Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja sam mu @dux4 poslo flussonic i to jako dobar da ga potaknem na saradnju i na neke odgovore koje bi poslije imo al kao nema vremena a uvjek tu vijesi. Nije mi stalo al ipak dosta suplje price, ioko je nekada bio drugaciji i davo je liste,

Meni je realno smiješno hvaliti se da si nekom dao listu , pa ovdje ko imalo ista zna o IPTV-iju je poslao nekom listu.
Jebes listu , nauci nekog nesto ..podijeli znanje s onim ko želi učiti !

Tebe dux sam upitao nesto bezveze jednom o darkwebu i jednom da li wotwebom nalazis port kad ti nije poznat .
Nisi bio u stanju odgovoriti ni to tako da je potpuno jasno o kakvom se liku radi ! Nedaj Bože da nešto egzistencijalno bitno čovjek treba od tebe , a ne pišljivi , prakticno nebitan info oko nečega što i sam nazivaš hobi !

Ja sam mu @dux4 poslo flussonic i to jako dobar da ga potaknem na saradnju i na neke odgovore koje bi poslije imo al kao nema vremena a uvjek tu vijesi. Nije mi stalo al ipak dosta suplje price, ioko je nekada bio drugaciji i davo je liste,
Nemam ti vremena je inače najveća šuplja u istoriji, taj termin je i izmisljen da bi amortizovao ˝neću˝ i ˝ne mogu˝ ;)

Mnogi " hakeri " na ovom forumu jedino sto znaju je hvalisanje. Licno iz iskustva nista nisam znao kad sam poceo kao da pratim ovaj dio foruma. Normalno da sam trazio listu u pocetku i na to se samo javilo 2 osobe kojima se zahvaljujem mada da i oni nisu jos bi me vise postaklo da ucinim prvi korak kako bi nasao listu za sebe i familiju. Moram da napomenem da mi je u pocetku pomoglo mnogo postova od hopcup-a koliko god ga ljudi pljuvali ovdje. Kad sam upao u neki problem, zapitao sam pojedine o savjetu kako da to rijesim a ne na koji nacin i sta se desava. NEMA ODGOVORA. Koliko je nas mentalitet zaostao, zatupio i egoisticki nastrojen uvjerio sam se jos jednom na ovoj oblasti. Znaci ljudi su puni ko sipak samopohvale, ljepljenja slika sta su uradili i sl. Koja je logika svega toga? Za mene licno, to su samozvani " hakeri " puni samohvale misleci da ce ih masa zavoljeti radi toga i koji ne nose gace kako bi im pojedini lakse usli u dupe radi par informacija. Dokle nam je inteligencija dosla. Opet kazem na svu srecu ima veoma mali broj ljudi koji i dalje hodaju asfaltom i zele pomoci pojedincima dok su se mnogi izgubili u kruznom toku (rotoru).
Zalosno i istinito. Gledam, citam i cudim se ... Hvala jos jednom na potvrdi onoga svega u sto sam vec bio sumljao ali nisam jos uvijek htio povjerovati. Samo kazem, kakvi god da smo ljudi, zivi i zdravi bili pa kud nas ovaj cirkus odvede....:smirce:

Nisi mi dao fluss nego njegovu ip da probijem unutra. To je razlika... Nisam imao vremena.. Radio sam bitnije stvari..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom