Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Upravo suprotno... Dok se drugi preseravaju i uništavaju, ja pomazem na pm da nitko ni nezna.. Niti napišem imaš pm niti ništa.. Jer me zaboli sta vi mislite... Naravno ne svima.... Sad kad bi napisali javno ovdje oni kojima sam poslao liste zadnjih samo 10 dana pali bi na guzicu... Koje liste, koliko konekcija i koliko... Zasto bi ja tu javno goborio da sam nekom pomogao.. Nevidim poanta... Da bi me netko pohvalio haha.. Ma zaboli me... A da javno uništavam, samo da bi pokazao da imam, nepada mi na pamet...
A dosadan si ba, jel vidis da te ignoriram. Zasto imas potrebu da se nakacis na svaki komentar koji se tice mene. Nikada nikome nisam prodao niti jednu listu niti to radim, nikada nisam trazio od nekoga da pise javno da sam mu pomogao. To sto ti imas komplekse to je tvoja stvar. Kad smo vec kod toga eto da ti ih jos malo nabijem. Napravi ovo hakeru, ili flussonic ili tvh. Samo mlatis tu praznu slamu.
kaj.png

A dosadan si ba, jel vidis da te ignoriram. Zasto imas potrebu da se nakacis na svaki komentar koji se tice mene. Nikada nikome nisam prodao niti jednu listu niti to radim, nikada nisam trazio od nekoga da pise javno da sam mu pomogao. To sto ti imas komplekse to je tvoja stvar. Kad smo vec kod toga eto da ti ih jos malo nabijem. Napravi ovo hakeru, ili flussonic ili tvh. Samo mlatis tu praznu slamu.Прегледај го приврзокот 239865
To je kao tesko napravit.. Ha ha
Автоматски споено мислење:

Nađes prazan.. Staviš izvore, ma s ćim se ti hvališ pa stim sam se igrao prije 2 godine

Đaba si obojao, sad cu ti sve izvore ovdje stavit a ne samo jedan.. Haha

Opustite se momci, ima vaznijih stvari na svetu od iptv-ja!
Pozdrav svima, podrska Zagrebu i zelim da se brzo oporavi od zemljotresa i celom svetu u borbi protiv korone!

Đaba si obojao, sad cu ti sve izvore ovdje stavit a ne samo jedan.. Haha
E cuj nadzes tudzu i ubacujes strimove, svaka ti cast. A jesi probao da instaliras sam mozda:)
Ajde zivota ti nadzi samo jedan izvor i okaci ovdje ja cu da batalim ovaj iptv skroz.

Znaći napravite combo sa nazivima kanala i sve mu povadite.. Samo to je drugaćije.. Nije njegovo ali sjebete mu izvor
I to je izvor. Pisam ti se u hakiranje :)

Opustite se momci, ima vaznijih stvari na svetu od iptv-ja!
Pozdrav svima, podrska Zagrebu i zelim da se brzo oporavi od zemljotresa i celom svetu u borbi protiv korone!
Svaka cast .

Podrska Zagrebu i od mene ,zelim sve najbolje i brzi oporavak od zemljotresa.A svim stanovnicima ove planete skoru pobedu protiv Corone.poz za sve dobre ljude

Последно уредено:
Znaći sve mu je isti token i host
http://elmu986.myftp.org/RTL2Cro/mono.m3u8?token=0KpTkZvlF1

Znaći napravite combo sa nazivima kanala i sve mu povadite.. Samo to je drugaćije.. Nije njegovo ali sjebete mu izvor
E jesi ga sjebo , ima čovjek evo sad ovog momenta 100 listi sa 50+ konekcija...

Ne kenjaj dux , dva put sam ti poslao poruku tamo nekad oko nove godine (prije onog sukoba s tobom i Gargamelom) , ni na jednu nisi odgovorio.
Ti nekom pomogao? Jesi mozda udijelio listu al da si nekom poslao skener,config , naucio ga kako sam da nadje listu to cisto sumnjam .

Attachments

• 83188317_228778745152616_3105426170083016704_o.jpg
    83188317_228778745152616_3105426170083016704_o.jpg
    34,7 KB · Прегледи: 72
[/URL]
E jesi ga sjebo , ima čovjek evo sad ovog momenta 100 listi sa 50+ konekcija...

Ne kenjaj dux , dva put sam ti poslao poruku tamo nekad oko nove godine (prije onog sukoba s tobom i Gargamelom) , ni na jednu nisi odgovorio.
Ti nekom pomogao? Jesi mozda udijelio listu al da si nekom poslao skener,config , naucio ga kako sam da nadje listu to cisto sumnjam .
Istina... Ja priznam kad je istina.. Nisam nikom poslao skener... Listi brdo i to dobrih ali skener nisam i za to imam razlog

Nemas jel pojma nemas o cemu pricas, jel sa svakim postom se sve vise i vise provaljujes. Ako te bas zanima da ti pomognem, restrim link koji se koristi za ova 4 kanala je Amis HAKERU.
Daj lezim pored klinca i ovo radim s mobitelom... Ne provaljuj se ti.. Haha...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom