Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Тоа уште попривлечно може да дојде, доколку вишокот е на правите места@Bafra добро,добро, ај ќе си признаам, пробав и јасРезултат = ми дојде до израз карантинскиот вишок
Ама не се предавам, ќе вежбам, ќе бидам упорна, штом велат дека тоа е клучот до “рајските градини“
![]()
Видео или не се случило@Bafra добро,добро, ај ќе си признаам, пробав и јасРезултат = ми дојде до израз карантинскиот вишок
Ама не се предавам, ќе вежбам, ќе бидам упорна, штом велат дека тоа е клучот до “рајските градини“
![]()
Ако пуштат видео нека биде со предупредување, да им кажам на луѓево да се тргнат од по улици, опасно може да биде, ако се попалиш.Видео или не се случило
![]()
Ќе мора да ми верувате на зборВидео или не се случило
![]()
Пушти му го на 007 и можеби ќе накалемиш и ти од таа храбростЌе мора да ми верувате на зборМи фали храброста на 007
![]()
Боди, ти беше 007?Пушти му го на 007 и можеби ќе накалемиш и ти од таа храброст![]()
Појма немам...кој би можел да биде, до ден денеска не се јавиБоди, ти беше 007?
Држи часови по храброст??? Колку наплаќа од час?Пушти му го на 007 и можеби ќе накалемиш и ти од таа храброст![]()
Верувам дека е голем филантропДржи часови по храброст??? Колку наплаќа од час?![]()
Да знам, затоа гласав за негоВерувам дека е голем филантроп![]()
И ти си храбра(покрај другото)....се срамат цуриве и да гласаатДа знам, затоа гласав за негоХрабар си
![]()