Коронавирус (COVID-19)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.307
Поени од реакции
7.034
зашто стално ми спомнуваш тоа „застрами се дека сум медицинско лице“? не смеам да кажам мислење, тебе све ти е дозволено иако не си медицинско лице да коментираш и све тоа нормално и е точно? затоа што си админка? си отишла во странство ама карактерот не си го сменила што со тоа вреѓање само, јас сум била медицинско лице еве се срамам...а ти што лице си?
шо се објаснуваш сеа, гледаш дека очај се луѓето од типот на луѓе се - ако игра мечката кај мене во двор, нека игра и кај него.........

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.047
Поени од реакции
11.153
Член од
10 март 2020
Мислења
127
Поени од реакции
188
само двајца образложуваме дали требало или не требало карантин во центар во Битола каде досега се НУЛА заразени граѓани од ковид 19 ама пусти комплекс да не пукните шубо си го покажавте ...........селото в град може да влезе ама од град нема да излезе , сељандурија без аргументи :D
Pa nisto ne mozis da gi ubedis drugarce,neka gledaat na vestite na telma ima video tocno kade e hotelot,kade se prozorite tocno nad bankomatite i vlezot od bankata,pa sekoj da si kazi za sebe dali bi odel na toj bankomat ili ne(zboruvame ako tie vo karantin se potencijalno bolni)daj boze da ne se.A sega koga ete veke se smesteni vo Hotel Sirok sokak zosto drugite sto idat ne gi smestat vo epinal,pa site barem ke bidat na edno mesto,ama ne niv gi nosat vo Molika i sega mesto na edno ke ima na dve mesta karantin,a mozese da bidat site molika posto ima mnogu pogolem kapacitet

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Христијан колку родители, фамилии од странство ги усреќиле и сеа се на линч. Тоа е ...
А кој пиша нешто за тоа што има усреќено многу родители? И многу други доктори имаат спасено животи, усреќено фамилии, па испаднаа несовесни.

Па прочитај, пишав дека можи и да не е така,како и твоето дека имал контакти со пациентки. Еве објавил на фб, јавен е статусот. Е сега дали лажи или не, јас не знам.
Ај ти сега кажи дали бил во контакт со пациентки кога бил заболен, дали бил во карантин пошо од прва рака имаш ти информации за се
Па ако не знаеш зошто претходно веднаш пиша: Од каде знаеш дека имал контакти?
Ни ти не сигурен дека бил 14 дена во самоизолација и дека немал контакти.

Доктор по него демек заразен од пациентка после неа нема заразено други? Што пишав јас, дека сигурно имал контакт и заразено пациенти, а се плаите од други.

Член од
20 септември 2017
Мислења
920
Поени од реакции
1.347

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Одма го идентификуваа во Битола првиот заболен од корона.
Јас мислам да се обеси кај сатот и да се запали, дури не е касно...
Прегледај го приврзокот 241158
Значи вирусот во Битола дошол преку Тасета и никој не се сети да искоментира. Who are you people? :pos:

Шегата на страна, да не си им во кожа на луѓе што се наоѓаат на отстрел на фејсбук/твитер толпата.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.586
Поени од реакции
17.430
А кој пиша нешто за тоа што има усреќено многу родители? И многу други доктори имаат спасено животи, усреќено фамилии, па испаднаа несовесни.

Доктор по него демек заразен од пациентка после неа нема заразено други? Што пишав јас, дека сигурно имал контакт и заразено пациенти, а се плаите од други.
А од каде несовесен? Баш се како што треба напрајл чоекот.

Matthias

A Statute Snob
Член од
2 март 2020
Мислења
380
Поени од реакции
2.305
Потврдено е дека не била воопшто тестирана

Први што јавиле дека умрела од корона се нејзиното семејство, сега тие не даваат интервју

Во дневниот билтен таа не фигурира бидејќи не била ни тестирана
devojcheto pochina pred edna nedela i e od High Wycombe (20 km od mene) i ne beshe testirana, daj malku olabavete.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.402
Шегата на страна, да не си им во кожа на луѓе што се наоѓаат на отстрел на фејсбук/твитер толпата.
Кој отстрел бе? Која е таа фејсбук-твитер толпа што линчува затоа што некој заболил, па овој мора да се правда онлајн за начинот на кој заболил, да се покаже како јавно прифатлив начин, за толпата морони да има разбирање? :lolzz:
Знам дека има у Битола еден тон благо ретардирани, али ги има и другде у земјава и кој ебан фактор се тие кретени?
Не им придавајте толкаво значење.

Неќеле у центар хотелон да им биде карантин...
:lolzz:

Кој ве праша бре ретарди?
Кој мене ме праша вие сите овде у Скопје да се нацртате, па да не може да се дише?
Ме праша некој хотелон у Центар Ибис дали смеел карантин да го праи?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Прашање беше, да ми одговориш ако знајш нешто поќе. Обично, најнормално прашање.
Според неговиот пост, не одел на работа и седел во домашна изолација.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кој отстрел бе? Која е таа фејсбук-твитер толпа што линчува затоа што некој заболил, па овој мора да се правда онлајн за начинот на кој заболил, да се покаже како јавно прифатлив начин, за толпата морони да има разбирање? :lolzz:
Знам дека има у Битола еден тон благо ретардирани, али ги има и другде у земјава и кој ебан фактор се тие кретени?
Не си бил во ситуација да се објаснуваш затоа не знаеш.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.122
Поени од реакции
10.143

Неќеле у центар хотелон да им биде карантин...
:lolzz:

Кој ве праша бре ретарди?
Кој мене ме праша вие сите овде у Скопје да се нацртате, па да не може да се дише?
Ме праша некој хотелон у Центар Ибис дали смеел карантин да го праи?
Да те надополнам и во хотелот Вип од каде има информации дека има проблематични психички испади и повикана е во неколку наврати брза помош и психијатри.
полицијата мака мачи таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom