Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
154523_465279763530918_1017899347_n.jpg

ете како се прави селфич, па устичето онака малку собрано :pos: а раката во џебот џамлии си игра :D ... и после ние жените, ова она...

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.652
Поени од реакции
8.255
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
312171_532060043519556_1353655462_n.jpg

...кога вицот не е успешен со текстот :pos: ама текстот го прави вицот ! :facepalm:
...а бе дојдете малку во играчница...да се размрдате... никаде ве нема овде... ајдете таму малку да си го мериме, а?

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.809
Ем ко немате џамлии ;)
А така, така

до 25 сек обавезно со глас, после тоа изборот е ваш, ама предупредување клетвата е опасна :pos:

Само мала исправка пријателе, тие не само што си имаат џамлии, туку можат да имаат повеќе пара џамлии, можат да бираат кога и какви сакаат, по големина, по облик итн итн. :D

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
А така, така

до 25 сек обавезно со глас, после тоа изборот е ваш, ама предупредување клетвата е опасна :pos:

Само мала исправка пријателе, тие не само што си имаат џамлии, туку можат да имаат повеќе пара џамлии, можат да бираат кога и какви сакаат, по големина, по облик итн итн. :D
Стигнаффф до... само чалми праиш... соблечи се малко... топличко е...

Морафф да исклучам... пошто се загрижиффф... оти ме бендиса....

:coffee:

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.809
Стигнаффф до... само чалми праиш... соблечи се малко... топличко е...

Морафф да исклучам... пошто се загрижиффф... оти ме бендиса....

Доволно е што почетните 25сек си ги слушнал, сега госпожата по дома нека му ја мисли :D , тоест ќе си биде без грижи.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Доволно е што почетните 25сек си ги слушнал, сега госпожата по дома нека му ја мисли :D , тоест ќе си биде без грижи.
Од мојто познанство со вас, госпожжжата гледа много бенефити... Боди не просветли со маџуно... ти со видеото.....

Љубофффф

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
VIRTUELNI BRAKA I SESTRI vaka li druzba ,vaka li prijatelstvo ,so kolektiven zagovor i potsmev ,so glumenje toa-taa sum jas so kolektivna navreda i omalozuvanje sekoja smea si ima vrv @pozdrav eden topol EVE JA VISTINATA DALI JAS HALUCINIRAV A @BenDover -EPA OCENETE SI SAMI DALI I KOJ E TROLICEN I KOJ HALUCINIRAL EVE DOKAZ DEKA NE SUM HALUCINIRAL TUKU NEKOJ se podigruval so mene a glumi tip sto e protiv ,smea za smea ,a ova gi nadminuva granicite na zezanje @Bodhidharma ,@Ron Burgundy @Стев @коцка @bijons eve dali sum haluciniral
96243971_234854104414727_4370618583663771648_n.jpg

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
ја сеуште немам поима за што се работи...
seuste si opianet od sinokesnata euforija svrti 3 stranici nanazad i vnimatelno procitaj gi lesno e za svakanje za koj saka i koj grupno se zeza i ismejava a go negira toa deka haluciniram (sto ti e tebe neznaesh sto zborish) eve tocno koga i kako blagodaram @pozdrav eden topol

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.420
Поени од реакции
10.350
VIRTUELNI BRAKA I SESTRI vaka li druzba ,vaka li prijatelstvo ,so kolektiven zagovor i potsmev ,so glumenje toa-taa sum jas so kolektivna navreda i omalozuvanje sekoja smea si ima vrv @pozdrav eden topol EVE JA VISTINATA DALI JAS HALUCINIRAV A @BenDover -EPA OCENETE SI SAMI DALI I KOJ E TROLICEN I KOJ HALUCINIRAL EVE DOKAZ DEKA NE SUM HALUCINIRAL TUKU NEKOJ se podigruval so mene a glumi tip sto e protiv ,smea za smea ,a ova gi nadminuva granicite na zezanje @Bodhidharma ,@Ron Burgundy @Стев @коцка @bijons eve dali sum haluciniral
Прегледај го приврзокот 250262
Јас немам појма што тоа вчера во 12: 35 се случило?????

Калимеро. престани да измислуваш , престани оти веќе ни ги отече мадињата на сите( мене ќе ми пораснат после овие глупоштини од тебе)..еве ако може некој да објасни што се случило, јас немам појма......Само погледни го времето, ова е од вчера а ти спомнуваш за нешто од претходен ден.
Автоматски споено мислење:

Мене овој фб профил ми го пратија

https://bit.ly/3dqHzP7
исто ли е ова?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.420
Поени од реакции
10.350

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Јас немам појма што тоа вчера во 12: 35 се случило?????

Калимеро. престани да измислуваш , престани оти веќе ни ги отече мадињата на сите( мене ќе ми пораснат после овие глупоштини од тебе)..еве ако може некој да објасни што се случило, јас немам појма......Само погледни го времето, ова е од вчера а ти спомнуваш за нешто од претходен ден.
da od vcera koga me praveshe deka haluciniram ,eve dali halucinirav ima ovde jing jang vo sekoe loso ima i dobro vcera cel den me praveshe deka haluciniram,deka lazam ajde sega negiraj ja slikata ili ja sakas vo pogolema verzija ?????? se sto ke se napishe ovde i da go izbrishes ostanuva trag sigurno jajnicite ne madinjata i ete pak govorish vo mnozina ednina mnozina raboti koi se ucat vo 2 odd GO NEGIRASHE OVA?? ME PRAVEHE DEKA HALUCINIRAM ETE TI JA VISTINATA DEMEK TI NE SI PASTIRALA TAKVO NESTO BREJ DA NE SI FAZON ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom