kalimero456
Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 3.504
- Поени од реакции
- 3.727
Едноставно спојлерот шлапни го под спојлер.Ќе направам обид.... да биде опфатено а да не е спојлер...
Фала за Фотката.... а @коцка мисли дека е тажно... можда ради лошиот квалитет?![]()
Бафи, суити, знаеш за клитот и (гланс) пенисот колку се анатомски слични, така, имам давено за тоа на неколу наврати на форумов? Хинт: сите сме го започнале животот ко жени и вие сте технички тоа, оттаму и ова твоево, пре ќе да ВИЕ мажите имате некаков хипертрофиран моден додаток меѓу нозете.
@Natan 3.0 @BenDover ова кај жениве меѓу нозе што им се отсликува некаков модерен додаток ли е ова или што![]()
Те молам сфффати ме бар ти ко фелоу рогоња, ептен денес сум се разбушил, а имам и притисок со банани да фотнам нешто, за да @коцка не ја избрише таа тема, оти ако ја, после @bijons мене кје ме окриви, а морам да го составам на начин и да ги испоштовам и желбите на @Bodhidharma пошто ме гризе совест дека не гласафф за него прошлата тема, а во исто време и да не ме банираат за тоа дело....Едноставно спојлерот шлапни го под спојлер.
Уживај....не ми должиш ништо. И така не сум имал намера за некоја слава од победа не натпревар со фотки кои ги сметам за губење време во најголем дел. Ова беше у стилу вицот со магарето и коњите кога си ги мереле.....со голема доза на заебанцијаТе молам сфффати ме бар ти ко фелоу рогоња, ептен денес сум се разбушил, а имам и притисок со банани да фотнам нешто, за да @коцка не ја избрише таа тема, оти ако ја, после @bijons мене кје ме окриви, а морам да го составам на начин и да ги испоштовам и желбите на @Bodhidharma пошто ме гризе совест дека не гласафф за него прошлата тема, а во исто време и да не ме банираат за тоа дело....
И на целиот овој стресс у сред полициски час, ја оваа тажна глетка ја имаффф....
Прегледај го приврзокот 249322
Се надевам до 00:00 ќје завршам што се ветиффф!
Алал да и' е на госпожата твоја со маџунов, пошто кило, гледам го има скоро по багателна цена во еден наш секс-шоп?Те молам сфффати ме бар ти ко фелоу рогоња, ептен денес сум се разбушил, а имам и притисок со банани да фотнам нешто, за да @коцка не ја избрише таа тема, оти ако ја, после @bijons мене кје ме окриви, а морам да го составам на начин и да ги испоштовам и желбите на @Bodhidharma пошто ме гризе совест дека не гласафф за него прошлата тема, а во исто време и да не ме банираат за тоа дело....
И на целиот овој стресс у сред полициски час, ја оваа тажна глетка ја имаффф....
Прегледај го приврзокот 249322
Се надевам до 00:00 ќје завршам што се ветиффф!
Da ne si egejka?