- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Jaвно сите 27 са фашисти...ФАШИСТИ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaвно сите 27 са фашисти...ФАШИСТИ!
Не, Бугарите само...Jaвно сите 27 са фашисти...
Точно, на еу и мислев.Jaвно сите 27 са фашисти...
А другите што правили, били надвор от седницата во WC?Не, Бугарите само...
А другите што правили, били надвор от седницата во WC?
после последниве случувања јас да сум модератор или слично на сите вас ќе ви ја ебам мајката по кратка постапка, еден нема тука да се појавите, ви ебам тоа гнојоте.А другите што правили, били надвор от седницата во WC?
nema vrska, ednostavno se prilagoduvaat na slucuvanjata. vo EU veke im stana jasno deka nasata drzava se otkaza od identitetot, pa normalno tie ke ne podrzat vo toa, nema tie sea da ja kocat rabotata koga se se sreduva so nash amin.Ако искрено прашуваш...во Македонија широко распростането мислење е дека ЕУ е таа која ги диктира тие работи.....дека ЕУ намигнува или на Грција или на Бугарија кој е на ред да не дупи во буквална смисла на зборот
Не случајно во извештаите на ЕУ, поимот македонски јазик секоја година се наоѓа на све помалку места, и скоро да е е исчезнат
Ова е факт.....кој сака нека извади некој од последните извештаи и нека брои.....нема повеќе од 2 места каде е спомнат јазикот
по 25 години притисок на секој можен начин? Вклучувајќи јаки блокади, една војна (каде грешно мислите дека само УСА е колабораторот на учките), едночудо извештаи за правата на малцинствата, нгоа кои сето ова го спроведуваа во пракса... и ај да не редам ред поредум? Немојте вакви работи, не е фер. Соседите се ударна тупаница. ЕУ и САД се моторот, просто.nema vrska, ednostavno se prilagoduvaat na slucuvanjata. vo EU veke im stana jasno deka nasata drzava se otkaza od identitetot, pa normalno tie ke ne podrzat vo toa, nema tie sea da ja kocat rabotata koga se se sreduva so nash amin.
Тоа си е директен перзонален говор на омраза. Никога не сум си дозволил вакво нешто и немам намера да падам на тоа ниво.после последниве случувања јас да сум модератор или слично на сите вас ќе ви ја ебам мајката по кратка постапка, еден нема тука да се појавите, ви ебам тоа гнојоте.
Long story short: Не.Се прашувам дали Заев е свесен што му (на)прави на македонскиот народ, па и држава. Потпишува „договори“ со кои во иднина нема да можеме да укажеме на ГЕНОЦИДОТ и фашистичко кршење на малцинските права на „нашинците“ во Грција, на пример, можеби и во Бугарија.
Од мое лично искуство, мислам дека најголемите ултранационалисти не им се тие од Анатолија, туку локалните. Гркоманите и тие што се домицилните грци покрај обалата и на југот.Long story short: Не.
Не се вика „Фашистичко“, то ти се вели ултра-национализам. Посебно во Грција тие шо се во севернио дел од анатолија шо ги префрлија од Турција ти се сега ултра-националисти „грчки македонци“. Е сега пак останува прашањето, шо се Македонците? Грци или Б'лгари? Никогаш нема да дознајме.
Ама знајш шо ми е убо, шо братјата Б'лгари, од шо то толку не искаја, изгубија полно територии заради нас, во Балканските војни и Двете Светски војни. И уште со то се глупираат.