Струмица

Saa smiri se vremeto i dojdee programite

Кој се на Кабелнет на кабелска прошетајте со далинското низ каналите, од 60 канали само Интел и Вис работат. Катастрофа. :):)
Ебати малеро шо сам. Кажах нешто лошо и одма прегоре телевизоро. Да ти ебам времето (и кабелнет:P). Ццц тии од дистрибуцијата стварно треба да си набават салам опрема, изгоре ми телевизоро од висок напон.

Дали е точно оти они га плаќат штетта при такви случаеви?

Ебати малеро шо сам. Кажах нешто лошо и одма прегоре телевизоро. Да ти ебам времето (и кабелнет:P). Ццц тии од дистрибуцијата стварно треба да си набават салам опрема, изгоре ми телевизоро од висок напон.

Би требало....Кој ке ака саа на МСН:tapp:

не верувам да плакат сепак пити си пак..

Сигурен ли си дека од тава е прегорел на нас еднач од антената ни прегоре.

Сигурен ли си дека од тава е прегорел на нас еднач од антената ни прегоре.
100% Оти не е само телевизоро и појачалото шо ми е за звучниците ми е прегорено, најного ми е жал за него Pioneer-че добро.

Пред да прегоре телевизоро исклучи се компјутеро, па прегоре појачалото, па почна дим да излева од телевизоро и полвиинте сијалици испукаа, а другите светаа дупло посилно. Па ој гаси склопки, па додека да доот од дистрибуцијата, наместо 220В цела маала имаше по 300 и нешто и прегорее ного работи.

и да плаќат ке ги почекаш малце повеќе тии паричките.
знааш как одат работите у таа држава :)

Кога треба матурантите да одат за дипломи да си земат?

Стварно ли у гимназијата смените за таа година ке биле 1 со 2 а 3 со 4та?:tapp:

Kој е тука 1 и 2 година од гимназиита?:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom