Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
...па не сме во Гејлада, па да прифатам тоа „мор“ може нешто друго набргу ќе обичаш... инаку прочитав Пчиња- Катланово и последен пат кога возев натака пред мене од оградата на мостот рипна змија, па уште една...като мислеш дека има пешачки... дури застанаХ и ги сликаХ, ама не знам кај ми се сликичките, ногу ги имам! :)
П.С.
а еднина од которани как е? :D
*Јунанистан. Правилно турско име на тој регион е јунанистан.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
На мајмуните доле за референца. Ако не го почитуваат правото за самоидентификација...зошто и ние? Зш не ги викаме по најточната географска одредница за територијата?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.691
Поени од реакции
8.332
П.С.
а еднина од которани как е? :D
Ок, нема више мори! смир :D
Инаку тоа кај мостот се водни, белоушки!
Еднина од которани е которанин или которанка! Кај нас е которец( которац што би рекле кумановци) и которка!
Автоматски споено мислење:

На мајмуните доле за референца. Ако не го почитуваат правото за самоидентификација...зошто и ние? Зш не ги викаме по најточната географска одредница за територијата?
Они не љубат и грци да ги викаш ама проголтуваат! Нив па името им е од сосема неелинско племе, ама чур им чуело на римјаните кога дошле, како сакале така ги крстиле!

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
"Грци/елени" немало доле во јунанистан додека англичаните, французите и куп други големи сили не им создале идентитет од куп култури што не постоеле барем 400 години. Демек они биле и атињани, и византијци и спартанци дрн дрн јариња. Спарта и атина се како што англија и франција се. Никогаш на иста страна. И демек исти народ . Немој темолам.
Грицја го освоила рим културолошки. Немој темолам.
Се прашувам колку лепак и конјектура ќе измислат за до злоуптребуваат нивниот идентитет. Курви за туристи/Сега кукаат економијата ова она...
Викај ги мајмуните јунанистанци пошто у времето на создавање турците тоа име го викале. Пошто нели македонија било античко копирајт име...
Тоа им е копријат име пред ребрендирање... право име.

Последно уредено:
Член од
15 април 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
1.575
Bijonse is odakle si ti Ma? vaka zgodna brineta da te falam po drugari sakam.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
Bijonse is odakle si ti Ma? vaka zgodna brineta da te falam po drugari sakam.
ееееееееееееееее сега па ти, од каде пак ти другари...до вчера пишуваше тука сама си ова она :D ...инаку од дома сум! :LOL:

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
... не ми е чудно тоа, чудно ми е што си ти, на пример?

Јас сум Егејка по дедо од Струмица и четврт Хрватица по баба, бтв, и плус со преспански корени од страна на другите баба и дедо.

Кој ни е НЗС-то на таквите и дали тоа значи дека сме к'ниња?
Ете, јас ти пишав што сум, скроз недамски одбегна да ми одговориш, два дена по ред вака истово го правиш.

З'ш ре така?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Веројатно се срами...можда од скопје ...

Член од
15 април 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
1.575
Mnogu se prai vazna bijonse :(
Doma bila u policiski cas se mi e jasno ahahah

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Mnogu se prai vazna bijonse :(
Doma bila u policiski cas se mi e jasno ahahah
Не е дека беше за идење негде денес и така и така. Трк до пазар, толку.
Времево тапа. Носење маска како stalker или fallout или metro 2033 тапа...
У принцип и да идам далеку од дома, нема да стигнам многу далеку...

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
Ете, јас ти пишав што сум, скроз недамски одбегна да ми одговориш, два дена по ред вака истово го правиш.
З'ш ре така?
... пак си брзоплета, врати се назад прочитај дали нешто тебе ти пишав, пак истото ми го правиш, а вети! :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom