Zdravo decki nov sum so online betting pa sega ako moze nekoj da mi kaze kako se presmetuva danok dali na sekoja suma koja e prefrlena vo banka ili na sekoj tiket se presmetuva. Bi bil blagodaren ako moze nekoj da mi odgovori vo sto e mozno pokratok rok.
Законски на секој прилив на пари треба да пријавиш данок, ама на онлајн кладењето не се обрнува многу внимание засега така да дури можите тргајте без да пријавите ништоJas izvadiv 2 pati od bet365 po 5 evra na karticka da vidam kako funkcionira toa, dali treba da prijavam danok za tolku malku pari?
Off topicЗаконски на секој прилив на пари треба да пријавиш данок, ама на онлајн кладењето не се обрнува многу внимание засега така да дури можите тргајте без да пријавите ништо
Не знам за Пејпал, ама веројатно ако се работи за голема сума ќе те почешлат од кај ти се парите и дали треба да платиш данок.Off topic
А на Пејпал се обрнува внимание?
Не си играј тие се мафија ќе ти пуштат платен убиец да те скинеЗдраво, ме интересира за правилата на бет365, дали доколку добијам многу пари ќе имам проблеми да ги исплатам. Пример играм 90 дена квота 1,1 позитивна прогресива со 20 евра уплата јас ќе добијам 100 000 евра, или 1 година играм секој ден квота 1,02 и со 50 евра добијам 60 000 евра. Дали ќе им биде проблем да ме исплатат или не? И кажете ми ги страните за играње од Македонија освен бет365 и 1x bet
Ако успејш 100 000 евра да извадиш на овој начин секоја ти чест.Здраво, ме интересира за правилата на бет365, дали доколку добијам многу пари ќе имам проблеми да ги исплатам. Пример играм 90 дена квота 1,1 позитивна прогресива со 20 евра уплата јас ќе добијам 100 000 евра, или 1 година играм секој ден квота 1,02 и со 50 евра добијам 60 000 евра. Дали ќе им биде проблем да ме исплатат или не? И кажете ми ги страните за играње од Македонија освен бет365 и 1x bet
Сериозно прашуваш дали bet365 ке може да те исплати? 3 миљарди фунти имаат промет годишно.Здраво, ме интересира за правилата на бет365, дали доколку добијам многу пари ќе имам проблеми да ги исплатам. Пример играм 90 дена квота 1,1 позитивна прогресива со 20 евра уплата јас ќе добијам 100 000 евра, или 1 година играм секој ден квота 1,02 и со 50 евра добијам 60 000 евра. Дали ќе им биде проблем да ме исплатат или не? И кажете ми ги страните за играње од Македонија освен бет365 и 1x bet
Зависи на кој маркет.Која е најголема уплата што ви ја дозволила онлајн кладилница?
Било која, сеедно. Баш ме занима што би се случило да сакам пример 100 000 евра да уплатам пример на Барса-Еибар 1. Не дека имам и дека ќе уплатам толку, али ме занима односот на кладилниците затоа што се лингурат и лимитираат акаунти без причини.Зависи на кој маркет.
Пред 1 месец на Белорусија прва лига примаа 9900€ на Пинакл по клик