D
Deleted member 12196
Гостин
За овие три години научивме дека нема дно. Само што ќе помислиме дека дното е допрено, не демантираат.Kое друго?..нема ни друго ни трето,само дно има.
За овие три години научивме дека нема дно. Само што ќе помислиме дека дното е допрено, не демантираат.Kое друго?..нема ни друго ни трето,само дно има.
Tи би за СДССМ, не лажи тука Концепт Монцепт нештоЛевица ке ти иде у пакет со вмрониве, исти курац ти доаѓа ова.
Ја би за Македонск концепт, али гледам многу гомна се јаде овде и за Петар, така да на ова напатено Македонче нема погодувачка, затоа ке си срка тоа што ке си дроби.
- Нели целта ни е да ги мајнеме и вмро и сдсм ?
се е лажење и Политизирање...Партиските куртони на сдсм веќе почнаа да го обвинуват Чулев... а каде е заменичката од СДСМ, еве нека казнува она, ама Зајко сега пред избори сака и мерките за казнување да ги искористи, како Чулев и дпмне да ги измислиле..Венко разочаран од граѓаните присутни на верскиот собир?Зошто не се разочарате од сите работнички по конфекции и работниците во фабриките ? влезете во работничките хали ,влезете во автобусите со кои патуваат до своите работни места .Глумите разочарување и загриженост со вашиот стар добар начин за одвлекување на внимание на јавноста од судењето за случајот Рекет и дискредитација на министерот Чулев.Одамна сте прочитани не ве спасуваат ни вашите партиски ботови кои вечерва беа вклучени на најјако.
Е добро СДСМ е отворено проалбанска а ВМРО е кукавички проалбанска. И пак една ќе победи на избори и ќе можеш секој ден да пишуваш вакви постови.СДССМ побара оставка од Чулев поради непостапување во Струга
СДССМ не побара оставка од Чулев поради непостапување на полицијата во Сингелиќ кога градоначалникот на СДССМ имаше полноќни активности со ослободување на приведени луѓе од станица.........
Тоа е е што треба да знаете за двојните аршини, полтронството и одродувањето од својот народ
Памтиме се и гледаме се!
#ХибриденРежим
Концептот за ЕУ го подржувам, а да се правдам тука дека не ги подржувам за друго или дека не сум им фан како што викаш ти, е тоа ме заболе што ти мислиш, или другиве.Tи би за СДССМ, не лажи тука Концепт Монцепт нешто
Саде апла проСДС лик, употребува термин вмрони.
Вака како напреден граѓанин, бистар, прогресивен, може ли да ја објасниш твојата внатрешна состојба и текот на мислата кога знаеш дека Заев има духовен отец?Зборот вмрони ми се допаѓа да ти кажам право, ете виде што се случи во Струга мислам дека треба да се гордееш за ова што се деси, барем ако си вмро, покажавте сили дека сте против Заев, дека црквата лечи се.![]()
поп или отец како и да е не ги знам како се дефинираат е најпоследното ншето што би му дал респект, лопови сите до еден.Вака како напреден граѓанин, бистар, прогресивен, може ли да ја објасниш твојата внатрешна состојба и текот на мислата кога знаеш дека Заев има духовен отец?
и така се у круг уште којзнае до кога.https://press24.mk/chulev-kje-pobaram-od-jo-da-bidat-prezemeni-merki-za-da-se-sprechi-begstvo-na-den-donchev-nadvor-od?fbclid=IwAR0HtK1UiCWXJ5eD4_ij5txI2NMu62RuT592rv3lhEe7zXnr0e4Mw1N3rns
Сега партриските куртони почнаа да бараат опставка од Чулев за настаните во Струга, а пази сега, пред тоа Спасовски ЈАВНО изјави дека верските слободи се неприкосновени !!!
Значи ако МВР ја спречеше церемонијата со групировка, ќе бараа под итно да се смени Чулев...
Сега пошто МВР не ја спречи, Пак го бараат истото, смена на Чулев ...
Се додека очекуваш и бараш нешто од државата ќе има лопови и тие што купуваат гласови. Проблем во коренот е односот и очекувањата на мнозинството граѓани кон државата. Да си бидеме реални маин сетот на просечниот Македонец генерира лоповлук кај политичарите.поп или отец како и да е не ги знам како се дефинираат е најпоследното ншето што би му дал респект, лопови сите до еден.
и така се у круг уште којзнае до кога.![]()
Проблемот кај тебе е што не разликуваш ВМРО од ДПМНЕ. За тебе има знак на равенство меѓу една идеја, еден стремеж од дамнина со партија, пошто се гледаш низ призмата на партии и партиски интереси.Концептот за ЕУ го подржувам, а да се правдам тука дека не ги подржувам за друго или дека не сум им фан како што викаш ти, е тоа ме заболе што ти мислиш, или другиве.
Зборот вмрони ми се допаѓа да ти кажам право, ете виде што се случи во Струга мислам дека треба да се гордееш за ова што се деси, барем ако си вмро, покажавте сили дека сте против Заев, дека црквата лечи се.
Не би сакал да пишувам друго гледам тука како едвај да чекате да напише некој нешто против вас и одма да го претрупите со сдсм, заев, северџанин, предавник и незнам што уште. Еве еден класик-врмон на пример што би кажал и повеќето од членови што би му лупале лајкче или срценце:
Прегледај го приврзокот 250283
и после не сме биле дно дна, само јас сум бил.![]()
Ај сега да не се правеме многу паметни убаво знаеш на кој мислев, како сега ке ми објаснуваш шо е вмро а шо е дмпне, ај заеби.Проблемот кај тебе е што не разликуваш ВМРО од ДПМНЕ. За тебе има знак на равенство меѓу една идеја, еден стремеж од дамнина со партија, пошто се гледаш низ призмата на партии и партиски интереси.
Што се однесува на коментарот дека покажале во Струга сила, дека биле против Заев, за мене е епска глупост. Чуму покажување сила дека некој е против Заев? Заев во моментов е обичен претседател на партија (читај никој и ништо) кој за сета среќа никогаш повеќе нема да биде премиер. А тебе гледам ко сета болка да ти се врти околу него по пишаното![]()