(Кул е ова кога имаш поздрави проследени со видео...)
Убав и паметен тој на мајка ... смешно ти е бидејќи си заљубен во системот и слепо му веруваш, како што е МИКИ во религијата ... или па од не знаење....Или само оваа реченица:
You do it through soft killing methods like chemtrail spraying, vaccines, poisoning the food supply and unleashing deadly flu onto an unsuspecting population.
Јас ете според тебе сум погодил, туку ти кога ќе погодиш ... 2020 може престапна па ќе ти тргне.Конечно нешто да погодиш.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Подфорумот (Сеир и Игри).
prvo nemam protiv nitu edna tema nitu clen ,vtoro nekoj mene me prijavuval na sekoja sekunda ne sum prijavuval jas ,drugo nesum da se zatvori nitu znam kako se prijavuva nit kako i zosto vi ja zatvaraat na pogresna adresa se upatuvash imash skrin koj vcera vo koe vreme 10+ me prijavuval ,@kalimero456 poveli objasni shto ti beshe problem so temata na Dena... tocno so koj imash problem.... i zoshto spored tebe treba da ostane zatvorena....
sigurno ne prijaveniotНе ми е јасно.... кој правеше циганарија на темата со пријавување на мислења?
Шпиуни су меџу нама ...........
prvo nemam protiv nitu edna tema nitu clen ,vtoro nekoj mene me prijavuval na sekoja sekunda ne sum prijavuval jas ,drugo nesum da se zatvori nitu znam kako se prijavuva nit kako i zosto vi ja zatvaraat na pogresna adresa se upatuvash imash skrin koj vcera vo koe vreme 10+ me prijavuval ,
Автоматски споено мислење:
sigurno ne prijaveniot
e sega najdi vo toa vreme sto sum diskutiral ,mislenja daval povrzani so kako se igra dama ,kade nema nisto loso osven momce i nu pa nu a vo sprotivno dobivam kontra mislenja seljak,mrdnat,shit,magare, pa seto toa go toleriram a prijaveniot lesno se naogaat mislenjata nemoze da remeti tema so podobjasnuvanja sto e dama,sto mlin i maca sepak e seir i princip na igra proveri uveri se EDNASH BIDI REALEN pozzzzzzzzПрегледај го приврзокот 250743
...znaci ova se prijavi na tvoi mislenja?
... a ne prijavi od tebe?... cisto da si razjasnam deka sum glup za mnogu raboti....
Ok Ile... jasno mi e sega.... Fala.e sega najdi vo toa vreme sto sum diskutiral ,mislenja daval povrzani so kako se igra dama ,kade nema nisto loso osven momce i nu pa nu a vo sprotivno dobivam kontra mislenja seljak,mrdnat,shit,magare, pa seto toa go toleriram a prijaveniot lesno se naogaat mislenjata nemoze da remeti tema so podobjasnuvanja sto e dama,sto mlin i maca sepak e seir i princip na igra proveri uveri se EDNASH BIDI REALEN pozzzzzzzz
зоки, сосве јајца ви го брцна калимеро@kalimero456 poveli objasni shto ti beshe problem so temata na Dena... tocno so koj imash problem.... i zoshto spored tebe treba da ostane zatvorena....
sekogash sum bil realen i borec za realnoto ,od laga samo kratki noze od realnost dobrina moze bavi ama sepak doagaзоки, сосве јајца ви го брцна калимеро