Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
http je uredu ali koji codec , hls, mpgets mislim da je to vazno !
Автоматски споено мислење:

Jeste druze ali ste mogli vani izic a sad vani zabranjeno tj. nije preporuceno a unutra ostat opasno, a pogotovo svako se sam o sebi zabrino znaci i pomoc sa strane nece bit kako bi trebala da bude mislim da ipak postoji razlika ! Pozzz za Banja Luku .
Nisam ni blizu Zagreba samo moje vidjenje situacije !
U pravu si prijatelju. Mi smo tad svi bili djeca i moglo se izaci vani. Sad je sve drugacije. Pozdrav.

Na....???????
Meni je jednom pomogao,za to sam mu jos uvjek zahvalan.
Pomogni ti nekome.....sirok ti je put.

Tako je druze! @elmu986 uvek svakome pomogne, ili bar odgovori na poruku, dok @dux4 samo ovde javno pise i hvali se, kako je on znalac, mozda i jeste, ali ne zeli da izdje nikome u susret i nekome pomogne!

Tako je druze! @elmu986 uvek svakome pomogne, ili bar odgovori na poruku, dok @dux4 samo ovde javno pise i hvali se, kako je on znalac, mozda i jeste, ali ne zeli da izdje nikome u susret i nekome pomogne!
Upravo suprotno... Dok se drugi preseravaju i uništavaju, ja pomazem na pm da nitko ni nezna.. Niti napišem imaš pm niti ništa.. Jer me zaboli sta vi mislite... Naravno ne svima.... Sad kad bi napisali javno ovdje oni kojima sam poslao liste zadnjih samo 10 dana pali bi na guzicu... Koje liste, koliko konekcija i koliko... Zasto bi ja tu javno goborio da sam nekom pomogao.. Nevidim poanta... Da bi me netko pohvalio haha.. Ma zaboli me... A da javno uništavam, samo da bi pokazao da imam, nepada mi na pamet...

Podrzavam,
neka nam takvi znalci odjebu na svoje Forume i neka tu sire svoje znanje.

Evo vam izvor... Kad on stavlja tuđe... Mogu i jA njega jebavat

GET /RTL2Cro/mono.m3u8?token=0KpTkZvlF1 HTTP/1.1
Host: elmu986.myftp.org

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom