Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Ne se rasfrlaj so muabeti znam ubavo da gotvam da ne se falam ;)
Spremaj dobar momak
pokazi na delo tavce gravce ,sposobnos + so sto ke te pofalam i davaj proporcii i uslovi godini,visina boja kosa ,oci odma ke najdam imam edno pet sest poznajnika na lager :D

Член од
3 април 2020
Мислења
905
Поени од реакции
508
Ako e taka znaci ispustil sum epska situacija..duri sea ke me izede
Ти па каков си, сакаш да ти ја прераскажат лектирата и после, ти одличен 5, а некој тука со денови читал и читал и пак 3 или 4 ќе добие,ееее,нема! :) Јас ти го кажав крајот, да не те носам на душа, знам како е да те “јаде“:D.Инаку, ако си згоден и слободен доктор, тогаш Денче лично ќе ти прераскаже, @DenaM ,па можеби, ќе читаме овде продолжение.Можам да замислам тогаш, која популарност ќе достигне темава,едвај ќе чекаме нешто да се напише,како “Касандра“ на времето.:vozbud:

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Ти па каков си, сакаш да ти ја прераскажат лектирата и после, ти одличен 5, а некој тука со денови читал и читал и пак 3 или 4 ќе добие,ееее,нема! :) Јас ти го кажав крајот, да не те носам на душа, знам како е да те “јаде“:D.Инаку, ако си згоден и слободен доктор, тогаш Денче лично ќе ти прераскаже, @DenaM ,па можеби, ќе читаме овде продолжение.Можам да замислам тогаш, која популарност ќе достигне темава,едвај ќе чекаме нешто да се напише,како “Касандра“ на времето.:vozbud:
Де бе па вие, во денешно време бар е лесно да се купи диплома, одма доктор се станува. После тоа не мора ни да работи, само ќе си ги препраќа на клиника или на лесните одма антибиотик, а со Дена ќе си уживаат.
Ама што правиме ако докторот бара готвачки способности како тие на видеото ... он да не отвори тема, како да ја откачам :toe:
Темата тогаш ќе испадне Турска серија, само плачења, а нема секс.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@DenaM pazi duva veter na beloto fstance da ne go podiga ,a sto bidna so tavce gravceto i nedade proporcii za kakov tip sakash isto i @Хоуп губи nadez ,kazete ima od 160 da mu jadesh burek na glava ima 190 dati jade burek na glava ,ima so sini oci da sharmira so plava kosa bez kosa godini i slicno ,ako ne ste po gravceto procitajte nekoj ljubovni beskelerei DEVOJKA U NOCI,APARTMAN U PARIZ ZA SEKOJ SLUCAJ I TRAJCE DRVARCETO DA JA CITNETE ,AJ VE CEKAM DA KAZETE PROPORCII ima nekolku na lager dali gi zadovoluva vashite zelbi

Член од
15 април 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
1.575
@DenaM pazi duva veter na beloto fstance da ne go podiga ,a sto bidna so tavce gravceto i nedade proporcii za kakov tip sakash isto i @Хоуп губи nadez ,kazete ima od 160 da mu jadesh burek na glava ima 190 dati jade burek na glava ,ima so sini oci da sharmira so plava kosa bez kosa godini i slicno ,ako ne ste po gravceto procitajte nekoj ljubovni beskelerei DEVOJKA U NOCI,APARTMAN U PARIZ ZA SEKOJ SLUCAJ I TRAJCE DRVARCETO DA JA CITNETE ,AJ VE CEKAM DA KAZETE PROPORCII ima nekolku na lager dali gi zadovoluva vashite zelbi
Prvo kazi kakvi se tie na lager? :)
Da ne bide za gjabe se.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@DenaM jas ubavo ti velam kazi tvoi poporcii koi gi barash visok nizok,parajlia,boja kosa,oci pa da vidam ima li takov od ovie prijatelite nekoj po tvoj vkus ,ako nema ke ti kazam nema sega ti u slatkarnica imash pet crsti torta moze ne ti se dopaga ni edna pa prashuvah a imate li so jatki orevi ,ke se podrudime da najdeme ,ke napravime isto e kazi kakov barash ??? :D

Член од
15 април 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
1.575
Tok sto treba ke dojde.
Fala ti inace ti kakva barash?

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Tok sto treba ke dojde.
Fala ti inace ti kakva barash?
@DenaM jas barav imam ,ne sum pasha da imam saraj nitu svaler ,daleku od toa deka sum zec ,imam jas babicka so godini a i svoe je i realen sum od shvalerstvo i promena posle brak samo mrak ,tuku ete de da ti pomogneme ,a ti odbivash a vsushnos barash

Член од
3 април 2020
Мислења
905
Поени од реакции
508
Де бе па вие, во денешно време бар е лесно да се купи диплома, одма доктор се станува. После тоа не мора ни да работи, само ќе си ги препраќа на клиника или на лесните одма антибиотик, а со Дена ќе си уживаат.
Ама што правиме ако докторот бара готвачки способности како тие на видеото ... он да не отвори тема, како да ја откачам :toe:
Темата тогаш ќе испадне Турска серија, само плачења, а нема секс.
Море,тоа видеото, верувам дека никој не го остави рамнодушен, дали да подобри готварски способности, дали да му готват...;)

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Море,тоа видеото, верувам дека никој не го остави рамнодушен, дали да подобри готварски способности, дали да му готват...;)
Секој во склад со своите можности и амбиции. Сепак не сакаме да се доведеме до повреди. Некои само од гледање, шинале врат / половина. Ама па може да биде им биде оправдување, другиот да превземе иницијатива па тој да проба да готви :гик:

Член од
3 април 2020
Мислења
905
Поени од реакции
508
@Bafra добро,добро, ај ќе си признаам, пробав и јас :) Резултат = ми дојде до израз карантинскиот вишок :LOL: Ама не се предавам, ќе вежбам, ќе бидам упорна, штом велат дека тоа е клучот до “рајските градини“ :LOL:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.259
Поени од реакции
43.006
@BenDover откако Хоуп ве испердаши ве снема некако, да не планирате сеа со @bijons у подфорум филм и тв да се активирате? Слика од вашиот омилен филм со банана :pos:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.433
Поени од реакции
10.364
@BenDover откако Хоуп ве испердаши ве снема некако, да не планирате сеа со @bijons у подфорум филм и тв да се активирате? Слика од вашиот омилен филм со банана :pos:
Чекаат нова тема да отвори Дена:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom