СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
Венко разочаран од граѓаните присутни на верскиот собир?Зошто не се разочарате од сите работнички по конфекции и работниците во фабриките ? влезете во работничките хали ,влезете во автобусите со кои патуваат до своите работни места .Глумите разочарување и загриженост со вашиот стар добар начин за одвлекување на внимание на јавноста од судењето за случајот Рекет и дискредитација на министерот Чулев.Одамна сте прочитани не ве спасуваат ни вашите партиски ботови кои вечерва беа вклучени на најјако.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Левица ке ти иде у пакет со вмрониве, исти курац ти доаѓа ова.

Ја би за Македонск концепт, али гледам многу гомна се јаде овде и за Петар, така да на ова напатено Македонче нема погодувачка, затоа ке си срка тоа што ке си дроби.

- Нели целта ни е да ги мајнеме и вмро и сдсм ?
Tи би за СДССМ, не лажи тука Концепт Монцепт нешто :D
Саде апла проСДС лик, употребува термин вмрони.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.656
Поени од реакции
16.866
Венко разочаран од граѓаните присутни на верскиот собир?Зошто не се разочарате од сите работнички по конфекции и работниците во фабриките ? влезете во работничките хали ,влезете во автобусите со кои патуваат до своите работни места .Глумите разочарување и загриженост со вашиот стар добар начин за одвлекување на внимание на јавноста од судењето за случајот Рекет и дискредитација на министерот Чулев.Одамна сте прочитани не ве спасуваат ни вашите партиски ботови кои вечерва беа вклучени на најјако.
се е лажење и Политизирање...Партиските куртони на сдсм веќе почнаа да го обвинуват Чулев... а каде е заменичката од СДСМ, еве нека казнува она, ама Зајко сега пред избори сака и мерките за казнување да ги искористи, како Чулев и дпмне да ги измислиле..
Како се уште Полициски час, НЕМА Амбуланти, Градинки, училишта, а Заев суфлира ИЗБОРИ во Јуни ????
Автоматски споено мислење:

СДСМ потврди дека директно ќе се даваат пари на граѓани

Ало !!..ЧИИ пари ќе дава СДСМ на граѓаните и сака да го користи тоа за купување гласови ??
Кој е СДСМ да решава, нели има ВЛАДА ???

Последно уредено:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.393
дај напрајте под опција друго - Боки 13, човеков се најавува како сериозна опција за иден премиер.

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.003
Поени од реакции
2.798
СДССМ побара оставка од Чулев поради непостапување во Струга
СДССМ не побара оставка од Чулев поради непостапување на полицијата во Сингелиќ кога градоначалникот на СДССМ имаше полноќни активности со ослободување на приведени луѓе од станица.........
Тоа е е што треба да знаете за двојните аршини, полтронството и одродувањето од својот народ
Памтиме се и гледаме се!

#ХибриденРежим

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
СДССМ побара оставка од Чулев поради непостапување во Струга
СДССМ не побара оставка од Чулев поради непостапување на полицијата во Сингелиќ кога градоначалникот на СДССМ имаше полноќни активности со ослободување на приведени луѓе од станица.........
Тоа е е што треба да знаете за двојните аршини, полтронството и одродувањето од својот народ
Памтиме се и гледаме се!

#ХибриденРежим
Е добро СДСМ е отворено проалбанска а ВМРО е кукавички проалбанска. И пак една ќе победи на избори и ќе можеш секој ден да пишуваш вакви постови.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Tи би за СДССМ, не лажи тука Концепт Монцепт нешто :D
Саде апла проСДС лик, употребува термин вмрони.
Концептот за ЕУ го подржувам, а да се правдам тука дека не ги подржувам за друго или дека не сум им фан како што викаш ти, е тоа ме заболе што ти мислиш, или другиве.

Зборот вмрони ми се допаѓа да ти кажам право, ете виде што се случи во Струга мислам дека треба да се гордееш за ова што се деси, барем ако си вмро, покажавте сили дека сте против Заев, дека црквата лечи се. :pos:

Не би сакал да пишувам друго гледам тука како едвај да чекате да напише некој нешто против вас и одма да го претрупите со сдсм, заев, северџанин, предавник и незнам што уште. Еве еден класик-врмон на пример што би кажал и повеќето од членови што би му лупале лајкче или срценце:
96269419_235252264241779_2591634741589442560_n.jpg

и после не сме биле дно дна, само јас сум бил. :pos:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.656
Поени од реакции
16.866
https://press24.mk/chulev-kje-pobaram-od-jo-da-bidat-prezemeni-merki-za-da-se-sprechi-begstvo-na-den-donchev-nadvor-od?fbclid=IwAR0HtK1UiCWXJ5eD4_ij5txI2NMu62RuT592rv3lhEe7zXnr0e4Mw1N3rns

Сега партриските куртони почнаа да бараат опставка од Чулев за настаните во Струга, а пази сега, пред тоа Спасовски ЈАВНО изјави дека верските слободи се неприкосновени !!!
Значи ако МВР ја спречеше церемонијата со групировка, ќе бараа под итно да се смени Чулев...
Сега пошто МВР не ја спречи, Пак го бараат истото, смена на Чулев ...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.329
Поени од реакции
26.278
Зборот вмрони ми се допаѓа да ти кажам право, ете виде што се случи во Струга мислам дека треба да се гордееш за ова што се деси, барем ако си вмро, покажавте сили дека сте против Заев, дека црквата лечи се. :pos:
Вака како напреден граѓанин, бистар, прогресивен, може ли да ја објасниш твојата внатрешна состојба и текот на мислата кога знаеш дека Заев има духовен отец?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Вака како напреден граѓанин, бистар, прогресивен, може ли да ја објасниш твојата внатрешна состојба и текот на мислата кога знаеш дека Заев има духовен отец?
поп или отец како и да е не ги знам како се дефинираат е најпоследното ншето што би му дал респект, лопови сите до еден.

https://press24.mk/chulev-kje-pobaram-od-jo-da-bidat-prezemeni-merki-za-da-se-sprechi-begstvo-na-den-donchev-nadvor-od?fbclid=IwAR0HtK1UiCWXJ5eD4_ij5txI2NMu62RuT592rv3lhEe7zXnr0e4Mw1N3rns

Сега партриските куртони почнаа да бараат опставка од Чулев за настаните во Струга, а пази сега, пред тоа Спасовски ЈАВНО изјави дека верските слободи се неприкосновени !!!
Значи ако МВР ја спречеше церемонијата со групировка, ќе бараа под итно да се смени Чулев...
Сега пошто МВР не ја спречи, Пак го бараат истото, смена на Чулев ...
и така се у круг уште којзнае до кога. :tapp:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.787
Поени од реакции
5.063
поп или отец како и да е не ги знам како се дефинираат е најпоследното ншето што би му дал респект, лопови сите до еден.

и така се у круг уште којзнае до кога. :tapp:
Се додека очекуваш и бараш нешто од државата ќе има лопови и тие што купуваат гласови. Проблем во коренот е односот и очекувањата на мнозинството граѓани кон државата. Да си бидеме реални маин сетот на просечниот Македонец генерира лоповлук кај политичарите.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Концептот за ЕУ го подржувам, а да се правдам тука дека не ги подржувам за друго или дека не сум им фан како што викаш ти, е тоа ме заболе што ти мислиш, или другиве.

Не би сакал да пишувам друго гледам тука како едвај да чекате да напише некој нешто против вас и одма да го претрупите со сдсм, заев, северџанин, предавник и незнам што уште. Еве еден класик-врмон на пример што би кажал и повеќето од членови што би му лупале лајкче или срценце:
Прегледај го приврзокот 250283

и после не сме биле дно дна, само јас сум бил. :pos:
Проблемот кај тебе е што не разликуваш ВМРО од ДПМНЕ. За тебе има знак на равенство меѓу една идеја, еден стремеж од дамнина со партија, пошто се гледаш низ призмата на партии и партиски интереси.

Што се однесува на коментарот дека покажале во Струга сила, дека биле против Заев, за мене е епска глупост. Чуму покажување сила дека некој е против Заев? Заев во моментов е обичен претседател на партија (читај никој и ништо) кој за сета среќа никогаш повеќе нема да биде премиер. А тебе гледам ко сета болка да ти се врти околу него по пишаното :D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Проблемот кај тебе е што не разликуваш ВМРО од ДПМНЕ. За тебе има знак на равенство меѓу една идеја, еден стремеж од дамнина со партија, пошто се гледаш низ призмата на партии и партиски интереси.

Што се однесува на коментарот дека покажале во Струга сила, дека биле против Заев, за мене е епска глупост. Чуму покажување сила дека некој е против Заев? Заев во моментов е обичен претседател на партија (читај никој и ништо) кој за сета среќа никогаш повеќе нема да биде премиер. А тебе гледам ко сета болка да ти се врти околу него по пишаното :D
Ај сега да не се правеме многу паметни убаво знаеш на кој мислев, како сега ке ми објаснуваш шо е вмро а шо е дмпне, ај заеби.

Инаку ај за ова второво, ај да се сложиме сите дека е ова епска глупост дека одиле против Заев, океј да се сложиме. Епа ако е ова глупост, а тоа што го направи народот каква глупост е? Разбирам религија, ама не одат заедно пандемија и религија, ова јас никако неможам да го разберам за решителноста да се прави ваков собир, (за здравјето се работи) еве гледам си многу паметен па сакам да ми објасниш ако сакаш, ако не и не мораш.

Kajgana Shop

На врв Bottom