Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 3.428
Нина што ти кажа преска, и банките мора да живеат од нешто, ќе пропаднат за пола година мора да наплаќаат камата
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Нина што ти кажа преска, и банките мора да живеат од нешто, ќе пропаднат за пола година мора да наплаќаат камата
Па нема ваљда пасивните камати од џеб да ги плаќаат?!Нина што ти кажа преска, и банките мора да живеат од нешто, ќе пропаднат за пола година мора да наплаќаат камата, еба ти шит мерката што е барем ич да не ја дават, по крајот на кризата банките ќе профитират, а не да одат во загуба.
Од кога инвестирањето во стиропор се смета за инвестиција? Кога нема ни сметководствена вредност.2. Грујо вложи во барок, патишта, стадион . . ., а ЗЗ неможе да ја склопи конструкцијата за плати во администрација.
Мерката треба да биде во корист на граѓаните, а не на банките,Па нема ваљда пасивните камати од џеб да ги плаќаат?!
Ааа, ова е многу јака изјава, ама тешко дека рајава би излегла на улица за време на вонредна состојба и полициски час.Iskoci na videlina nesposobnosta na vlasta kolku i da imaa podrzuvachi sega se na brishan prostor !!
Na tolku mnogu prijateli da iskocish na telwvizija so izmocani gaki da brash narodot da ti gi smeni ???
Grujo beshe intelekt za ovaa bagra !!Nikade ne vidovne politika da se podrzi makedonskiot biznis i da se davaat vauceri na narodot ako kupuvast makedonski proizvodi !!!
Jas odgovorno tvrdam deka se ke se vrati na svoi stazi od pricina ato veke nikoj ne ceka nisto od vladata i prasanje na vreme e koga ke pocne lugeto da teraat kako syo sakaat od pricina sto treba i da jadat !!!
Тоа ја поткрепува мојата теза дека голем дел од акционерите не се зависни од парите на берзата и не гледаат да продадат по секоја цена. Исто дека најголем дел од акциите се на луѓе со поголеми проценти во компаниите кои планираат долгорочно да ги чуваат акциите без оглед на ценатаНе мора да има посебна причина, едноставно купувачите не сакаат да купат по цената од продавачите и продавачите не секаат да продадат за цената од купувачите.