- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 2.002
Nikad u zivotu, ovo je samo zajebancija i cisti hobi.Ode zemo u biznismene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nikad u zivotu, ovo je samo zajebancija i cisti hobi.Ode zemo u biznismene
Pa zar si sumnjao poslije onog javnog uništavanja svega... Pod krinkom da pomaze... A jeste naivćine pojedinciOde zemo u biznismene![]()
U pravu si prijatelju. Mi smo tad svi bili djeca i moglo se izaci vani. Sad je sve drugacije. Pozdrav.http je uredu ali koji codec , hls, mpgets mislim da je to vazno !
Автоматски споено мислење:
Jeste druze ali ste mogli vani izic a sad vani zabranjeno tj. nije preporuceno a unutra ostat opasno, a pogotovo svako se sam o sebi zabrino znaci i pomoc sa strane nece bit kako bi trebala da bude mislim da ipak postoji razlika ! Pozzz za Banja Luku .
Nisam ni blizu Zagreba samo moje vidjenje situacije !
Na....???????Pa zar si sumnjao poslije onog javnog uništavanja svega... Pod krinkom da pomaze... A jeste naivćine pojedinci
Na....???????
Meni je jednom pomogao,za to sam mu jos uvjek zahvalan.
Pomogni ti nekome.....sirok ti je put.
Radi super elmu986
ja je probao i radila ...Možeš li je ti gledati?
Potpisujem što se tiče elmu986.Na....???????
Meni je jednom pomogao,za to sam mu jos uvjek zahvalan.
Pomogni ti nekome.....sirok ti je put.
Upravo suprotno... Dok se drugi preseravaju i uništavaju, ja pomazem na pm da nitko ni nezna.. Niti napišem imaš pm niti ništa.. Jer me zaboli sta vi mislite... Naravno ne svima.... Sad kad bi napisali javno ovdje oni kojima sam poslao liste zadnjih samo 10 dana pali bi na guzicu... Koje liste, koliko konekcija i koliko... Zasto bi ja tu javno goborio da sam nekom pomogao.. Nevidim poanta... Da bi me netko pohvalio haha.. Ma zaboli me... A da javno uništavam, samo da bi pokazao da imam, nepada mi na pamet...
Nebitan si....Podrzavam,
neka nam takvi znalci odjebu na svoje Forume i neka tu sire svoje znanje.
Ovoj listi dodati eurosport 1i 2 i N1 i meni nebi trebalo vise , za mene bi bila odlicna