:

- poisoning the food supply:
Колку пестициди до сега забранија, колку пестициди кои се користеле за производство на храна излегоа опасни по животот, не само здравјето.
Против Монсанто т.е. сега е Баер колку тужби моментално има и поради што
Франција најново што вика https://inovativnost.mk/2019/04/19/франција-го-забрани-најчесто-користе/

@Ron Burgundy слободно можеш да му помогнеш на истомисленикот, нека не се плаши, не боли нели :D.
А ова е за тебе и да внимаваш на мадињата :pipi::

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.435
Поени од реакции
5.128
Конечно нешто да погодиш.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Подфорумот (Сеир и Игри).

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.336
Поени од реакции
7.703
Конечно нешто да погодиш.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Подфорумот (Сеир и Игри).
Јас ете според тебе сум погодил, туку ти кога ќе погодиш ... 2020 може престапна па ќе ти тргне.
С.А. и Катар кога ќе им стигне Рускиот С400, мен ин блек мора секое инфо да го земат во предвид, без разлика колку смешно и да изгледа. :misticen:

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
@kalimero456 poveli objasni shto ti beshe problem so temata na Dena... tocno so koj imash problem.... i zoshto spored tebe treba da ostane zatvorena....

:coffee:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не ми е јасно.... кој правеше циганарија на темата со пријавување на мислења?
Шпиуни су меџу нама ...........

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@kalimero456 poveli objasni shto ti beshe problem so temata na Dena... tocno so koj imash problem.... i zoshto spored tebe treba da ostane zatvorena....

:coffee:
prvo nemam protiv nitu edna tema nitu clen ,vtoro nekoj mene me prijavuval na sekoja sekunda ne sum prijavuval jas ,drugo nesum da se zatvori nitu znam kako se prijavuva nit kako i zosto vi ja zatvaraat na pogresna adresa se upatuvash imash skrin koj vcera vo koe vreme 10+ me prijavuval ,
Автоматски споено мислење:

Не ми е јасно.... кој правеше циганарија на темата со пријавување на мислења?
Шпиуни су меџу нама ...........
sigurno ne prijaveniot

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
prvo nemam protiv nitu edna tema nitu clen ,vtoro nekoj mene me prijavuval na sekoja sekunda ne sum prijavuval jas ,drugo nesum da se zatvori nitu znam kako se prijavuva nit kako i zosto vi ja zatvaraat na pogresna adresa se upatuvash imash skrin koj vcera vo koe vreme 10+ me prijavuval ,
Автоматски споено мислење:

sigurno ne prijaveniot

Screenshot_20200511-075718_Chrome.jpg

...znaci ova se prijavi na tvoi mislenja?
... a ne prijavi od tebe?... cisto da si razjasnam deka sum glup za mnogu raboti....

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Прегледај го приврзокот 250743

...znaci ova se prijavi na tvoi mislenja?
... a ne prijavi od tebe?... cisto da si razjasnam deka sum glup za mnogu raboti....
e sega najdi vo toa vreme sto sum diskutiral ,mislenja daval povrzani so kako se igra dama ,kade nema nisto loso osven momce i nu pa nu a vo sprotivno dobivam kontra mislenja seljak,mrdnat,shit,magare, pa seto toa go toleriram a prijaveniot lesno se naogaat mislenjata nemoze da remeti tema so podobjasnuvanja sto e dama,sto mlin i maca sepak e seir i princip na igra proveri uveri se EDNASH BIDI REALEN pozzzzzzzz

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
e sega najdi vo toa vreme sto sum diskutiral ,mislenja daval povrzani so kako se igra dama ,kade nema nisto loso osven momce i nu pa nu a vo sprotivno dobivam kontra mislenja seljak,mrdnat,shit,magare, pa seto toa go toleriram a prijaveniot lesno se naogaat mislenjata nemoze da remeti tema so podobjasnuvanja sto e dama,sto mlin i maca sepak e seir i princip na igra proveri uveri se EDNASH BIDI REALEN pozzzzzzzz
Ok Ile... jasno mi e sega.... Fala.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
kako sto moze ovde na skrinot da sum jas kako potvrda deka ima 10+ prijavi na temata voedno i dokaz deka jas nemam nisto prijaveno golema blagodarnos do modelatorot ,vo sprotivno jas ke bev kriv vo vashite mislenja i sumlji taka mozete da se ili samo uverite so kratka prosetka vo temata kako i koj diskutiral i logiga ke vi stane jasno koj prijavuval od mene tolku vo znak na REALNOSTA zoran

Kajgana Shop

На врв Bottom