Коронавирус (COVID-19)

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
5

Според лајк - дислајк сооднос, не делува така
57.000 subscribers во земја со 147 миљони.
Баба Рада има повеќе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.090

Според лајк - дислајк сооднос, не делува така
Abe sekako, aj Rusija laze ama zatoa Turcija odlicno se spravuva so virusot I ima 0 zaboleni (do pred nekoj den spored ekspertizata Erdogan), isto I Amerika e iskrena, I Germanija itn itn.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
57.000 subscribers во земја со 147 миљони.
Баба Рада има повеќе.
Subscribers не се битни, сооднос се вади спрема прегледи
Автоматски споено мислење:

Abe sekako, aj Rusija laze ama zatoa Turcija odlicno se spravuva so virusot I ima 0 zaboleni (do pred nekoj den spored ekspertizata Erdogan), isto I Amerika e iskrena, I Germanija itn itn.
Сите лажат

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Исто ко за релевантен извор за вирусов да се земе интервју од Миленко.
Ја баш него би му зел интервју знајш дек све шо ке кажит е глупост овие шо наводно би им верувал не ке бидам сигурен дека вистината ја зборуваат.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Спроведени тестирања / заразени

Хрватска 2100/206
Србија: 673/171
Бих 728/93
Македонија ?/85
Албанија 778/76
Косово 521/30
Црна Гора ?/16

Србија има најмал сооднос, или се толку прецизни во препознавање на заразените или имаат висок степен на заразени.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.968
Замислете сега кога ќе земе залет вирусов во Америка, кој нив ќе ги регулира, како ќе ги натераат овие глупи суштества да седат дома, гета со нигери, ихо де путас хиспањолци и триста други видови суштества. Како некој што не може на мапа да ја најде сопствената земја ќе сфати како треба да се однесува во ваква ситуација. Мислам дека ова во Европа и Кина ќе е мегамало во споредба со тоа што ги чека Америте, веќе имаат над 20000 заболени, а само што стигна кај нив. Кина во меѓувреме ќе јаде пуканки и ќе им нуди помош :)
Ај тоа... ама и чекаат редици пред продавниците за оружје. Ако таму излези од контрола работата, тоа ќе биде нешто налик модерен Wild West на 21 век. Многу сценарија за вестерн (каубојски) филмови ќе читаме по весниците и вестите. Ќе се пукаат по улици за полни ќеси од супермаркет.

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Ова е крајно несериозно па човек што бил во маркети/аптеки/банка било каде може да се зарази и баш да ги има симптомите за корона и да не сакат да го тестираат. А ова со Жан Митрев не е изводливо баш за секој град пример на мене ми е далеку 159 км×2та 320 км и сега јас или било кој од Гевгелија/Богданци ако има симптоми треба да помине вкупно 320 км и плус 1500 денари да си даде за да знае дали е заразен.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Иди преведи му им на оние шо го рекламираат ЖанМитрев.

Во државва треба да си за хоспитализација па тест да ти напраат.

И мене не ми се исплаќа, патни трошоци, термин ов он, упм....

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Види ги бе, види ги,тие сопругот и жена му, што да очекуваш од онакви бре,двата 700 кила тежат, волој, зеле ја наполниле количката ќе се крмат дома како прасиња, одвај одат, види ги.:boksix:
Добро обезбедување кај е да реагира, уствари кај да реагира овие кранот од рек не ги крева не обезбедувањто.
За тоалетна очи си вадат, Господе прости им, не знаат шо прават:popce:
Неповрзано со постот, али и ти ги имаш отечено мудава на темава, аман нема страна да не пишеш нешто, толку немаш никаков друг јебени интерес у животот? Пролив. Ќе ме избришете де, али преку кур веќе тројца ликови само пљампаат нешто у темава.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Го слушав прееска Педро Санчез, вика дека кај нив најлошото допрва доаѓа, се очекува наредните неколку денови да имаат драстично зголемена бројка на заразени и мртви.
Им стигаат сега 1 милион тестови и ќе ги зголемат тестирањата, а со тоа ќе се знае од прилика точната бројка на заразени и ќе се обидат со карантини да се справуваат.
Голем број од граѓаните се револтирани од мерките и бараат под итно затворање на фабриките како Италија.
Не знам зошто сите ризични земји одолговлекуваат, и само бегаат од тоа што мора да се случи, ставај клуч на све освен на тие сектори без кои не се можи.
Ај барем Венко утешни пресови ни дава :)

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Член од
12 март 2009
Мислења
20.196
Поени од реакции
16.338
Мади... забубрези....

Последен пат коа бев на матичната уште фалеше и мене да ме испраск госпожата. Уместо да јави во ИЈЗ
а прават ли тестови за сезонски Грип ???

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
мислев ако немаш ниту грип, а температура толку време не паѓа мора сериозно да те третира...
Верувај дека не. Коа зборев за Кина, личајците ми ги спомињаа.

Ние овде говна јадеме па јбг.

Нема фондовски тест, ако не си бил во контакт со заразено лице.

Праи математика. Систина нуди кревети, респирати и перонал, овие ГОБ дриблаат два дена исто па исто.

Ти рекламираат епидемиолози Жан " да си олесниш савест".

И на крај имаш респиратори, ама заглавени се.. Не сум вемеро пк ќе кажам.

Ама во уставот на СРМ нема вонредна состојба.
Кризна да беше немаше да им одврзат раце на парламентот и пратеници, па да се пикаат по канализации ко шо знаат за некој поен.

Аман сликани се секој трет ден во канализација човече, па волонтери ќе им носеле на стариве неопходни работи. Политичка пропаганда сред пандемија. Тие волонтерите не се од Бога паднати, лепачите на плакати се, и лижачите на ануси.

Вонреднава им одврза раце да грабаат дур можат, мислејќи имуни се. Ама ќе видиме.

7ми ден без теретана :place:
Полни шишиња од кисела вода и билдај :angel:

мислев ако немаш ниту грип, а температура толку време не паѓа мора сериозно да те третира...
Боже. Не. Совет, пушти си музика на фејсбук или не знам каде. Буквално ова не се заебавам

Кој си ти бе
На Јасмина татко му.

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.196
Поени од реакции
16.338
Верувај дека не. Коа зборев за Кина, личајците ми ги спомињаа.

Ние овде говна јадеме па јбг.

Нема фондовски тест, ако не си бил во контакт со заразено лице.

Праи математика. Систина нуди кревети, респирати и перонал, овие ГОБ дриблаат два дена исто па исто.

Ти рекламираат епидемиолози Жан " да си олесниш савест".

И на крај имаш респиратори, ама заглавени се.. Не сум вемеро пк ќе кажам.

Ама во уставот на СРМ нема вонредна состојба.
Кризна да беше немаше да им одврзат раце на парламентот и пратеници, па да се пикаат по канализации ко шо знаат за некој поен.

Аман сликани се секој трет ден во канализација човече, па волонтери ќе им носеле на стариве неопходни работи. Политичка пропаганда сред пандемија. Тие волонтерите не се од Бога паднати, лепачите на плакати се, и лижачите на ануси.

Вонреднава им одврза раце да грабаат дур можат, мислејќи имуни се. Ама ќе видиме.

Полни шишиња од кисела вода и билдај :angel:

Боже. Не. Совет, пушти си музика на фејсбук или не знам каде. Буквално ова не се заебавам
имаш право, сега со короната здравството ни е срозано на нула ... дали се фондовски наредби, дали страв кај матичните, не знам... сега кога овие од инфективна ќе добијат заслужена награда, матичните дабетер ќе блокираат ??
еве уште еден постар линк, интересен е..

Kajgana Shop

На врв Bottom