Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НоууууууууууууЛа Инспектора објави на инста дека има корона.![]()
После веста за инспекторката 5 сезона, бандата прави реунион, се бара вакцина за короната, we are back bitchesНоуууууууууууу![]()
![]()
![]()
Па серијата првично беше затворена после втората сезона, ама па и глупаво ќе беше да не продолжат,затоа што крајот беше некако недефиниран, ги украдија парите и толку, сите ги копкаше што после грабежот.Јака е серијата, јако го изведоа грабежот во првите 2 сезони. Реално и тука требаше да заврши серијата, не им требаше да ја тупат повеќе ала Призон Брејк. Мене многу ми пречеа глупостите што се заљубуваат како во тинејџерски филм и цел план го ставаат на ризик ради вакви глупости ама тоа е.
Па серијата првично беше затворена после втората сезона, ама па и глупаво ќе беше да не продолжат,затоа што крајот беше некако недефиниран, ги украдија парите и толку, сите ги копкаше што после грабежот.
Мислам дека и после сите шпекулации за нови сезони оваа ќе биди последна,нема смисла да ја тегнат со глупости.
Аман како да не сте се заљубиле никогаш во животот па не ви се случило погрешни потези во животот заради љубов
Баш добро легнаа во серијата паровите, посебно на професорот со инспекторката, добра хемија имаа во текот на филмот.
Сега четвртата ќе поработат повеќе на карактерите посебно, имаше некој на почеток пишано дека добро би било да се запознаеме пошироко со секоја приказна на карактерите, изгледа го послушаа![]()
Мене лично ми е повеќе глупаво што сето тоа се случи за 4 дена, за толку кратко време успеаа да се испозаљубат сите до бескрај, мада што и тоа е дел од секојдневието.Па можеле да ја продолжат за 15 минути втора сезона, да видиме кој каде завршил.
Инспекторката се заљубува во организаторот на грабежот, една од заложниците во крадец, бившиот на Ракел е со сестра и итн. Сега фали уште Моника да му се врати на Артурито и да стане прaва Касандра серијата.![]()
Штом е жена во прашање ќе гледаш и ќе пукнишПрвата сезона ( 2 дела) феноменална серија, една од омилените.
2 сезона ич не ме бендиса до сега. Изгледав две епизоди и не ни сакам да ја гледам понатаму едино ради жената ми што ме тера да и дадам шанса. Си имаше логичен крај серијата, ама ајде решиле да го измолзат успехот од првите 2.
Btw. искрено се надевам дека некој ќе ги убие и Токио и Артуро. Ретко иритантни ликови.
Па не знам, премногу залута серијата со некои клишеа и во доменот на ма немој да ме јебеш бре.Штом е жена во прашање ќе гледаш и ќе пукниш
Шала на страна гледај ја нема да се разочараш, третата сезона е топ
Конкретно за грабежот, ова режисерот го има раскажано, пред премиерата на серијата биле во некој паб и тука се нашол поранешниот директор на банката во Мадрид, вистинската банкаПа не знам, премногу залута серијата со некои клишеа и во доменот на ма немој да ме јебеш бре.
Ајде знам дека е тешко реална првата да е реално, но е во некој домен на возможно и има смисла и зошто и како ги прават работите.
Сега во другата сезона веќе претераа, плус како сите тек така се согласија да се вратат да го вадат малиот...ма немој молим те....