Nakon samo 3 dana izolacije odvalio ko lajsna , ni masku ne zna stavit kako treba![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nakon samo 3 dana izolacije odvalio ko lajsna , ni masku ne zna stavit kako treba![]()
Hajde Broz, ako se može gledati reci kako da i drugi mogu.Kod tebe kod mene nije tako. Hajde da nepametujem ok uzivaj
Evo da ti malo pomognem.Daj lezim pored klinca i ovo radim s mobitelom... Ne provaljuj se ti.. Haha...
Meni je dao listu, više njih. I ti si mi dao i hvala vam obojici.Kako to da se niko ne javi i potvrdi da si mu listu poslao vec samo suplje bacas
Ima li ovo kad nadzes tudzu ministru?Nađes prazan.. Staviš izvore, ma s ćim se ti hvališ pa stim sam se igrao prije 2 godine
Nemam ti vremena je inače najveća šuplja u istoriji, taj termin je i izmisljen da bi amortizovao ˝neću˝ i ˝ne mogu˝Ja sam mu @dux4 poslo flussonic i to jako dobar da ga potaknem na saradnju i na neke odgovore koje bi poslije imo al kao nema vremena a uvjek tu vijesi. Nije mi stalo al ipak dosta suplje price, ioko je nekada bio drugaciji i davo je liste,
Nisi mi dao fluss nego njegovu ip da probijem unutra. To je razlika... Nisam imao vremena.. Radio sam bitnije stvari..Ja sam mu @dux4 poslo flussonic i to jako dobar da ga potaknem na saradnju i na neke odgovore koje bi poslije imo al kao nema vremena a uvjek tu vijesi. Nije mi stalo al ipak dosta suplje price, ioko je nekada bio drugaciji i davo je liste,
Elmu ,reci mi kad ubacujes nove kanale da ne osvjezavam listu svakih 10 min bez nista ,[emoji1][emoji1][emoji1]. Ako ispunjavas želje za mene rtcg1, n1sr, foxcrime,i doku tv
Svaka ti cast .....Jedan naucnik rekao
Zasto trazite od mene vakcinu za covid19?
Neka vam je daju Mesi ili Ronaldo
Njima dajete milione
Dobro receno ali u praksi ce ipak milioneri prvi dobiti vakcinu.Jedan naucnik rekao
Njima dajete milione
Koji naucnik je to reko , nemoj da izmisljas , naucnike neinteresuje ni Mesi ni Ronaldo ni novac nego da spase covecanstvo ili da unaprede svijetJedan naucnik rekao
Njima dajete milione