Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
И јас имам CS GO купено пред 5-6 години .. прашина фати ... ако организирате нешто интересантно викајте....
Steam?

Откако се пофалите дека пола тимови од wcg се тука шубе ми е да инсталирам cs :D
Дајте ip
Нема врска! :D Поиграв со ботови, ептен ми е чудно и aim и графика. Ќе треба да се уходам. Мора да се организираме!

+1 за цс го:uzi:, дајте стим
Изигравме прееска, во план ни е од утре натака околу 9 вечер да се збираме. За 1.6 правиме муабет. Тие цсгомсго, после целава фама. :icon_mrgr:

Изигравме прееска, во план ни е од утре натака околу 9 вечер да се збираме. За 1.6 правиме муабет. Тие цсгомсго, после целава фама. :icon_mrgr:

било која може, 1.6 од кај да ја симнам дајте линк, и серверот пишете го?

Ако има екипица за цсго навечер после 9 па и преку ден рачунајте ме и мене. А ако има играчи и 1.6 би ја симнал да играме миксови 5v5, само што не сум ја играл добри 7-8 години. Steam ПП.

Друштво, дајте ми за 1.6 wallhack и слични работи, аздисав од досада во карантин. Фала.

било која може, 1.6 од кај да ја симнам дајте линк, и серверот пишете го?
Друштво, дајте ми за 1.6 wallhack и слични работи, аздисав од досада во карантин. Фала.
Овде ќе ви пишиме ип после. Вака така сме 10тина играчи.
Фантом ете ти погоре линк за спуштање. Друго не знам што ти треба

Овде ќе ви пишиме ип после. Вака така сме 10тина играчи.
Фантом ете ти погоре линк за спуштање. Друго не знам што ти треба
Ја иам веќе 1.6 спуштено. Wallhack и слични „шифри“ ми требаат, да се иживљавам на ботој. :))

Четири дена по 6-7 саати се пукам по сервери. Не ми е појќе интересно.
Сакам да пуцам ботој преку ѕидој. Јебига. :D
Ќе те банираат :D
Абе дружбата е интересна. Јако беше со екипата вчера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom