Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@коцка а у огледало не е нарцисоидно Е ЦАЦИ БЕ СУХА ЛЕПОТА СИ :pos:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@DenaM za ova ke castis za ideata pobrzaj da ne te fati policiski cas
izlezi nadvor kupi milka chokolado ke vidish nekoe dete igra fudbal dojdi teta ke ti dade chokolato ke go cunes u rache i ke kazes golem da porasnesh i tolku
Автоматски споено мислење:

pa @коцка се утепав да и најдам систем како до бакнез на @DenaM daj pomozi i ti :pos:
Автоматски споено мислење:

@коцка па зените пагале у несвес кога морисон им фрлал пескир ири марамце со негова спот @DenaM predlog broj dva gledam slabo predlozi na edna dama i pomosh a domasno milenice imash??? ili moze komshijata ima e eve ti predlozi a pak za edna celuvka u obraz sekoj ge dade de samo nemoj da ja prodolzite rabotata ponatamu SAMO BAKNEZ :pos: :pos::backa:

Последно уредено:

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Ќе направам обид.... да биде опфатено а да не е спојлер...

Фала за Фотката.... а @коцка мисли дека е тажно... можда ради лошиот квалитет? :toe:
Едноставно спојлерот шлапни го под спојлер.

Nothing is happening are u all fappening?

*crickets*

image.png

Последно уредено:

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064

@Natan 3.0 @BenDover ова кај жениве меѓу нозе што им се отсликува некаков модерен додаток ли е ова или што :toe:
Бафи, суити, знаеш за клитот и (гланс) пенисот колку се анатомски слични, така, имам давено за тоа на неколу наврати на форумов? Хинт: сите сме го започнале животот ко жени и вие сте технички тоа, оттаму и ова твоево, пре ќе да ВИЕ мажите имате некаков хипертрофиран моден додаток меѓу нозете.

Gotta go and seize the day, shit needs to be done.

Позз. ;)

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.361
Целово ова зборење за бананаи
Типов има повеќе видеа////

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Едноставно спојлерот шлапни го под спојлер.

Nothing is happening are u all fappening?

*crickets*

Прегледај го приврзокот 249297
Те молам сфффати ме бар ти ко фелоу рогоња, ептен денес сум се разбушил, а имам и притисок со банани да фотнам нешто, за да @коцка не ја избрише таа тема, оти ако ја, после @bijons мене кје ме окриви, а морам да го составам на начин и да ги испоштовам и желбите на @Bodhidharma пошто ме гризе совест дека не гласафф за него прошлата тема, а во исто време и да не ме банираат за тоа дело....

И на целиот овој стресс у сред полициски час, ја оваа тажна глетка ја имаффф....

20200503_172542.jpg

Се надевам до 00:00 ќје завршам што се ветиффф!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.697
а бе ја се фотнаХ со банана...ќе отворам тема...ама коцкич не ми одговара не знам дали е тука?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Те молам сфффати ме бар ти ко фелоу рогоња, ептен денес сум се разбушил, а имам и притисок со банани да фотнам нешто, за да @коцка не ја избрише таа тема, оти ако ја, после @bijons мене кје ме окриви, а морам да го составам на начин и да ги испоштовам и желбите на @Bodhidharma пошто ме гризе совест дека не гласафф за него прошлата тема, а во исто време и да не ме банираат за тоа дело....

И на целиот овој стресс у сред полициски час, ја оваа тажна глетка ја имаффф....

Прегледај го приврзокот 249322

Уживај....не ми должиш ништо. И така не сум имал намера за некоја слава од победа не натпревар со фотки кои ги сметам за губење време во најголем дел. Ова беше у стилу вицот со магарето и коњите кога си ги мереле.....со голема доза на заебанција :D
Му верувам јас на братот...

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064

Прегледај го приврзокот 249322

Алал да и' е на госпожата твоја со маџунов, пошто кило, гледам го има скоро по багателна цена во еден наш секс-шоп?

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom