Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Сигурно @Macedon1um нема да се сложи :pos:

Чавката е снајпер за сиромашни остај го Скиреа што збори супер си е :D

Инаку серверов со френдли фајр е катастрофа, наместо да се зафркаваме да играме ние пазиме повеќе да не утепаме наш. Агда што никогаш не игра и Скиреа како предлагач на чудово, што се уклучува 20 мин дневно нека си играат на серверот и нека се пукаат..

ke trazat pa nazad koga ke dignat svoj tim u vazduh , iako e za zezancija ne goneme rank ,, ovoa e nesto najmizerno da ima friendly fire ali ok ko sam ja da ti sudim , tvoj si e servero so sakas ke praves :brlav::pivo2:
Автоматски споено мислење:

sabajle u 4 : 30 ako sakas moze , ne se plasi dojdi okole 22 00

Никој не мрази френдли фајр повеќе од мене. Ова е лекција да не тражат многу. :D

Френдли фајр, ама ако те пука твој барем да те убие.

...а не само да те остави на 10 енергија :(

Френдли фајр, ама ако те пука твој барем да те убие.

...а не само да те остави на 10 енергија :(
Е да бе ќе играме 16 на 4, немам проблем некој да не знае на радар да гледа C4, или пак да купува пушка со брзина на касиер у Моцарт, ама да ти штети не е фер деконцентрира :(

Ви ја ебав вечерва играта? >:-D

Ви ја ебав вечерва играта? >:-D
И после се буните зошто ве викаат скопски педеришта :D ...
него брат сериозно прашање .... зш влегуваш по 10-15 мин макс само ? правиш 1-2 убиства макс , 5-6 пати те убиваат и правиш 7-8 reset score .. и се гасиш ? :rolleyes:

него брат сериозно прашање .... зш влегуваш по 10-15 мин макс само ? правиш 1-2 убиства макс , 5-6 пати те убиваат и правиш 7-8 reset score .. и се гасиш ? :rolleyes:

Сериозен одговор...

Џабе нервози ако не ти оди, поарно исклучи се на саат време и пак влези отколку нонстоп да губиш и /rs да правиш.

Јебига, краток фитиљ имам, или црви во газот, едно од тие две :toe:

Не се навикнати Јувенташи да играат без судиска помош :icon_lol:

Каков сервер имам за @xxixka специјален за штек :icon_lol:

Има штит, го има оној другиот снајпер и не се умира на крај на рунда ако целта не е исполнета. Освен тоа и админите се штекери и стално играат терори и се штекаат во база.

Последно уредено:
Сериозен одговор...

Џабе нервози ако не ти оди, поарно исклучи се на саат време и пак влези отколку нонстоп да губиш и /rs да правиш.

Јебига, краток фитиљ имам, или црви во газот, едно од тие две :toe:
тва у нашта мaала викаме: noob, ама ај оти си јувенташ, ќе поминеш. =) хаха

инаку овај боем ли како беше, несекајки му одземав 5-6 енергија, застана, му кажав извиненње, и он ми враќа со нож за да сме 50-50, а се бориме заедно против противниците кантери у случај ?!?!?! јбг, није ово чудо за нас!

тва у нашта мaала викаме: noob, ама ај оти си јувенташ, ќе поминеш. =) хаха

инаку овај боем ли како беше, несекајки му одземав 5-6 енергија, застана, му кажав извиненње, и он ми враќа со нож за да сме 50-50, а се бориме заедно против противниците кантери у случај ?!?!?! јбг, није ово чудо за нас!
Кога не знаеш да му оптегниш еден хед:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom