Money heist / La casa de papel

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Спојлери бре алооо демек направи нешто јако со тоа што кажа имало издајник пфффффф
Значи мое мислење е тоа, не е излезена серијата па да се плашиме од спојлери, плус не кажав кој мислам дека е

Се надевам професорот ќе заглави на крај во затвор.
Другата сезона ќе биди таква тематика. Професорот оди во затвор а остатокот заедно со момците од Prison Break го вадат од таму.

Јас мислам дека професорот ќе го убијат во оваа сезона.
Ќе се жртвува за да ги извади од банката, Марсеј би требало да има клучна улога за да се извлечат.

јас мислам дека сите ќе ги "убијат" и како такви, наводно мртви ќе ги извадат од таму [emoji846]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Долго време ја одолговлекував серијава и после уште 2-3 препораки од другари, конечно и дадов шанса. Искрено очекував солидна серија, ама ептен пријатно ме изненади.

Краен епилог: 3те сезони изгледани во 4 дена. Стварно е прејака, искрено не го очекував тоа од шпанска серија. Перфектна глума, феноменална приказна и прејако изработени ликови и нивната глума. Берлин е лудница од лик, колку само перфектно се вклопи во првиот грабеж, ау. :cuc:

Tокио. :love:

Појма немате :) шо гледате во Токио освен задникот јас не знам, како врапче ми е, али добро ствар на вкус е во прашање. :) Типични мажи, одма во тоа што 'стрчи' само приметувате :D
Од сите женски ликови инспекторката ми е најсексипилна, се што треба да има една жена го поседува,жениште.
За мажите се имам еднаш изјаснато Профе :ljubove:

Ја као машко стварно не знам што гледаат во Токио. Газ, па газ, а во фацата што е ко машко никому ништо, важно газ имала. :pos:

Инспектора и Естоколмо се... :love::love:

Газето:love: Се заеба со новата фризура, и мене не ми е нешто посебно сега. Ама првата сезона и стоеше фризот.:love:
1583678988104.png
Мјау! Ми текна, на профилна ќе си ја клам!

Газето:love: Се заеба со новата фризура, и мене не ми е нешто посебно сега. Ама првата сезона и стоеше фризот.:love:
Прегледај го приврзокот 236843
Мјау! Ми текна, на профилна ќе си ја клам!
И Наироби има добри атрибути плус и долга и е косата па не видов некој на неа да се запали
just saying :coffee:

Како мотика е :) Ко чикмак неметен е во сурато, шо би рекле битолчани

Ситно броиме дечки до четвртата сезона :) Знаеме сите во каква состојба се наоѓа цел свет, па така во Шпанија имаше коментари да се пушти предвреме сезоната дури трае карантинот. Нормално тоа не е можно па актерот кој го глуми професорот како блага утеха им обеќа на сите фанови на социјалните мрежи дека ќе се уклучи лајв на инстаграм да си помуабетка малце со сите, да ја ублажи малце формата на оние кои се во самоизолација
Еден час точно траеше лајвстримот и прилично одговараше скоро на сите прашања кои му ги поставуваа, нормално колку шо можеше да престигни :)
Срцка е бе, зато си го сакам најпоќе :backa::love:Screenshot_20200315-235948~2.png
Коментарот :ROFLMAO:

Ла Инспектора објави на инста дека има корона. :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom