Ебати малеро шо сам. Кажах нешто лошо и одма прегоре телевизоро. Да ти ебам времето (и кабелнетКој се на Кабелнет на кабелска прошетајте со далинското низ каналите, од 60 канали само Интел и Вис работат. Катастрофа.![]()
Би требало....Кој ке ака саа на МСНЕбати малеро шо сам. Кажах нешто лошо и одма прегоре телевизоро. Да ти ебам времето (и кабелнет). Ццц тии од дистрибуцијата стварно треба да си набават салам опрема, изгоре ми телевизоро од висок напон.
Дали е точно оти они га плаќат штетта при такви случаеви?
Ебати малеро шо сам. Кажах нешто лошо и одма прегоре телевизоро. Да ти ебам времето (и кабелнет). Ццц тии од дистрибуцијата стварно треба да си набават салам опрема, изгоре ми телевизоро од висок напон.
Ебати малеро шо сам. Кажах нешто лошо и одма прегоре телевизоро. Да ти ебам времето (и кабелнет). Ццц тии од дистрибуцијата стварно треба да си набават салам опрема, изгоре ми телевизоро од висок напон.
100% Оти не е само телевизоро и појачалото шо ми е за звучниците ми е прегорено, најного ми е жал за него Pioneer-че добро.Сигурен ли си дека од тава е прегорел на нас еднач од антената ни прегоре.
Zavisi u koo skolo si na gimnazijata ni gi davat utre (sabota) u 10:00 za drugite neznamКога треба матурантите да одат за дипломи да си земат?
Стварно ли у гимназијата смените за таа година ке биле 1 со 2 а 3 со 4та?![]()