Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
ima li junak ovde ili site ste mifki prvo da ve prasham ??? @BenDover @Стев и остали,
koj go objavi mojot h.t.p od fejzbukot nakratko i go povlece so nikot na @pozdrav eden topol ,@Ron Burgundy ti beshe prisuten ne nekoj da veli halucinacija ,ne se zamaram ama sekogash kalimero ja kazuva realnosta
Автоматски споено мислење:

Тебе пиво ти доаѓа како вода, тешко чоек да те напои :D
germanski tip,lecam kamen na bubreg

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.529
Поени од реакции
4.360
....не бев јас. Немам фејсбук...
Можда поздрав топол? Коцка?

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.420
Поени од реакции
10.350
Не ми спомнувајте име бадијала..моличу ВАС лепо:mad:..и не разбирам што тоа било објавено??
немам ни јас фб, но што има тоа везе и на кого му е гајле.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
nikot bese na topla osobata vika sum haluciniral a i beshe i citat od @BenDover da sum go stavel u druga tema ,mene nekoj me pravi amnezicen jas rekov slobodno neka go pastira

mene ne mi e gajle ,ama deka halucinirav ne halucinirav kopi htp od moj f,b ako sakate jas ke vi go kopiram ?????

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
ima li junak ovde ili site ste mifki prvo da ve prasham ??? @BenDover @Стев и остали,
koj go objavi mojot h.t.p od fejzbukot nakratko i go povlece so nikot na @pozdrav eden topol ,@Ron Burgundy ti beshe prisuten ne nekoj da veli halucinacija ,ne se zamaram ama sekogash kalimero ja kazuva realnosta

germanski tip,lecam kamen na bubreg
Pa cim Ron bil prisuten, znaci on objavil?

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
moze i instagram ako sakate ,kazete slobodno nemora da se macite i trudite :busi:

Pa cim Ron bil prisuten, znaci on objavil?
a ti zaboravi na tvojata replika ,ili i za tebe haluciniram ???

prashaj kulturno na dve tri osobi znam na koj sum im pratil sliki domakinski ,a ne da kopa po nesto sto moze da go dobie so edno prashanje idi na fotos ima slika od toa sum jas pred 40 g od mene ,najtaze od dvata natprevara ,drugo ispolnuvam zelbi ajde bujrum :misticen:

Последно уредено:
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.652
Поени од реакции
8.255
Пред едно15 години имавме исти фејстајлинг со дотичниот :pos:
После се разидовме, јас не ја бричев брадата како оџа и го скратив фризот, а дотичниот отиде у друг смер:D
Неколку пати едвај сум се спасил од кафана и ручеци во Паланка:D, луѓе на кои им нашол работа ме отепаа од молење да одиме на частење!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
Eве...гласавте..па исполнив..
Прегледај го приврзокот 250021
Прегледај го приврзокот 250022
Пред да поставите куп прашања...
заради димензиите на сликата наспроти платното(16:9 наспроти 5:4)...мораше колосеумот да зафаќа висински помал дел од платното...
исто така...за очигледни причини нема да фклучувам градежна опрема и улично осветление(под предпоставка дека столбот од десно е улисно осветление а не дел од некој ископини)...
одредена големина...
...од сега да ти кажам дека твојата скица го нема тој дојам на полукружен зид, затоа што имаш грешка на скицираните отвори кои ти се подеднакви и изгледа како рамен зид, а треба да биде колосеум заоблен, нели? затоа треба првите отвори да се поголеми, па да се намалуваат, а од средина натака на отворите од лева страна треба да има видлив зид/столб да се добие косина на отворот и со тоа цел објект ќе добие форма на округло, а не тараба рамно!

20190428_181506.jpg

еве малку подобрена твојата фотка ! :)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Не ми спомнувајте име бадијала..моличу ВАС лепо:mad:..и не разбирам што тоа било објавено??
немам ни јас фб, но што има тоа везе и на кого му е гајле.
се уште не знам за штостанува збор---

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.529
Поени од реакции
4.360
...знаеш дека 90 има да биде пребоено ...така?

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
eve javno prvo ne obvinuvam sugeriram sto e ova ???

eve javno prvo ne obvinuvam sugeriram sto e ova ???
ili ova bez pesnata islika

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
znaci od nikot na topla mi bese staveno h.t.p www facebok od mojot fejsbuk imashe i komentar od @BenDover koga napisav slobodno jas ne se krijam koj sum za edna nepolna minuta go izbrisaa ,taka da ako nekoj saka slobodno ke mu dadam i instagram JAS SUM JAS a koga kulturno prashav me narekoa deka haluciniram

Мене овој фб профил ми го пратија

https://bit.ly/3dqHzP7
a koj ti go prati ?????

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
Статус
Затворена за нови мислења.